Cubes of beef tenderloin so supertender v tej čudovito začinjeni in elegantni vietnamski klasiki. To se imenuje “tresenje goveje meso”, ker ste stresali posodo, da bi goveje meso med kuhanjem kuhali.

Donosi:

6

Skupni čas:

0

ure

30

min

Sestavine
6
česen iz česna
3 tbsp.
srednje suha sherry
3 tbsp.
sojina omaka
1 žlica.
sladkor
1 tsp.
Sveže mlet črni poper
1/4 žličke.
Kitajski pet-začimbni prašek
1 žlica.
rastlinsko olje
2 lb.
goveje meso
2 tbsp.
sojina omaka
2 tbsp.
rastlinsko olje
1 žlica.
srednje suha sherry
1 žlica.
rdeči vinski kis
2 tsp.
mletega svežega ingverja
2 tsp.
sladkor
1
česen iz česna
1
steblo lemongrass
6 oz.
vodna pot
1/2
majhna rdeča čebula
Navodila
  1. V veliko skledo združite česen, šerif, sojino omako, sladkor, poper in pet-začimbni prašek z 1 žlico olja. Dodajte goveje meso in se temeljito obrnite na marinado. Pokrivajte in hlajite vsaj 5 ur ali čez noč.
  2. V majhni skledi združite sojino omako z rastlinskim oljem, šerijem, rdečim vinskim kisom, mletim ingverjem, sladkorjem, česnom in lemongrassom. Pustimo, da stoji 30 minut in nekajkrat mešamo.
  3. Na pladnju namakate vodno krtačo in rdečo čebulo in se z vinomigretom sperite. 2 velika spanca postavite na visoko temperaturo do zelo vroče, približno 2 minuti. V vsako ponev dodajte 1 žlico olja; ko lesketaj, dodajte meso obema ponev v enakomerno plast. Kuhajmo nemogoče kuhati, dokler se na dnu ne obogateno približno 1 1/2 minute. Prebite ponev, da sprostite meso in kuhajte približno 30 sekund dlje, dokler ni srednje redka. Grizite govejega mesa na vodno krtačo. Sipka s preostalim vinaigretom, rahlo bahajte in služite takoj.

    Iščete več možnosti za večerjo? Preverite naše svinjske rezine recepti, piščančji recepti, in recepti krompirja.

<str>Cubes of beef tenderloin so supertender v tej čudovito začinjeni in elegantni vietnamski klasiki. To se imenuje “tresenje goveje meso”, ker ste stresali posodo, da bi goveje meso med kuhanjem kuhali.</p><p><b>Recept: </b><b>Stresanje govedine</b></p><p>“title =” Stresanje govedine ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f64068bee82_-_shaking-beef-recipe-fw0412-xl.jpg?crop=1xw:1.0xh; center, vrh in velikost = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= © Anna Williams