Preprostost tega recepta je idealna za tiste lenečne nedeljske večerje, če hočete hitro in brez stresa sladico, da bi hranili družino. V pečici popite lignje v pecici, v nekaj pripravljenih čokoladnih pudingih premešajte drobtine s prasketičasto kremo, na vrhu pa lupino marmelade. S’mores v okusnih pop-piti ugriz!

Izvleček iz: S’mores Cookbook Avtor Suzan Whetzel, Avtorske pravice © 2013 F + W Media, Inc. Uporablja se z dovoljenjem založnika. Vse pravice pridržane. Kupite knjigo

Donosi:

24

Sestavine
2
lignji slaščičarski listi
1/2 c.
Drobne krhke
1
recept Čokoladni puding
2 c.
Maršrčje zmrzovanje
Navodila
  1. Pečico segrejte na 425 stopinj F. Pripravite mini kositer ali mini brioche posodo z neprepustnim kuhanjem. Dati na stran.
  2. Razvaljamo 1 listno pecivo; uporabite okroglega rezila za piškote, da izrežete 12 krogov testa. Vsako potisnite v pripravljeno posodo za pekač. V vsako skorjo z vilico potegnite luknje. Ponovite celoten postopek z drugim listom testa.
  3. V skledo mešalnika stojala naredite pečenka, tako da premikate jajčne belce, dokler mehki vrhovi ne oblikujejo. Medtem ko bičate, dodajte v granuliranem sladkorju, dokler ne dosežejo trdnih vrhov, približno 2 minuti. Moral bi biti sposoben obrniti skledo na glavo, ne da bi se meringue premikalo.
  4. Mešajte krompirjeve drobtine v puding. Dati na stran.
  5. Ko se skorje ohladijo, napolnite vsako z veliko žličko pudinga, nato pa z vrha z zamrzovanjem. Po zamrzovanju, če želite.

<str>Preprostost tega recepta je idealna za tiste lenečne nedeljske večerje, če hočete hitro in brez stresa sladico, da bi hranili družino. V pečici popite lignje v pecici, v nekaj pripravljenih čokoladnih pudingih premešajte drobtine s prasketičasto kremo, na vrhu pa lupino marmelade. S’mores v okusnih pop-piti ugriz!</p><p><strong>Recept:</strong> <strong>S’mores Puff pecivo Mini Tarts</strong></p><p>“title =” S & # x2019; večs Puff pecivo Mini Tarts ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f6547e75148_-_smores-puff-pastry-mini-tarts-del0713-xl.jpg?crop=1xw : 1.0xh, center, vrh in velikost = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Prispevek Bree Hester in Susan Whetzel