sliko

Parker Feierbach

Všeč nam je, da se to postane super toasty na zunanji strani in ostane lepo in mehko na sredini. Če so vsi v družini vrženi v sapičasto polnjenje (resno, to je stvar!), Priporočamo, da med pečenjem pokrivamo posodo s folijo. Verjetno bi lahko tudi preskočili zasteklen kruh in samo uporabili svež bug.

Potrebujete več navdiha? Preskočite s svojimi drugimi neverjetnimi recepti za polnjenje, da najdete tistega, ki je pravi za vas.

Donosi:

8


obroke

Prep čas:

0

ure

20

min

Skupni čas:

1

uro

45

min

Sestavine
1
velik bug (ali 2 baguettes)
6 tbsp.
maslo, razdeljeno, plus več za pekač
4
stebla celery, tanko narežemo
2
nageljnove česna, mleto
1 žlica.
sveže sesekljan žajbelj
2 tsp.
sveže timijanske liste
2 tsp.
sveže sesekljan rožmarin
1 žlica.
sveže sesekljan peteršilj, plus več za okras
1 lb.
klobase, odstranjene cevi
1/2 c.
posušene brusnice
1 1/2 c.
piščančja juha z nizko vsebnostjo natrija
Navodila
  1. Raztrgajte kruh na kocke in pustite čez noč, da se posuši. (Namesto tega položite kruh na pekače in pečemo 20 minut pri 200 °.)
  2. Pečico segrejte na 350 ° in masirajte veliko pekač. V velikem ponevu na srednji vročini talite 3 žlice masla. Dodamo čebulo in zeleno in kuhamo do mehkega in dišečega, 8 minut. Mešajte v česnu, žajbelj, timijan in rožmarin ter kuhajte do dišečega, še 1 minuto več. Začinite s soljo in poprom. Premešajte preostale 3 žlice masla in peteršilja. Brizgajte s kruhom v veliki skledi.
  3. V isti ponvi na srednji visoki vročini kuhajte klobase, dokler se ne segrejejo in kuhamo skozi približno 10 minut, pogosto mešamo.

  4. Dodajte kuhane klobase, juhe in brusnice k mešanici kruha. Premešajte mešanico v pripravljeno posodo in pokrijte s folijo. Pečemo do 45 minut, nato pa odstranimo folijo in kuhamo, dokler kruh ne zlati, 15 minut več. Okrasite z več peteršilja in služi.

sliko

Parker Feierbach

KUPI ZDAJ Emily Henry pravokotni Baker, $ 60, amazon.com