sliko

Sally Quinn

Moja moja tkiva.

Donosi:

35

Prep čas:

0

ure

30

min

Skupni čas:

2

ure

30

min

Sestavine
Za Center
2 oz.
krem sir s polnim maščobo, mehak na sobno temperaturo
2 tbsp.
sladkor v prahu
1/3 c.
bučno pire
1 3/4 c.
Drobne krhke
1/2 žličke.
bučno pito začimbe
1/2 žličke.
mleti cimet
4 oz.
bela čokolada, grobo sesekljana
Za Topping
10 oz.
polsladka ali bela čokolada, grobo sesekljana
Extra graham krekerji drobtine (neobvezno)
cimet (neobvezno)
sladkor (neobvezno)
Navodila
  1. V veliki skledi z ročnim mešalnikom ali v skledi stojalnega mešalnika z nastavkom za vžig, premrežite kremni sir in sladkor skupaj do kremasto, približno 2 minuti. Dodajte bučo in utripajočo visoko do kombiniranega. Dodajte drobtine krečevega krekerja, začimb iz bučnega pireja, cimeta in topljene čokolade ter udarite na srednji hitrosti, dokler se ne združijo, približno 2 minuti. Čvrsto pokrijte in ohladite 1 uro ali do 24 ur. Hlajenje je obvezno.
  2. Vrata dveh velikih pecilnih listov s pergamentnim papirjem ali silikonskimi pekačmi za peko.
  3. Začnemo tekočo hlajeno mešanico v kroglice (približno 1 čajna žlička na kroglo) in položite kroglice na pekače. Kladite v hladilniku 30 minut ali do 24 ur.
  4. Začnite taljenje čokolade, ko so kroglice skoraj končne hlajenje, z dvojnim kotlom ali mikrovalovno pečico. Če uporabljate mikrovalovno pečico, postavite čokolado v srednjo toplotno odporno posodo in se talite v korakih po 30 sekund, pri čemer se po vsakem prirastku mešate, dokler se popolnoma ne raztopi in gladi. Naj bo topla čokolada sedela 5 minut, da se ohladi pred potapljanjem.
  5. Odstranite kroglice iz hladilnika in jih potopite v čokolado. Kroglice položite nazaj na ploščo za pekač, potem ko jih potapljate, nato pa na vrhnjih lističih s potresom drobnih krešomerov, cimeta ali sladkorja (po želji). Čokolado pustite popolnoma nastaviti v hladilniku.