Pravilno napačno navajaš njen priimek.

TYSM @rachaelraymag, ki mi omogoča, da naredim pasho hotdish! �� brisket, tater tots, dayenu x ������ dobite recept za to + čokoladne tahini macaroons + cvetača tabbouleh v aprilu izdajo @rachaelraymag! (�� @ chantell_lauren) # rrmagfan

Post, ki si jo delil molly yeh (@mollyyeh)

To je izgovorjeno “yay” – prileganje za nekoga, ki je blog napolnjen s posipano, stranke pripravljeni recepti za sladico.

Ko govorimo o brizgani, so nekakšna njena “stvar”.

Tako sem navdušen, da sem začel svoj rojstni dan z darilom z enim od mojih najljubših oblikovalcev nakita na svetu, @elisasolomon !!! ����❤️����❤️ Že od takrat sem odkrila svoje obroče na @catbirdnyc že pred leti. njen nakit me spominja na mavrične škrobe !!! zato seveda tu nosim njen mavrični opalski kolut, da bi zvitke piščal v maslu piščal. (recept na blogu ����) ta teden bomo odtegnili eno od teh lepih prstov! za vstop v zmago: sledite @elisasolomonu in mi in pustite komentar tukaj! Naslednji teden bomo naključno izbrali zmagovalca. odprto za u.s. prebivalci. ❤️�� (�� @chantell_lauren) posodobitev: ta dodatek je zdaj zaprt. čestitam, @ sara.ann.harris!

Post, ki si jo delil molly yeh (@mollyyeh)

Molly je povedal FoodNetwork.com: »Všeč mi je zbiranje škropljenja, kadar grem ven iz mesta. Prinesem domov posipanje iz drugih držav in jih nikoli ne želim pustiti.« Včasih celo naredi svojo.

Molly je Blogger hrane za OG.

predogled letošnje Valentine’s torte! to je približno, da bi dobili sprinkle zdravljenja navdihnjena s to �� žametno obleko iz @ carleen_us! ❤️���� vsakdo preveri @carleen_us, njena obleka je tako kul in lepa in napolnjena z osebnostjo in imam rad jih❗️❗️ (�� @chantell_lauren!)

Post, ki si jo delil molly yeh (@mollyyeh)

Ona je začela svoj super uspešen blog, My Name Is Yeh, v letu 2009. (Tukaj je prva objava!) Sprva so bile objave podobne dnevnikom. Vključila je recepte, dokler se ni preselila na Midwest.

Ona je usposobljen tolkalec.

HFD JBY!

Post, ki si jo delil molly yeh (@mollyyeh)

Preden se je življenje vrtelo okoli hrane, je Molly študirala tolkala v Juilliardu v New Yorku. Po njenem blogu še vedno igra nekajkrat na leto. In ko ne igra bobnov, jo lahko najdete, ko jih peke.

Molly se je leta 2013 preselila v Severno Dakoto.

#mollyontherange je nominiran za nagrado IACP in sem tako vesel kot žlico posipov! ❤️�� hvala toliko @iacppix! vsakomur, ki se bo v Kentuckyju udeležil IACP konference naslednjega meseca, vam bom dal delavnico za torto in hrano in rada bi te videti tam! se prijavite na spletnem mestu IACP. ���������� (��: @chantell_lauren) #iacpawards

Post, ki si jo delil molly yeh (@mollyyeh)

Zapustila je New York, da se je pridružila svojemu možu – trombonistu Juilliarda – na kmetiji za sladkorno peso v Grand Forksu.

Pokliče svojega moža Eggboyja.

tri leta in še vedno ni farted v moji prisotnosti ����♀️����♀️����♀️ HVALA OBNOVLJIVOST V MOJ FAVOURITE MUSHAND YET !!!! Ljubim te!!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️️️️️️️ #eggwedding @ nicholasfordhagen (�� @ chantell_lauren)

Post, ki si jo delil molly yeh (@mollyyeh)

Njegovo pravo ime je Nick, vendar ga je Molly imenoval Eggboyja med njegovim precej revnimi jajmi. Oboje sta se srečala v Juilliardu in se poročila leta 2015. Po slovesnosti sta Molly in Nick razdelila – kaj drugega – potresa goste, da jih bacijo namesto riža.

Sestrelila je sama po sebi.

srečna druga obletnica mi in moj precej kul mož! morda bom končno dal ta majhna lesena jajca v kopalnico … še vedno imajo maslo krušeno po vsem, in ves čas so bili na našem plašču ����oops ��: @chantell_lauren ��: @whitebuttpants #eggwedding

Post, ki si jo delil molly yeh (@mollyyeh)

“Naša namizna desertna miza je bila moj otrok,” je napisala na svojem blogu. Bila je funfetti torta, ki jo je njena sestra pomagala dekorirati (opazite jajčni par na vrhu ?!), torta marzipana, veganske kokosove piškote, kozarec za rdečo žametno torto, palice s krepkimi pačami, pita čokolade in piva Dunkaroo. Ima recepte za vse, zato jih lahko tudi pecite.

Molly je judovsko in kitajsko ozadje vpliva na svoje recepte.

TFW, ko imate nelagodno predsezonsko matzo brei hrepenenje, potem pa je v redu, da ste praznovali @essynovo žensko projektno nalogo in vaša bistvena ženska vas je naučila narediti najboljši matzo brei na svetu in še veliko drugih stvari, na primer kako najboljši način preživljanja dneva je v kuhinjski kuhinji za tiste, ki jih ljubiš! (hi, mama! ����) ❤️ srečna nedelja, vsi !!!! ����: @chantell_lauren

Post, ki si jo delil molly yeh (@mollyyeh)

Mollyjeva mama – ona ji imenuje “mama” – je judovska in njen oče kitajski, in ona ima radi riffing na klasičnih živilih iz obeh skupin. Njen prvi hit virusnih receptov je bil pršut challah objavljena leta 2013, in je naredila druge posodobljene židovske sponke, kot so pimento sir babka in makaroonska torta iz rdečega žameta. Očetovski kitajski vpliv je očiten v drugih jedeh, vključno s krvolnimi palačinami in juho.

Izdala je nekaj kuharskih knjig.

dobil kovček, poln bambusovih tetovaže, ostrige in sončnega zahoda. Se vidimo kmalu, Kalifornija! #mollyontherange ��✈️���������� (��: @lizclayman, iz moje stranke @foodbookfair @ westelmdumbo!)

Post, ki si jo delil molly yeh (@mollyyeh)

KUPI ZDAJ Molly na območju, $ 17; amazon.com

Mollyjeva prva knjiga, Molly na območju, je prišla konec leta 2016 in je napolnjena s recepti in zgodbami iz otroštva in življenja na kmetiji. Med njenimi priljubljenimi: šnitzelski kostumografski žaromet za noč čarovnic, recept za brisket brisket, zabaven žrebec ter tabela potokov mac in sirov.

Njena druga knjiga je nekoliko bolj iskrena. To je mini knjižica z 48 stranmi Jogurt ki je namenjen receptom, ki uporabljajo sestavino, vključno s pecivom, testeninami in posodami za zajtrk.

KUPI ZDAJ Jogurt Short Stack, 11 dolarjev; amazon.com

Lahko si popolnoma ukradel njen videz.

na slatki / slani spekter, @ sofrabakery’s borek je na pol poti med lazanjo in kugelom. to je kremasto, jogurtty, sirast in * nezakonito dobro * ��! ️ recept je na blogu zdaj. ���������� (�� @ chantell_lauren)

Post, ki si jo delil molly yeh (@mollyyeh)

KUPI ZDAJ Darcy Apron, 85 $; the-citizenry.com

Vsi obleki, ki jih nosi Molly, so iz majhne družbe na Irskem, ki se imenuje Enrich in Endure. “Resnično so laskave in nekako odražajo trajne, ročno izdelane, domače, uporabne predmete, ki jih želim obdržati okoli kmetije,” je povedala Elle.

Imela je povsem novo predstavo na Food Network.

danes na blogu: torta iz arašidovega masla za praznovanje premije #girlmeetsfarm! ��❤️������ tudi virtualna prigrizek z mojimi bbs @ iamafoodblog @ lilydiamond @ alanakysar @ hummingbirdhigh, da sem zelo verklempt o !!! ������������ #THREEDAYS #VERYVERKLEMPT (�� @chantell_lauren) @foodnetwork

Post, ki si jo delil molly yeh (@mollyyeh)

Dekle sreča kmetijo premierno 24. junija. Je nekakšen podaljšek Mollyjevega spletnega dnevnika, poln receptur, ki imajo židovske in kitajske vplive. Na koncu vsake predstave jim služi družini in prijateljem.

Po prvi epizodi je Molly odšla na svoj blog, da bi si delila več fotografij in skrivnosti za kozo. Si vedel, da je morala dvakrat filmirati vsak recept? Prvič so se snemalci osredotočili na to, kar je rekla; Naslednjič so dobili bližnje dele sestavin in kuhanje.