Pražene kosmiči iz svinjine so rahlo aromatizirani z agrumi in parmezanom.

Donosi:

4

Prep čas:

0

ure

5

min

Skupni čas:

0

ure

10

min

Sestavine
1 tsp.
Groba sol
1/2 žličke.
Sveže mlet poper
2 tbsp.
ekstra deviško olivno olje
2 tbsp.
fino nariban sir Parmezan
9
zrezki svinjine
Sok od 1 limone
svež paradižnik peteršilj
Zrna gorčica
Navodila
  1. Mešanice kozice med dvema listoma pergamentnega papirja; z uporabo mesnega mleta ali majhne, ​​težke ponve, funt do debeline 1/8 cm. Sezone obeh strani svinjine s soljo in poprom.
  2. Toplo olje v veliki ponvi nad srednjo visoko toploto. Delajte v dveh serijah, dodajte svinjino, da se premešate in kuhajte, obrnite enkrat, dokler ni zlato rjava, 1 1/2 do 2 minute na stran. (Če posoda postane suha, dodajte več olja.) Prenesite v krožnik.
  3. Sipajte limonin sok nad svinjino in potresemo z naribanim parmezanom. Okrasite s parmesanskimi kravljicami in peteršiljem. Postrezite s limoninskimi klini in gorčico.

    Iščete več možnosti za večerjo? Preverite naše svinjske rezine recepti, piščančji recepti, in recepti krompirja.

<str> Pražene kosmiči iz svinjine so rahlo aromatizirani z agrumi in parmezanom.</p><p><b>Recept:</b> <b>Sajeni svinjski žlici</b></p><p>“title =” Saute svinjske kocke ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f64081a54d2_-_sauteed-pork-chops-recipe-mslo0613-xl.jpg?crop=1xw:1.0 xh, center, vrh in velikost = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Z ljubeznijo Martha Stewart