sliko

Guy Fieri, gostiteljica “Diners, Drive-ins in potopov”, je znana po njegovih blagovnih znamkah spikey blond lase in rockabilly slogu, saj je za njegove “Guyisms”, fraze, ki se zdijo smiselne, vendar večinoma pustite, da se sprašujete, ” Kaj za vraga to pomeni? “

Guy je bil v tej tedenski epizodi poln Guyisms, z naslovom “Doin ‘Their Own Thing.” Tukaj, moje osebne priljubljene:

1. Ko je šel v Lone Star Taqueria v Salt Lake Cityju v Utahu, je Guy rekel: “Počutim se, kot da sem vstopil v fiesta.” Potem je pogledal v kamero in rekel: “Pričakovali ste referenco” Flavour Town “, vem, da ste bili.”

2. Po tem, ko je jedel taco, je vprašal: “Zakaj imaš celo tortiljo? Zakaj mi ne služi samo v čevlju … ali v žepu?”

3. Stranka je nato vprašal Guya, če hoče ugriz svoje posode, in Guy je odgovoril: “Ne, hvala. Vozim.”

4. V Moderni kavarni v Minneapolisu je bil Guy v grozljivem razpoloženju. Po degustaciji kuharjevega jagenjčka Philip Beck, mu je povedal: »Če naslednjič, ko pridem v mesto in nimaš tega na meniju, te bom lovil.« Počasi, fant.

5. V svoji kuhinji je Guy prav tako začel razmišljati o naravi angleškega jezika, ko je vprašal: »Je molassey celo beseda?«

6. Kasneje, ko je jedel svoje piščančje krilce, je Guy lizal prste in opozoril: »Očistim se kot mačka.«

7. Naslednji postanek: Omaha’s Brew Burger, židovski deli s hamburgerji! Medtem ko je pomagal lastniku Yves Menardu, da je slanica, je Guy rekel: “To ni tvoj plesni plesen v osmem razredu”.

8. Medtem ko je preveril svoj domači rženi kruh, je Guy držal kocko do kamere in rekel: »Vključi svoj vonj-o-vizija«.