Pojej svoje zelenice! Ta recept, ki je bogat z antioksidanti, uporablja rdečo švicarsko črto, vendar bo vsaka brazdasta zelenica – oklepa, kale, kislica, špinača – okusila, še posebej zato, ker je njihova rahla grenkoba izravnana s sladkostjo suhega sadja in čebule. Ena služba zagotavlja 100 odstotkov dnevnega vitamina A in C.

Cal / Serv:
121
Donosi:

4

Sestavine
2
bunch rdeče švicarske čudež (približno 2 kilograma)
1 žlica.
olivno olje
3
rezina slanine
1
srednje čebulo
4
česen iz česna
ščepec rdečih poper kosmiči
1/4 c.
posušeni ribez
1/2 žličke.
sol
Pinch sveže mletega popra
Navodila
  1. Izrežite trde konce iz stebel. Odstranite listje iz stebel. Izperite stebla in razrežite na 1/2-palčni kosi. Izperite liste; raztrgati ali razrezati na velike koščke.
  2. V 12-palčnih ponevih, ki ne vsebujejo mesa nad srednjo vročino, segrejte oljčno olje. Dodajte slanino (če jo uporabljate) in kuhajte, dokler ne rahlo porjavite, pogosto mešate, približno 5 minut. Dodajte česen, česen in rdečo papriko; kuhajte, pogosto mešate, dokler se ne zmehča čebula, približno 3 minute.
  3. Povečajte toploto do srednje visoke in mešajte v 1/2 skodelici vode, stebelih, ribezih in 1/4 žličke soli; sperite z vodo; rahlo zmanjšajte toploto in pokrijte, pokrijte, dokler stebla ne mehčate, približno 10 minut.
  4. Dodajte liste listov, preostalo 1/4 čajne žličke soli in poper do ponve. Delno pokrivajo ponev; kuhamo, občasno premešamo, dokler se ne razjeda približno 5 minut. Dodajte 1/4 čaše vode, če se čreda postane preveč suha. Postrežemo toplo ali pri sobni temperaturi.

<str>Ta recept, ki je bogata z antioksidantnimi sredstvi, vsebuje rdečo švicarsko črto, toda vse tkanine, koktejli, kale, kislica, špinača & # x2014; vas bo okusil.</p><p><b>Recept: </b><b>Rdeča švicarska črta s čebulo in ribezi</b></p><p>“title =” Rdeča švicarska črta s čebulo in ribezi ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f686cf418df_-_food_200601_chard_400x400.jpg?crop=1xw:1.0xh;center,top&resize=480:*”<br/>/></picture></div></div><div class= Gentl & Hyers