Sriracha Shrimp Tacos Recipe

Judy Kim

Dokaz, da tacos morskih sadežev niso le letni prevoz.

Donosi:

4

Prep čas:

0

ure

15

min

Skupni čas:

0

ure

20

min

Sestavine
5 tsp.
Sriracha, razdeljen
2 tbsp.
sojina omaka
2
nageljnove česna, mleto
1 lb.
kozice, repi odstranjeni, olupljeni in razstavljeni
1 c.
kisla smetana
1/2 žličke.
sezamovo olje
1 tsp.
dragi
2
limete
košer sol
2 c.
razrezano vijolično zelje
1/4 c.
sveže sesekljan cilantro
1 žlica.
repično olje
8
koruzne tortilje
Navodila
  1. V veliko mešalno posodo premešajte 3 čajne žličke Sriracha, sojine omake in česna; dodajte kozico in premešajte, dokler ne dobro prekrijete. Pustite, da marinirate.
  2. Medtem v majhni Ziploc vreči dodamo kislo smetano in preostale 2 čajne žličke Sriracha; zaprite vrečko, medtem ko iztisnete odvečni zrak. Shranjujte v hladilniku, dokler ne pripravite za servisiranje. V srednji posodi za mešanje združite sezamovo olje, med, lupino in sok iz enega apna; sezona z 1/2 čajne žličke soli. Nežno zavito skupaj z zeljem in cilantrom; dati na stran.
  3. V veliki ponvi na srednji visoki vročini, toplotno olje. Drain kozice in suha suha; zavrzi marinado. S kozicami se rahlo karamelizira, nato pa flip. Kuhamo, dokler kozica ne ostane čvrsta, približno 3 minute, nato pa prenesite na ploščo.
  4. V suhi ponvi na srednji vročini, topli tortilje in prenesejo na ploščo. Pokrijte s čisto kuhinjsko brisačo, da se ohladite. S tacosom se zbrati s peščico sesalca in nekaj koščicami kozic. Izrežite 1/8 “kotiček iz plastične vrečke in stisnite, da sirišramo srajčo kislo smetano čez kozice..