Otroci zajčite, da pomagajo narediti to zabavno torto!

Cal / Serv:
475
Donosi:

12

Prep čas:

0

ure

15

min

Skupni čas:

0

ure

15

min

Sestavine
Pršenje za kuhanje, za posode
1
box rumena torta mešanica, plus sestavine, zahtevane na škatli
van vanilija
Par kaplja modro barvo hrane
Razvrsti bonbone, za okrasitev zajčja: 2 oblačila Necco, bombažni sladkarije, sladkarije, skodelice ali škrobi in pastelne M & M
Navodila
  1. Pečico segrejte na 350º. Pripravite mešanico mešanice v skladu z navodili za pakiranje in razmešajte testo med pripravljenimi posodami. Pečemo, dokler ne zlahka zlijemo, in zobotrebec, vstavljen v sredino, se čisti, od 26 do 30 minut. 15 minut v posodah, nato obrnite pecivo in prenesite v žice, da se popolnoma ohladi.
  2. Z ostrim parangalnim nožem izrežite dve ušesi iz ene pogače, kot je prikazano na spodnjem diagramu. Preostali kolač med ušesi je zajček zajčka. Z zamrzovanjem pritrdite obe ušesi na vrh druge kolačke in oblečite kravato na dno druge torte.
  3. V majhni posodi mešajte skupaj 1/2 skodelice in barvilo z modrim hranilom. Ušesa iz mraza in obraz torte s preostalim vanilijskim zamrzovanjem in zmrzalom z modro glazuro.
  4. Okrasite obraz z zajčkom: postavite dva oblata Necco za oči, gumijasto za nos, bombaž in sladkarije za vrvice. Ušesa posušite s skalnatimi sladkorji, posipami ali peskom. Okrasite kravato z pastelnimi M & M.

sliko

Chelsea Lupkin