Ne boste morali premišljeno razmišljati o tem, kako puding v ustih.

UPORABLJAMO MIXER: KitchenAid Hand Mixer, 36 $; amazon.com.

Donosi:

10

Prep čas:

0

ure

20

min

Skupni čas:

5

ure

0

min

Sestavine
1
box mešanica vanilije, plus sestavine, ki se zahtevajo na škatli
3 c.
težka kremasta smetana
1/4 c.
mešanica vanilijevega pudinga
1 c.
sladkano kondenzirano mleko
1 tsp.
čist ekstrakt vanilije
3/4 c.
zdrobil Nilla oblate
2
narezane banane, razdeljene
1/2 c.
zdrobljene rezine Nilla, plus več za okras
20
celotna Nilla Wafers
Navodila
  1. Pečemo torte: segrejmo pečico do 350 °. Linija dva 8 “torte s pergamentnim papirjem in maščobo z neprepustnim kuhinjskim pršilom.
  2. Pripravite testo za torto v skladu z navodili za pakiranje. Razdelite med pripravljene torte in pecivo, dokler zobotrebec, vstavljen v sredino, ne pride v poštev, približno 30 minut. V lončke pustimo, da se ohladi 10 minut, nato pa se ohladi na ohišja za hlajenje, da se popolnoma ohladi.
  3. Sestavite sladoledno plast: V mešalniku za stojalo, ki je opremljen z nastavkom za vdolbino, vlivajte kremo, dokler ne nastanejo trdni vrhovi. Zložite v mešanico pudinga, sladkano kondenzirano mleko, vanilijo, zdrobljene rezine Nilla in približno dve tretjini banan.
  4. Sestavite torto: v pokrivno ploščo dodajte eno plast torte. Sprejmite približno polovico sladoledne mešanice na torto, nato pa zgladite s plastjo celotne Nilla Wafers. Z vrhnjo plast prelijemo na drugo mesto, nato pa prelijemo preostalo sladoledno mešanico. Okrasite z več zdrobljenimi Nilla Wafers, celimi Nilla Wafers in rezino banan.
  5. Zamrzujte, dokler sladoled ne ostane čvrsta, približno 4 ure.

Banana Pudding Ice Cream Cake

Jonathan Boulton