Barvita, srčna in nežna, ta počasi kuhana obara vsebuje vse tradicionalne sestavine dobre goveje gulaške: govedino, korenje, čebulo, krompir, grah in bogato goveje meso.

Cal / Serv:
290
Donosi:

6

Prep čas:

0

ure

20

min

Čas kuhanja:

10

ure

15

min

Skupni čas:

10

ure

35

min

Sestavine
1 1/2 lb.
goveje meso
mlet črni poper
1/4 c.
večnamenska moka
1 žlica.
rastlinsko olje
1 lb.
krompir
4
korenje
2
čebula
4
česen iz česna
3 1/4 c.
Swanson® goveje meso
1 žlica.
Worcestershire omaka
1 tsp.
posušene timijanske liste
1
lovorjev list
1 c.
zamrznjen grah
Navodila
  1. Goveja česna s črnim poprom. Prevlečite goveje meso z 2 žlici moke. Olje segrejte v 10-palčnih ponevih na srednji visoki vročini. Dodajte goveje meso v 2 serijah in kuhajte, dokler ni dobro porjavi, pogosto mešanje.
  2. Krompir, korenje, čebulo in česen namestite v 5-kvartno počasno kuhališče. Na vrh z govedino. Dodajte 3 skodelice staleža, Worcestershire, timijan in lovorjev list.
  3. Pokrijte in kuhajte na LOWU od 10 do 11 ur (ali na HIGH za 5 do 6 ur) ali dokler goveje meso ne preide v vilice. Odstranite in zavrzite list trave.
  4. Preostalo moko in zalogo premešajte v majhni posodi, dokler mešanica ni gladka. Premešajte mešanico moke in grah v kuhalniku. Povečajte toploto na VISOKO. Pokrijte in kuhajte 15 minut ali dokler mešanica ne zavre in ne zgosti.
  5. Vložek: Servirajte s piškoti pinjenke in prekuhano solato, ki je prevlečena z rančnim prelivom.

Barvita, hearty and tender, this slow-cooked stew features all the traditional ingredients of a good beef stew: beef, carrots, onion, potatoes, peas and rich beef stock.