Uporabite najboljše paradižnike, ki jih lahko najdete za to sezonsko pico. Da bi se izognili nejasni koruzi, priporočamo soljenje in odvajanje paradižnika, da se znebite nekaterih njihovih sokov.

Donosi:

4

Sestavine
4
paradižnik (približno 2 kilograma)
1 tsp.
sol
1
majhna rdeča čebula
10 oz.
sveža mozzarella
6 tbsp.
sesekljan sveži bosiljak
1/4 žličke.
črni poper s svežim mletjem
2
12-palčne škatle za pico, kupljene v trgovinah
1/2 c.
nariban parmezan
2 tbsp.
olivno olje
Navodila
  1. Pečico segrejte na 450 ° F. Paradižnik postavite v sito, postavljeno na srednji skledi. Boli s soljo in pusti, da se odteče 15 minut.
  2. V srednji posodi kombinirajte odcejene paradižnike s čebulo, mozzarello, bazilika in poper. Vsaka vsaka lupina pice s polovico mešanice paradižnika.
  3. Poskrbite, da pice s parmezanom in dojenjem z oljem. Pečemo neposredno na stojalo pečice, dokler se sir ne zlomi le približno 8 minut.
  4. Pizza na žaru: poletne sestavine na tej pizzi so odličen kandidat za pečenje na žaru. Na vrhu lupine piščančke zmešajte žlico olja in jih na žaru nastavite z oljno stranjo navzdol. Kuhajte do segretega, približno tri minute. Čopič z drugo žlico olja, obrnite lupine in vrhnite z ostalimi sestavinami. Kuhajte, dokler se sir ne zlomi, približno deset minut.
  5. Priporočila za vino: Bardolino in Valpolicella sta narejena za sveže paradižnikovo pico in tople poletne dni. Med najbolj priljubljenimi vini v svetu so ti razkošni rdeči iz italijanskega Veneta zasnovani na grozdju corvina. Valpolicella je bogatejša od obeh; Bardolino je v svoji delikatiji skoraj roza.

<str>Uporabite najboljše paradižnike, ki jih lahko najdete za to sezonsko pico. Da bi se izognili nejasni koruzi, priporočamo soljenje in odvajanje paradižnika, da se znebite nekaterih njihovih sokov.</p> <p><strong>Recept:</strong> <strong>Poletna pizza</strong></p> <p>“title =” Poletna pica ”<br/> class = “lazyimage lazyload”<br/> src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f64727e81cf_-_summer-pizza-xl.jpg?crop=1xw:1.0xh;center,top&resize= 480: * ”<br/> /> </picture> </div> </div> <div class= Prispevek hrano in vino