Cal / Serv:
505
Donosi:

12

Prep čas:

0

ure

15

min

Čas kuhanja:

1

uro

15

min

Skupni čas:

1

uro

30

min

Sestavine
Crust
1 c.
piškoti iz čokolade
4 tbsp.
maslo
2 tbsp.
sladkor
Polnjenje
4
velika jajca
1/2 c.
maslo
2
Paket kremni sir
1 c.
sladkor
1 žlica.
koruzni škrob
1 tsp.
pecilni prašek
1 žlica.
limonin sok
Topping
1 c.
kisla smetana
2 tbsp.
sladkor
1 tsp.
izvleček vanilije
1
lahko polnjenje češenj
3 tbsp.
pomarančni sok
Navodila
  1. Pregreto pečico do 325 stopinj F. Premešajte skupaj krušne sestavine in pritisnite na spodnji in spodnji strani 9-palčnih vzmetnih ploščic. Pecite 10 minut. Pustite, da se ohladi na žici.
  2. V majhni skledi premagajte jajca z visoko hitrostjo, dokler mehki vrhovi ne preidejo, 1 do 2 minuti. Dati na stran.
  3. V posodi združite 1/2 skodelico masla, smetane in jajčne rumenjake. Beat pri srednji hitrosti, strganje strani, do smetane, 2 do 3 minute. Dodajte vse preostale sestavine za polnjenje, razen beljakovin. Nadaljujte z bičem, strganjem stranic, dokler se ne premeša, 1 do 2 minuti. Rože v jajčnih beljah.
  4. Spoon polnjenje v ponev. Pečemo 55 do 65 minut ali dokler ne nastavimo središča. Hladi 15 minut; popustite strani sira iz ponve z nožem. Pustite, da se popolnoma ohladi.
  5. Mešajte skupaj kislo smetano, sladkor in vanilijo. Enakomerno porazdelite na vrh ohlajenega sira. Spoon 2 do 3 žlice. češnjeva omaka iz polnjenja s pito; spustite čajne žličke na vrh. Potegnite nož preko češnjevega omako, da sestavite srca. Pokrijte in hlajite vsaj 4 ure. Če želite služiti, premešajte preostalo pito in pomarančni sok v srednji posodi; žlica nad sira.