Ta pametna voščena jed iz june je križ med solato in stransko krožnico: postrežena je topla, vendar obdana s svetlimi svežimi okusi paradižnika in bazilike.

Donosi:

6
– 8


obroke

Skupni čas:

0

ure

30

min

Sestavine
2 lb.
rumeni vosek
3 tbsp.
ekstra deviško olivno olje
4 oz.
gosto slanino slanino
2 tbsp.
sherry kis
10 oz.
češnjev paradižnik
1
majhen šalot
2
česen iz česna
c.
sesekljan bazilika
košer sol
Sveže mlet poper
Navodila
  1. Fižol kuhajte v velikem loncu s slano vrelo vodo, dokler se ne počepi, približno 5 minut. Odcedite fižol in jih ohladite pod hladno tekočo vodo. Ko se ohladi, dobro zrcajte fižol in jih posušite. Prenesite fižol v veliko skledo.
  2. V veliki ponvi ogrejte oljčno olje. Dodamo slanino in kuhamo z zmerno toploto, mešamo, do zlate, 7 do 8 minut. Odstranite ponev z vročine in premešajte v kisu, paradižniku, šalotku, česnu in bazilikah. Očistite slanino vinoigreto čez fižol, sezono s soljo in poprom ter se potegnite do enakomernega premaza. Postrežemo toplo.

    Iščete hitrejše in enostavnejše recepte? Preverite naše hitri družinski priljubljeni, hitre večerje za tedenske noči, in zdrave recepte za manj kot 3 $ na postrežbo.

<str>Ta pametna voščena jed iz june je križ med solato in stransko krožnico: postrežena je topla, vendar obdana s svetlimi svežimi okusi paradižnika in bazilike.</p><p><strong>Recept:</strong> <strong>Warm Yellow Wax Beans v Bacon Vinaigrette</strong></p><p>“title =” Topli rumeni vosek v Bacon Vinaigrette ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/11/480×480/54f65f8ac3a6d_-_warm-yellow-wax-beans-bacon-vinaigrette-recipe-fw0414-s2 .jpg? resize = 480: * ”<br/>/></picture></div></div><div class= Christina Holmes