Izkazalo se je, da Giada de Laurentiis praznuje praznike tako kot ostali nas: z “veliko prosecco in belim sladkorjem”. In potem, tako kot ostali, se odločimo spremeniti, da je prišla 1. januarja. V nedavno objavljenem tweetu je Laurentiis razkril, kaj počne, da naredi mini čiščenje. Preden te besede odklenejo, razmislite o tem: De Laurentiisova čiščenje vključuje testenine.

De Laurentiis se nanaša na svoj tedenski ponastavitev kot “najbolj očiščeno čiščenje, ki ste jo kdajkoli naredili”, in medtem, ko je njen začetek za začetek novega leta, jo zaključi nekajkrat vsako leto. Izgubite konotacijo zelenega soka, ki jo najbolj očistijo. Ta se osredotoča na prehranjevanje celih živil – veggies, rib, zdravih maščob – in dihanje nezdrave ali možne alergene, kot so mlečni izdelki, alkohol in rafinirani sladkor.

sliko

Sean Zanni

Kot vsak kuhar, ki je vreden soli, de Laurentiis ne predlaga samo solat. Na svoji spletni strani ima peščica receptov, ki zveni preveč popustljivo, da bi bili dobro za vas. Obstaja čokoladni pavšek (z mešanim srčnim zdravo avokado) in – kar ste čakali – špageti. De Laurentiis priporoča celulozno testenico z veliko veggiesa, vendar prihaja iz edine ženske v Ameriki, ki hoče izgovoriti špagete tako, kot bi morala biti, pa mora biti okusna. Imela je še eno testenino v okroglem receptu, ki jo je naredila za lansko čiščenje: testenine rjave riževe, z zavojevalno alfredo podobno cvetno omako.

Če je to dieta, ki je podobna leta 2018, letos že iščejo.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.