Te hrustljave, sočne ocvrti kumarice bodo spremenile način razmišljanja o pomfritu.

Donosi:

12

Prep čas:

0

ure

25

min

Čas kuhanja:

0

ure

5

min

Skupni čas:

0

ure

30

min

Sestavine
12
velike koprene, suhe in suhe
1 c.
večnamenska moka
1 tsp.
česen v prahu
1 tsp.
košer sol
2
velika jajca, rahlo pretepena
2 c.
panko
Rastlinsko olje, za cvrtje
1/4 c.
Ročno prelivanje, za služenje
1 žlica.
Vroča omaka za služenje
Navodila
  1. Pripravite kisle kumare. Rezina za rezino dolga dolga na tretje ali četrtine, odvisno od njihove debeline, da bi ustvarili tanke sulice.
  2. Nastavite postajo za izkopavanje. V srednji posodi mešajte moko in česen v prahu. Postavite jajca v ločeno sredinsko posodo in panko v tretjo posodo. Dajte nekaj kopljah naenkrat, izkopajte koprive v mešanico moke, vržite kopje v jajca, nato pa plavajte v panko.
  3. Naredite začinjen ranč. Zmešajte ranč in vročo omako, po želji dodajte več vroče omake. Odloži, dokler ni pripravljen služiti.
  4. Spržite kisle kumare! Pour približno 1 1/2-v rastlinsko olje v veliko, globoko ponev. Segrejemo na srednji vročini, dokler olje ne doseže približno 350 stopinj F, ali dokler olje ne utripa. (Če brizganje vode skače, ko ga zavrtite v ponev, je pripravljen.) Delo v serijah dodajte 3-4 vroče koprene v vroče olje s kleščami. Ne pospravljajte posode ali pa se olje ohladi! Kuhajte, dokler na eni strani na eni strani ne pridejo na kopje, zlato rjave barve, približno 1 minuto, nato zavrtite in kuhajte, dokler druga stran ni zlata, približno še eno minuto. Pohlajene kumarice postavite na ohišje, ki je obloženo s papirnatimi brisačami. Postrezite s pikantnim rankom.