Izjava o omejitvi odgovornosti: piškotovo testo v teh ugrižah ostaja nekako grdo in nikoli ni popolnoma kuhano. To je polovica razloga, da jih imamo tako veliko.

Donosi:

6
– 8

Prep čas:

0

ure

25

min

Skupni čas:

1

uro

25

min

Sestavine
1
čokoladno testo čokoladnega testa
Rastlinsko olje, za cvrtje
1 1/2 c.
večnamenska moka
2 tbsp.
kristalni sladkor
1 tsp.
pecilni prašek
ščepec soli
1 c.
mleko
1
veliko jajce
Sladkor v prahu, za škropljenje
Taljena čokolada, za drizzling
Navodila
  1. Z majhnim piškotkom zajemite testno piškotino v majhne kroglice, široke približno 1 “. Prestavite na velik pladenj za peko in zamrzujte, dokler se ne ohladi, približno 1 uro.
  2. Ko se kroglice za testo piškotov ohladijo, v velikem lončku na srednji vročini segrejete približno 3 “rastlinskega olja, dokler olje ne doseže približno 360 °.
  3. Naredite testo: v srednji posodi mešajte moko, sladkor, prašek za peko in sol. Dodajte mleko in jajce ter jih mazite, dokler se gladi.
  4. Ko je olje doseglo pravo temperaturo, delajte v serijah, dodajte ohlajene kroglice za testo in jih potresite do konca. Odstranite piškotek testo žogo iz testa, ki dopuščajo odvečno tekočino kaplja nazaj v skledo, nato pa jih previdno dodajte v vroče olje.
  5. Pokažite vse do zlate, približno 2 minuti na stran. Izpraznite papirnate brisače in prah s sladkorjem v prahu. Sušite s topljeno čokolado in postrežite.

Pohvaljen Cookie Dough

Chelsea Lupkin

KUPI ZDAJ Le Creuset Nizozemska pečica, $ 210, amazon.com