Pozabite Kim Kardashian: Kar zadeva oboževalce Caked Up Caféja, je ta torta tisto, kar je prekinilo internet. Ko je lastnik Denise Byrnes Instagrammed fotografijo in videoposnetek svoje 16-letne hčerke Francesco’s Dunkin ‘Donuts-inspiracija torta, všeč in reposts ter pogledi začeli nalivati ​​noter. Freak out je bil ravno tako epsko v-oseba. “Ljudje so nam predali svoje telefone, da bi posneli slike, saj jih ne bi mogli pustiti v hrbet pekarne!” pravi Francesca.

sliko

John Komar

Ko smo zagledali pogled na dvonadstropno torto, je tako močno govorila z našimi srčki, ki jih obožuje Lisa Frank, da so morali Francesco in Denise vprašati, kako se je magija zgodila v New Cityju, NY, pekarna.

Njihov prostor je majhen – na voljo so samo tri mize v kavarni – vendar ženske Byrnes ne delajo stvari majhne. Prvotna prošnja za torto s kruhom je prišla od ženske, ki je želela rojstni dan za svojega moža, dolgoletnega ljubitelja Dunkin. Njena edina zahteva je bila, da je oranžna in vijolična. Francesca je prav to naredila, nato pa dodal rožnate buttercream, čokoladni ganache, nekatera polnila z glazuro in glazuro, njihovi podpisi Munchkins in celo skodelico kave (to je prazna skodelica, zamrznjena v notranjosti z zatemnjenim buttercreamom). Poglejte, kaj mislimo? Samo velike zamisli tukaj.

Ker smo s postopkom dekoriranja položili sedež na sprednji vrsti, smo izbrali kul tehnika za učinek akvarela na torti. Evo, kako je to storjeno: ko na vrhu drobnega plašča zapakirate vrstice barvnega masla, jih z gladko zaledenitvijo izvlečete. Potem vzemite majhno obrnjeno lopatico in narišite črtasto črto s konico, kjer se srečata dve barvi. Ko spet pogoltnete torto, bo izgledal tako lep kot mešane ozadje “sončnega zahoda”, ki ste jih ustvarili za predstavitve srednjih šol PowerPoint.

sliko

John Komar

Toda to ni najljubši del Frančeske. Tako kot vsi ostali smo: “Naredim veliko kapljic!” pravi. Ker se na koncu dneva nihče ne more upreti gledanju #foodporn, ki je čokolada, ki se strmo spusti po strani torte.

Sledite Delish na Instagramu.