Gordon Ramsay se je znova in znova dokazal, da je spretno usposobljen za pripravo hrane, ki je vredna Michelinove zvrsti, saj je na televiziji božal kuharice. Lahko ga hitro napišete Glavni kuharodgovor na Simon Cowell, samo z cohifom Derek Zoolander bi zavidal, toda človeka je veliko več, kot si lahko zavedaš.

1. Ne kosi ali večerja.

Kuharji raje jesti petkrat na dan, osredotočajo se na manjše dele, da ohranijo svojo energijo, ne pa tri trdne obroke. Nekaj ​​svojih kuhinjskih jedi vključuje zelene sokove, solato piščanca Niçoise in domače sadne in orehne palice, Telegraf poročila.

2. On je prav tako resno glede fitnesa kot je hrana.

Ramsay je sodeloval v več kot ducatih maratonih, treh ultra-maratonih, treh pol-Ironmanih (ki se gibljejo 70,3 km, plavanje, kolesarjenje in tek) in dvakrat tekmovali na svetovnem prvenstvu Ironman.

Prvenstvo, ki se je odvijalo na Havajih, je znano, da je neverjetno izčrpavanje – združuje plavajočo 2,4 km s 122-miljsko vožnjo s kolesom in polni maraton (26,2 milj). Medtem ko je leta 2013 končal dirko v 14 urah, se je moral zaradi dehidracije izločiti iz tekmovanja v preteklem letu, po TMZ. Ramsay pravi, da se bo kmalu vrnil leta 2016.

Gordon Ramsay Bicycling

Suhaimi Abdullah

3. Verjame v moč dobrega krika.

“Mislim, da je jok pomemben,” je povedal Fox News. “Ne jočeš, ne kažeš, da čustva, polnjenje gor lahko vodi do nevarnih stvari.”

Ramsay nima težav s tekmovalci, ki so pogosto mlajši od 8 ali 9 let Masterchef Junior jok na showu, čeprav priznava, da je težko videti, kako se razburjajo nad svojimi napakami.

Gordon Ramsay gives a contestant a hug

Chelsea Lauren

4. Vodil se je s Kardashians.

Podobno kot Kim Kardashian West, bo Ramsay kmalu igral v svojo lastno mobilno igro, skupaj s samim risbom. Podrobnosti še niso objavljene, vendar si lahko zamislimo, da bi vključevali izogibanje žaljivkam, ko boste “kuhali” tako hitro, kot vam bodo omogočili vaši palci.

Čeprav to ni njegov prvi napad na igre na srečo. V igri lahko igrate tudi v svojem obrazu, ko igrate igro Nintendo Wii Hell’s Kitchen.

Gordon Ramsay games

Amazon / GordonRamsay.com

5. Bil je nekoč ogrožen na strelišču med snemanjem.

Med delom Big Fish Fight v Kostariki je Ramsay in njegova posadka posvečala epizodo, s katero so preiskovali ribiče, ki so nezakonito ubijali in prodajali morske pse, da bi naredili juho iz morskega psa. Posadka se je povzpela na plovilo, le za Ramsayja, da bi poiskala vrečo plavuti morskih psov, skrita pod ladijskim trupom, medtem ko je plaval. Ko je vrgel vrečo na krov in pozval ribiča, se je izognila bojazen, pri čemer so nekateri moški usmerili puške, ko so prišli do pristanišča, da bi jih pritiskali na prenehanje snemanja.

Policija jih je policija pozvala, naj zapustijo državo. “Rekli so:” Če boste stopili noter, vas bodo zabodli, “se spominja Ramsay.

6. Je eden izmed 25 najvišje plačanih slavnih tam zunaj.

The Peklenska kuhinja zvezda je št. 21, tehnično, lansiranje v 60 milijonov dolarjev lani, v skladu s Forbes. To mu naredi najbogatejšega kuharja slavnih.

7. Imel je nekaj opravljenega dela.

Če si mislil, da je Ramsay v preteklih letih postal bolj svež, imaš prav. Kozmetični kirurg je leta 2009 napolnil brazgotine na bradi – da bi mu na TV-ju manj grozil, kot nekateri špekulirajo, ampak še več, ker je postal bolan od vsakogar, ki veliko o tem.

“Videli ste člene: krasen obraz, zemljevid Walesa, grdo, deflated rugby žogo,” je povedal Skrbnik. “Samo toliko si želiš vzeti. Zjutraj sem se zbudil in [moja hčerka] Matilda je poskušala stiskati kovance na kilogramih”.

Gordon Ramsay Sees Double

Chelsea Lauren

8. Sanjal je, da je nogometni igralec, ne kuhar.

Poškodba je zgodaj prekinila to sanje, zato se je vrnil na kolidž, da bi sledil upravljanju hotela. Po poti je prenehal kuhati in nikoli ni pogledal nazaj.

9. Njegovo 20. obletnico poroke je to leto.

Oče štirih treh deklic in fanta se je leta 1996 poročil s svojo ženo Tano.

Gordon and Tana Ramsay

Eamonn M. McCormack

10. se ne boji, da bi se sam zabaval.

V preteklem maju je Ramsay na ušesa Julie Chena dal kruh kruha, lajši: “Kaj si?” v obrazu. “Idiotski sendvič”, je odvrnila. Na žalost so se pojavile parodije po vsem svetu, vključno z Gigi Hadidom in Devon Windsorjem, ko so se pojavili Masterchef Celebrity Showdown.

Idiot Sandwich
Late Late Show z Jamesom Cordenom

Ampak kruta šala je bila samo to – šala. Bila je del skice, imenovane Hell’s Cafeteria Late Late Show z Jamesom Cordenom.

11. Podarja učitelje za kuhanje “Masterchef Junior”.

Če ste kdaj opazovali Masterchef Junior in se spraševala, kako na svetu tekmovalci vedo, kako narediti skoraj vse, niste sami. Kot je Ramsay pojasnil v svojem Reddit AMA, pred snemanjem ponuja osnovne kulinarične lekcije. Ne bodo jim natančno pokazali, kako narediti določeno jed, kot so croquembouche, vendar bodo imeli razred v lističih za pecivo, ki jim lahko dajo temelje, ki jim bodo pomagale ugotoviti, kako narediti krokvembu, ko pride čas.

“Ko gre za resnejše izzive izločanja, bodo imeli vpogled 3 do 4 tedne ven,” je pojasnil.

Gordon Ramsay teaches a MasterChef Junior contestant

LISICA

12. Mario Batali Ko ga je nekoč prepovedal od svojih restavracij.

Očitno, Batali lahko vzame le toliko žalitev, in “Fanta Pants” (vzdevek, ki mu ga je Ramsay domnevno dal) je tam, kjer črpa črto. The Iron Chef prepovedali odvečne okužbe iz svojih restavracij, poročali so številni mediji, čeprav bi vse, kar bi bilo potrebno za odpravo slabe krvi, malo srce.

“[Gordon] me je poklical in rekel:” Sedimo za pijačo. ” Prepričan sem, da bi bilo v redu, “je rekel Batali. “Bili bi kul, ampak zdaj ni v redu.”

13. Ima velik trik za fenomenalno ovseno kašo.

Ramsay pogosto začne dan s skledo ovsene kaše – le vodo, soljo in ovesom – vendar, če zares želi sprejeti zajtrk na naslednjo stopnjo, to naredi:

“Pred večerom v pilotski luči postavite 3 do 4 banane v pečico. Naslednji dan stisnite banane v mandljevo mleko, jo zavrite, dodajte ovseno kašo in posušene brusnice in imeli boste najbolj neverjetno ovseno kašo za zajtrk, “je napisal v svoji AMA.

14. Singer Ellie Goulding ga je enkrat udaril.

Desno v želodcu. Takoj po tem, ko priznam, da mu je zdrobil. (Čeprav je bila poštena, je bil Ramsay njen sparing partner na Jonathan Ross Showu, ki je nosil oblazinjenje.)

Sledite Delish na Instagramu.