Obstaja velika verjetnost, da boste slišali veliko hihitanja, ko boste sedeli na večerji na italijanskem mestu Giulietta’s Cantina Club v mestu Manhattan. Ne, to ni zato, ker je natakar samo zdrsnil in spustil celoten pladenj testenin. In to ni zato, ker tip za mizo zraven tebe ima toaletni papir, ki stoji iz njegovega čevlja. To je tisto, kar je napisano v meniju, na katerem se ljudje smejijo: besede, ki jih običajno ne vidite, se nahajajo poleg “carpaccio” in “chamfera sijalke”, kot so “spolne želje” in “falične” in “izboljšanje libida”.

Made-you-blush jezik je del Aphrodisiac Menu restavracije, ki se ponaša s šestimi jedmi, ki vas bodo pripeljale do … veste. Seznami so se začeli kot posebna ponudba Valentine’s day-ja, vendar so bili taki zadetki (vsaj v jedilnici), da se je kuhar in lastnik Mike Greco odločil, da bo hrano postala stalna telesna priprava. “Posoda znaša 30 odstotkov naše prodaje hrane vsak teden,” pravi Greco, dodajajoč, da veliko parov, ki prihajajo radi, da bi se drug drugemu povedali, kaj naj naredi.

sliko

Z ljubeznijo v klubu Cantina Giulietta

Za veliko, to so ostrige. Zgodovina in znanost, če verjamete v nekaj polprazničnih študij, nam je povedal, da so preprost način, da vaš partner postanete v posteljo. Šala sploh ni izgubljena na Grecu, ki služi ognjičem, ki so pečeni s pinotom grigio omako. Morda so tako priljubljeni, ker ljudje poznajo in ljubijo ostrige – ali morda zato, ker so pod njihovim opisom menu označeni s tem dejstvom: “Dokumentirano kot afrodiziak, ki so ga Rimljani v drugem stoletju našega časa, kot je omenjeno v satiri Juvenala, opisala brezobzirne načine ženske po pitju vina in jedo velikanske ostrige. “

Če se sprašujete, kaj se je zgodilo prvič, afrodiziak ali italijanski twist, je bil poudarek Greka vedno veselje. “Hotel sem vzeti sestavine, ki so bile bodisi medicinsko dokazane bodisi so imele močne zgodovinske in filozofske vezi z afrodiziaki,” pojasnjuje. “Naslednji korak je bil ustvariti klasične regionalne italijanske jedi iz sestavin.” Poleg ostrig, boste videli žaru špargljev (jedo v obliki faličnega veggija tri dni zapored, očitno ima močan učinek), kozice s komarjem (koren je bil uporabljen za povečanje libida v starodavnem Egiptu), karpacio z gorčično omako (gorčica stimulira spolne žleze), česen langoustino (vročina v česnu vzburi spolne želje, očitno), in žarnico izrežemo z baziliko (rastlina naj bi povečala plodnost).

sliko

Z ljubeznijo v klubu Cantina Giulietta

V samo nekaj mesecih se vzpenja veliko več, kot se smejijo. Od uvedbe menija so se v restavracijo pridružili trije pari. “Ujeli me so stražo!” Greco pravi, čeprav ne bi smel biti preveč presenečenje zanj. Giulietta je zasnovana z romantiko v mislih in je namenjena ponovitvi privlačnosti teh drobnih, sanjarnih mest, ki jih najdete po vsej Italiji. Rubina restavracije je “ljubezen v hrani in vinu”, in celo ime je nagovor svetovno najbolj razvpitega ljubiteljja starih zvezd: Juliet. (Da, Julija od Romeo in Julija.)

Greco že razmišlja o novih načinih rifiranja na priljubljenih afrodiziakih in časovni razporedi za vsakogar, ki se boji spomladanskega flinga: Giulietta bo uvedla nov menek kasneje v tej sezoni.

Pozneje lahko pošljete vabilo na poroko.

Sledite Delish na Instagramu.