V redu fantje, vsi vemo, da nihče ne odide v hitro prehranjevalne sklepe za svoje možnosti solate, včasih pa moraš reči ne tacosu in pici, da bi se prilegal v tvoje kavbojke (in, znate, dobro imejte svoje srce in vse to). Evo, kar bi morali poskusiti.

Wendy’s: močna mediteranska piščančja solata

sliko
Ljubezen Wendy’s

Nalepka s piščanec na žaru, feta, hummus in mešanica sončnega paradižnika-kvinoa, ima ta okus tono okusa brez pakiranja v tono kalorij. En ulov je na voljo le na izbranih lokacijah.

Kalorije: 450

McDonald’s: Bacon Ranch na žaru piščančja solata

McDonald’s se je premaknil nekaj let nazaj, da je služil piščancem brez antibiotikov in celo šel tako daleč, da je spremenil svoj recept McNugget. Skupaj s temi spremembami, veriga je uvedla številne bolj zdrave možnosti v svoj meni, kot je ta slanina piščančja solata na žaru. Rezano piščančje prsi, narejene na žaru, sedi na postelji romana, kala, otroškega špinača, rdeče listne solate, korenčka, paradižnika, ki je opremljena s sokovniki in sirah cheddar. Oh, in glavni dogodki: slanina in ranč, seveda.

Kalorije: 320

Chick-fil-A: tržnica solata na žaru

sliko

Prispevek Chick-fil-A

Chick-fil-A se je že davno obljubil, da je zaradi pomanjkanja prehranskih koristi zakopal ledeno goro, zato ni presenetljivo, da v svoji najbolj zdravo solato ne najdete nobenega ledenega dna. Kaj boste našli je narezano piščančje prsi na vrhu roba in otroške zelenice. Mešan je z modrimi sira, rdečimi in zelenimi jabolkami, jagodami, borovnicami, granolo in praženim mešanicom oreškov, tako da lahko v eni solati udarite vse glavne skupine hrane.

Kalorije: 200

Chipotle: Piščančja solata

Chipotle je super, ker si lahko v bistvu postaneš zdrava (ali nezdrava), kot si želite, odvisno od tega, katere sestavine se pojavite v skledi. Če želite, da je čim bolj zdravo, poskusite s tem naročilom: piščanec, pinto fižol, fajita veggies in pico de gallo. Ne glede na to, kje na koncu naročite, se prepričajte, da se izognete vinaigrette – morda mislite, da je zdrav, če ga ponujajo s solato, vendar je ta omaka 270 kalorij. Na tej točki lahko tudi jedli tortiljo (največ 300 jih je vsak).

Kalorije: 350

Burger King: Piščančja solata na žaru

sliko
Prispevek Burger King

BK ostane preprost s svojimi solatnimi možnostmi (le še na meniju) in še enostavneje s svojo najlažjo možnostjo: piščančja solata na vrtu je samo piščanec, zelena solata, paradižnik, kruton in čedni sir. Če želite dodati malo teksture, lahko piščanca dobite na piščanca, vendar bo dodatnih 130 kalorij.

Kalorije: 590

Taco Bell: Power Menu Bowl

Če niste vedeli, je Taco Bell pravzaprav ena od najbolj zdravih verig za hitro prehrano (šokantno, vemo). Kljub temu so solate možnosti omejene na Fiesta Taco Salad, ki ima med 710 in 760 kalorijami. Torej, v čast njegovega splošnega zdravega statusa, smo vključili tudi skledo / solato-esque postavko, ki je precej nižja: močno posodo. Skodelica vsebuje piščanca na žaru, guac, pico de gallo, romaine, riž in črni fižol, vse pakiranje v 28 g beljakovin.

Kalorije: 480

Arby’s: pečenka Turčija kmetija Salad

sliko

Ljubezen Arby’s

Če se počutite kot turški sendvič iz Arbyja, vendar želite preskočiti dodatne kalorije, je ta solata odlična izbira. Pečenka purana, slanina s slanino, sir iz cheddar, paradižnik, zelena solata in druge zelenice vas bodo popili in nadaljevali.

Kalorije: 230

Podzemna železa: Pečena pečena solata pečice

Podobno kot Chipotle je Subway še en kraj, kjer lahko v bistvu zgradite solato, vendar jo želite. Naš predlog: Pridobite svojo solato s pečeno piščancem za nizkokalotno, visoko beljakovinsko (19 grama!) Obrok.

Kalorije: 140

Quiznos: Peppercorn Caesarova solata

sliko
Prispevek Quiznos

Večina cezarskih solat ne naredi reza, ko gre za zdravo prehranjevanje (obleka ni ravno najlažja), vendar je različica Quiznos ena izmed redkih, ki dejansko ni preveč slaba. Pazi, čeprav – solata vsebuje 760 mg natrija, zato, če poskušate odložiti sol, boste morda želeli ostati.

Kalorije: 170

Mlečna kraljica: zelenjava piščančjega vrta

Bodimo resnični: Ljudje ne gredo v DQ za solate (to je vse o tistih viharjih), ampak če se tam znaš, medtem ko poskušaš dieti, je piščančja zelena solata dobra izbira. To je brezalkoholna jed – osnovna solata z paradižnikom, rdečim zeljejo, čebulo in korenjem – vendar je samo 160 kalorij, zato je to velik plus v naših očeh.

Kalorije: 160

Panera kruh: BBQ solata s piščancem

sliko
Ljubezen Panera Kruha

Panera je ton možnosti solate, in medtem ko so vse okusne, je ta kralj vrhovni v nizko-cal kategoriji. Romanska zelena solata in mešanica adobo koruze sta premešana z jutranjim rančem in polnjena s piščancem na žaru in BBQ omako. In vendar, z vsem tem, ima še vedno najmanj maščob in natrija vseh solat Panera.

Kalorije: 470

Dominos: solata iz piščančjega jabolka

Če greš na pito, bolje imaš prekleto dobro solato, kajne? No, to je prekleta dobra solata. Poleg dejstva, da ima sladko-slano vibracijo, ima tudi najmanj kalorij iz maščob, gramov maščobe in nasičenih maščob kot katera koli druga solata (in verjetno še kaj drugega, ki jih prodajajo v Dominosu, res ).

Kalorije: 190

Sledite Delish na Instagramu.