Sizzling Sweet and Sour Pork Recipe

Judy Kim

Ta sladka in tango svinjina je resnično zabava v ustih.

Donosi:

4

Prep čas:

0

ure

10

min

Skupni čas:

0

ure

25

min

Sestavine
1/3 c.
beli kis
1/4 c.
sladkor
1/4 c.
ketchup
1 tsp.
zemeljski ingver
1/4 c.
koruzni škrob, plus 1 tsp. za gnojevko
1 c.
bel riž
1 lb.
svinjsko svinjsko meso, razrezano na 1 “kocke
košer sol
1/4 c.
rastlinsko olje
1
rdeča paprika, razrezana na 1 “kos
1
čebulo, narezana na 1 “kos
1 c.
ananas, razrezane na 1 “kocke
Navodila
  1. V srednji ponvi dodajte kis, sladkor, kečap in ingver. Prinesite do vrenja in potopite, dokler se ne zniža, 10 minut. V majhni skledi zmešajte 1 čajno žličko koruznega škroba in 1 čajno žličko vode, da ustvarite goščo, nato dodajte v omako in premešajte. Obdrži toplo.
  2. Parni riž glede na navodila za pakiranje. Medtem, pat svinjina suha s papirnato brisačo. V srednji posodi sezonsko svinjino s soljo, nato pa dobro premešajte z 1/4 skodelice koruznega škroba. Iztrgajte presežek koruznega škroba in zavrzite.
  3. V veliki ponvi na srednji visoki vročini, toplotno rastlinsko olje. Dodajte svinjino in kuhajte 3 minute na vsaki strani, nato mešajte. (Kuhajte svinjino v 2 šaržah, da ne preganjajte ponve.) Svinjsko žlico odrežite na plošči, ki je narejena s papirnatimi brisačami.
  4. Iz sklede pripravite le 1 žlico olja. Segrevamo na srednji visoki temperaturi in kuhamo papriko, čebulo in ananas 5 minut. Dodajte nazaj svinjino in premešajte v omaki. Prenesite v veliko servisno skledo in služite s paro rižem.