Baskin-Robbins ice cream

Vsakdo ima naročilo za sladoled, vendar pravi poznavalci nikoli ne preizkušajo novih okusov. Od začetka je bil Baskin-Robbins kraj, kamor je šel vzorec neštetih sort, preden se je odločil za odločitev o zajemanju. Pokažite vse podrobnosti o priljubljenih sladolednih salonih, preden naročite sladoledno torto ali vzamete svojo pot skozi svoj seznam – izkaže se, da obstaja več okusov kot 31.

Baskin-Robbins Irv Robbins

Vse se je začelo z dvema brati-v-zakon

Burt Baskin in Irv Robbins sta bila že v poslu s sladoledom v svojem domačem kraju Glendale, CA, ko sta se odločila združiti sile. Združili so svoje sladoledne salone – Burtonovo prodajalno sladoleda in Ice Cream Snowbird, ki so leta 1945 oblikovali skupno družino prijazno trgovino.

Baskin-Robbins

Flickr Creative Commons / starmanseries
Slogan “31 okusov” se je začel v 50-ih letih

Nekdanja trgovina Irv Robbinsa, Snowbird, je ponudila 21 okusov – velik izbor, ki je bil takrat neznan. Na novo oblikovan Ice Cream Baskin-Robbins je dosegel vrhunec s 31 različnimi vrstami sladoleda, zato so lahko kupci hipotetično poskusili nov okus vsak dan cel mesec.

Baskin-Robbins

Najbolj priljubljen okus je bil domači recept

Čeprav so okusi, kot so vanilija, čokolada in čokoladni čip iz čajevca, so nekateri od najboljših prodajalcev verižne verige, vsekakor najljubši Pralinesov n Cream so prvič ustvarili Irv Robbins in njegova žena Irma v svoji kuhinji doma. To je najbolj prodajan okus, mednarodno.

Baskin-Robbins

Izbira okusa se je spremenila s časom.

Od odprtja je podjetje predstavilo več kot 1.300 okusov, vključno z različnimi vrstami omejene izdaje, ki so bile namenjene spominjanju na zgodovinske dogodke. Pred desetimi leti je Gorba Čokolada prišla v čast Mikhailu Gorbačovu in padcu komunizma.

Baskin Robbins Ice Cream

Facebook / Baskin Robbins
Te roza žlice so ikonične

Od samega začetka je Baskin-Robbins kupcem vedno omogočil, da vzamejo toliko okusov, kolikor je všeč, preden se odločijo, katero kupiti. Rožnate kašike z bubblegum rožami so od konca 50-ih let, veriga pa je celo leta 1988 uvedla znak “Pinky the Spoon”.

Baskin Robbins Truffle Ice Cream

Baskin Robbins
Vsak mesec je okus žarometa

Poskrbite, da si ogledate okus Baskin-Robbinsa meseca – to bi lahko bilo popolnoma nov dodatek, kot Reesejev 3-Pointer, omejena časovna raznolikost ali starejši priljubljeni, kot so “Piškotki maminih piščancev”, ki so praznovali dan mamice. Maj.

Baskin-Robbins Dunkin' Donuts

Običajno lahko kavo dobite s sladoledom.

Baskin-Robbins je leta 2005 postal del podjetja Dunkin ‘Brands, Inc., od takrat pa so nove lokacije pogosto povezane z Dunkin Donuts. To pomeni, da lahko zgrabite zajemalko in ledeno kavo na enem mestu.

Baskin-Robbins ice cream

Obstaja nekaj slavnih nekdanjih lovcev.

V poletju leta 1978 je Barack Obama sam preživel dneve, ko je na Baskin-Robbinsu pri bavarskem domu na Havajih prevzel sladoledne stožce. “Vrstice in vrsti kamnitih trdih sladoledov so lahko brutalno na zapestjih”, je dejal v sporočilu LinkedIn, mogoče pa se bo strinjalo še nekaj drugih znanih imen – Bobby Flay, Julia Roberts in Rosie O’Donnell sta delala v verigi.

Baskin-Robbins

Flickr Creative Commons / MIKI Yoshihito
To je največja svetovna specializirana trgovina s sladoledom

Z več kot 7.600 lokacijami – 2.500 trgovin v ZDA in 4.800 na mednarodni ravni – Baskin-Robbins stoji kot franšizna številka za sladoled # 1 na svetu. Lokacije najdete v skoraj 50 različnih državah, ki služijo tujim okusom, kot so Red Bean, Black Currant in Cantaloupe.

Baskin-Robbins

Facebook / Baskin-Robbins
Veriga ima sladek svetovni rekord.

Leta 2005 je Baskin-Robbins zagotovil točko v Guinnessovi knjigi rekordov, tako da je dirkal največji kozarec sladoleda. Masivna vanilijevka, težka 8.865 kilogramov, je bila sestavljena za praznovanje 60. obletnice trgovine.

Baskin-Robbins wedding cake

Lahko naročite nekaj noro torte.

Baskin-Robbins je bil eden prvih salonov za sladoled, ki so za svoje stranke ustvarili sladoledne pecivo, ko se je začel. Zdaj so sestavili nekaj precej impresivnih pridelkov, tudi občasne poročne torte za super-oboževalce, in jih lahko naročite na spletu!

31 cent scoop night at baskin robbins

Ljubezensko stanje Baskina Robbinsa
Zmešate lahko zmešane zajemalke.

Veriga se redno izvaja. Proslavi 31 promocij v izbranih mesecih. Trgovine so v preteklosti služile za samo 1,31 dolarja za vsak mesec, ki se konča 31. avgusta, vendar se je zdelo, da je inflacija prinesla ceno do 1,50 evra, zato boste morali preveriti na spletu in ugotoviti, kdaj se ta ponudba dogaja . Kadar je, lahko vzamete popuste za običajne ali otroške velikosti skodelic ali stožcev v okus po vaši izbiri.

Baskin-Robbins polar pizza

Baskin-Robbins
Zdaj prodajalne celo služijo pici.

Ampak ne sira, na katero razmišljate. Lansko leto je Baskin-Robbins predstavil sladkarsko pizzo, imenovano Polar Pizza – ogromno piškotino piškotov, ki je bila nadvladana z sladoledom in drugimi pritrdilnimi sredstvi, kot so razkosani Oreo, piškoti za piškote, pršila in zaledenitve. Odrezali bomo to rezino.

Baskin-Robbins ice cream

Lahko si sami prevzamete svoj dom.

Če ne živite v bližini trgovine ali pa imate resnično zasvojenost s stvarmi, lahko vzamete pol-galonske posode sladoleda Baskin-Robbins iz supermarketov po vsej državi. Ne pozabite, da zgrabite prelive za palačo na domu.