Ugotovili smo, da je jagodna omaka najboljše polnjenje za te piškote, ampak tudi jagodni jagode! Samo mikrovalovna pečica za nekaj sekund, dokler ni težka.

Donosi:

18

Prep čas:

0

ure

10

min

Skupni čas:

1

uro

0

min

Sestavine
1
box mešanica vanilije, plus sestavine, ki se zahtevajo na škatli
2/3 c.
beli čokoladni žetoni, stopljeni
Črna barva hrane
1
(12-oz.) Kozarec z jagodami
3 c.
razburjen preliv
Barvanje modre hrane
Navodila
  1. Pečica segrejte na 350 ° in dve čepici za kolače s pokrovi iz piškotov. Pripravite testo vanilije v skladu s navodili za pakiranje in razdelite med obloge iz kozarcev. Pecite v skladu z navodili za pakiranje. Naj se popolnoma ohladi.
  2. Medtem, naredite plavuti morskih psov: zmešajte topljeno belo čokolado in nekaj kapljic črne barve hrane, dokler ne dosežete želene barve. Prenesite v cevovodno vrečko. Pipe plavuti oblike na majhno pergament-podložene plošče za pekač in jih postavite v zamrzovalnik.
  3. Ko so krušne piškote ohlajene, uporabite konec lesene žlice, da v vsako skodelico spustite vodnjake. Vsaka luknja napolnite z jagodno omako, približno 1 čajno žličko v vsakem.
  4. V veliko skledo dodajte 5 kapljic barve modre hrane v stegnjen preliv in krat, da se združita. Dodajte več barve za hrano, če je potrebno, dokler ne dosežete želene barve.
  5. Mletje kruhov z bičastim prelivom, nato pa vrhnji z plavutmi morskih psov in služi.

sliko

Brad Holland

KUPI ZDAJ OXO Muffin Pan, $ 25, amazon.com