Vsak dan je lahko vaš rojstni dan s tem dekadentnim koktajlom z okusom torte.

Od:
Sprinkles !: Recepti in ideje za sladoledne sladice
© 2013 Jackie Alpers Kupite knjigo

Donosi:

2

Sestavine
1/2 c.
mini kune, kristali sladkorja ali druge škroge
1/2 c.
bele čokoladne sladkarije se topijo
4 oz.
vodka z okusom s čopičem (glej opombo)
2 oz.
oranžni liker
1/4 c.
pol-pol ali sladoled vanilije
Navodila
  1. Kraj posujte v plitko skledo, ki je nekoliko večja od platišča martinijevega stekla. Place sladkarije se topi v srednji toplotno odporni posodi in mikrovalovni pečici 1 minuto ali dokler se ne raztopi.
  2. Dajte rob martinijevega stekla v raztopljeni sladkariji, enakomerno se vrtite v plašč, nato pa potopite steklenjak v brizgalke, da obložite platišče. Na dno stekla položite dodatno čajno žličko škrojev. Pustite, da se steklo popolnoma ohladi, preden nadaljujete – če je toplo, ko ga napolnite s hladnim martinijem, se lahko zgosti.
  3. Kombinirajte preostale sestavine v stresnem mešalniku za koktajl z ledom in močno stresajte 30 sekund. Previdno se obrnite v steklo, pri tem pa se prepričajte, da ne boste motili kandiranega platišča.

<str>Vsak dan je lahko vaš rojstni dan s tem dekadentnim koktajlom z okusom torte.</p><p><strong>Recept: rojstni kolač Martini</strong></p><p>“title =” Rojstna torta Martini ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f65f6e9bbf4_-_birthday-cake-martini-del0114-xlarge.jpg?crop=1xw:1.0xh; center, vrh in velikost = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Jackie Alpers