sliko

Yelp / Jeff E..

Kar se nas tiče, ni narobe, da bi jedli krof. Ali vam je všeč kvačkanje kvačkanih kvasovk ali staromodnih tortnih krofov, je težko iti narobe, toda po Yelpu so to absolutno najboljši krofi v vsaki državi. Ljudje so namenjeni tem trgovinam za svoje vrhunske recepte krofov, različne glazure in prelive ter ustvarjalne ideje za služenje. V tem krogu imamo svoje oči na sendvičih in sončnikih za sladoled krompirja.

sliko

Yelp / Tiff H.
Alabama

City Donut na Orange Beach

“YUM. To izgleda kot vaša povprečna krofna s steklenimi škatlami, ki imajo rumene pladnje, polne različnih sort krofov.” Otroci so ljubili eklektične prelive – sadne kamenčke, palice Twix, zdrobljene Oreos. – Uporabnik Yelp Beth K.

sliko

Yelp / Hafsa M.
Aljaska

Peti in krmni kavarna in jedilnica v sidrišču

“Preden odidete, dobite glazirane krofne, ki jih naredi naročilo. Usta jih zalivajo, samo razmišljajo o njih, ko pišem to … prihajajo v množici dveh. Topla, mehka in glazirana do popolnosti.” – Uporabnik Yelp Jeanee V.

sliko

Yelp / Courtney B.
Arizona

Nova sladoled v Phoenixu

“To mesto bi lahko imele najboljše obrtne sladolede in najboljše glazirane krofe, ki sem jih kdaj imel. Kondenzator za kruh je glaziran krof z vašo izbiro sladoleda in prelivov. Običajno dobim glazirane krofne s sladoledom Cookie Monster in Oreo toppings. Ljubim na prvi ugriz.“- uporabnik Yelp Angela T.

sliko

Yelp / Smith Donuts Kava in Smoothies
Arkansas

Smith Donuts Kava in Smoothies v Fort Smithu

“Najboljše mesto, da dobite krofi, roke dol. Večina krajev, krofa je krof, a ne tukaj. V zvezi s tem je nekaj posebnega: super so sveže in mehke, celo pozno v dnevu. in ga napolnijo tik pred vami z izbiro 4 do 5 različnih polnil.“- Uporabnik Yelp Brooke H.

sliko

Yelp / Hilda W.
Kalifornija

BJ Cimet v Folsomu

“Najboljši krofi v vsej deželi! To mesto je vedno zasedeno in razumem, zakaj so njuni krofi sveži, njihovi rogljički pa so neverjetni. Poskusite dobiti luknje krofa, ko so še vroči – se topijo v ustih!” – uporabnik Yelp Melodie L.

sliko

Yelp / Elizabeth G.
Kolorado

Sladka barva v Glenwood Springs

“Resnično odlični krofi, ki imajo ustvarjalne možnosti, kot tudi klasike. Prijateljska služba preveč. Prijatelji, s katerimi sem bil, so malce izklopili cene, a po tem, ko so jih priznali, so jim bili vredni.” – Uporabnik Yelp Kyle D.

sliko

Yelp / Sam P.
Connecticut

Neil’s Donuts in Bake Shop v Wallingfordu

“Neil sem že približno 10 let. To je dolg čas za vzorčenje drugih krofnih prodajaln in naj vam povem, da je Neil’s najboljši! Nikoli nisem čutil potrebo, da bi se odtrgal od tega okusa. so tako sveže in se raztopite v ustih, da boste verjetno uničeni za vse druge krofe. Prosimo, poskusite vanilijev krem ​​kremo, če želite umreti in oditi v nebesa. ” – uporabnik Yelp Maura G.

sliko

Yelp / Mark H.
Delaware

Peščene kašče krofi na plaži Bethany Beach

“Melt v usta krofi! Donuts pridejo vroče in sveže in imajo veliko izbiro okusov. Če hrepenite nekaj, jih zagotovo imajo – Charlie Brown, Thin Mint, Misty Mint in Porky Pony so super.“- Uporabnik Yelp Alessandra B.

sliko

Yelp / Brian A.
Florida

Donut King v Minneoli

“Ta kraj vlada s krofom. Veliki izbor krofov, fritterjev itd. Vse, kar si lahko zamislite, velikega in se raztopijo v ustih..“- Uporabnik Yelp Stephanie M.

sliko

Yelp / Ashley J.
Gruzija

Scream’n Nuts v Alpharetti

»Lastniki tega kraja so super, topli in prijazni! Vso hišo, sladoled in krofi, ustvarjajo v hiši! Če je kruh topen s kanoni, je njihov pekar izdelal kanone (in polnjenje znotraj, kot tudi). Vse tukaj je vredno, da se znova vrača znova in znova. ” – Uporabnik Yelp Savanna D..

sliko

Yelp / Maria P.
Hawaii

Krofni dinamit v Wailuku

“Pridi sem zgodaj! Odprto ob 7 uri in objavijo svoj meni na strani Instagrama (@donutdynamite), običajno okrog odpiranja. Meni se dnevno spreminja, tako da morda krof, ki ste ga včeraj všeč, včasih ni tam danes. novo najljubše krofe za ljubezen! “- uporabnik Yelp Jen M.

sliko

Yelp / Okhee C.
Idaho

Slaščičarski krofi v Meridianu

“Absolutno najboljši krofi, ki sem jih imel v zelo dolgo časa. Tako sveže in tople, krofi še niso prišli do avtoceste, ko sem se ustavil, da bi dobil moje” pete krofne “. Storitev je enako dobra kot krofi! Sveži vzorci krošnjami kruha in čarobni odloči omogočajo čudovit začetek vsakega dne. ” – Uporabnik Yelp Joseph N.

sliko

Yelp / John S.
Illinois

Country Donuts v Kristalnem jezeru

“Vedno sem na pijancu za dobro krofko. Po vsej državi iščem in vam povem nekaj ljudi … UGREJEMO JE. Tukaj je. Knežje Donuts je resnično najboljše, kar sem jih kdaj imel. Niso navadni, hipster, sadne prodnate in pistacijsko pokrite krofe, namočene v druge noro sranje, to je samo dobro krof, ki je svež in odprto je 24 ur na dan. Zdaj pa govorimo. ” – Uporabnik Yelp Caleb L.

sliko

Yelp / Rachel C.
Indiana

Long’s Pekarna v Indianapolisu

“Potegnili smo se in bili zmedeni z množico. Mislili smo, da je na bencinski črpalki čez cesto.” Ne, ves promet je bil usmerjen v Longs, od tistega, kar sem se naučil, je bilo to vsakodnevno! nekaj čokolade, cimetov in jabolčnikov krompirja (brez luknje, ravnega krofna). Ja, moje oči so mi bile najboljše od mene, toda moj trebuh se mi je zahvalil. ” – Uporabnik Yelp Emiel B.

sliko

Yelp / Mary M.
Iowa

Mahalo’s Coffee Co Mini Donuts & Catering v West Des Moinesu

“Na koncu sem naročil dve ducat krofi: slanino sonce, plavo morsko plažo, severnokrčnimi škropjicami, s’more obrežjem, kokosovim zalivom in cimetovo lavo. Pripravljeni so na svežo, kar je trajalo malo časa, vendar je bilo vredno! Všeč mi je, da so majhni, da bi lahko poskusil vsak okus in ne bi se počutil, kot da sem ubil svojo prehrano. Moja fave je zagotovo cimetova lava. Vidim, zakaj je to njihov najboljši prodajalec! ” – uporabnik Yelpa Bettina M.

sliko

Yelp / Julius C.
Kansas

Gospod D’s Donut Shop v Overland Parku

“Ne boste našli boljših krofov na tem območju. Krofni krofi so neverjetni in krofi iz kruhov bodo vaši glavi eksplodirali. Izbira skoraj nikoli ni enaka, zato vedno znova poskusite nove stvari. Vedel sem, da bom po prvem poskusu gospoda D’s dobim tono teže, vendar ne bom nikoli več stopil.“- uporabnik Yelp Addison S.

sliko

Yelp / Jenna J.
Kentucky

Nord’s Pekarna v Louisvilleu

Ne, ne dovolite, da bi vas to ustavilo, le nekaj minut oddaljen od najboljših krofov v Louisvilleu. Slanina s slanino je dabomb.com. sladko in slano popravilo za umazanijo poceni. Naredi si uslugo in začnite zjutraj v pekarni Nord.“- uporabnik Yelp Allison F.

sliko

Yelp / Jimmy T.
Louisiana

Okrožje Donuts Sliders v New Orleansu

“Airbnb gostiteljica nam je kupila te krofe – darilo od bogov. Poskusili smo poročno torto, 5-začimbo in pito.” Na žalost, mislim, da ne morem nikoli več okusiti kruha od pecanke. tudi dobro, ampak da je pecan pita izvrstna! Krema je bila popolna in pecan na vrhu je dodala odlično teksturo v nasprotju z mehkim kruhom kvasa. ” – Uporabnik Yelp Anhdao T.

sliko

Yelp / Joanna N.
Maine

Sveti krof v Portlandu

»Niso mogli izbrati boljšega imena za trgovino … Sveti krof je prav. V Mainu sem prišel pred nekaj tedni in tega kraja nisem vedel, dokler nisem videl velike črte, ki se je oblikovala zunaj njega, in moram najti Odkril sem tisto, kar sva se počutila. Svojim prijateljem (šest krofov NI dovolj) smo razdelili vse okuse, ki smo si jih želeli poskusiti. Imamo kavo, kanoni, sladki krompir, javor slanino, čokoladno kokosovo jagodico in borovnico Maine . Ljubil sem vsakega izmed njih od dna mojega srca.“- Uporabnik Yelp Amber K.

sliko

Yelp / Sahar R.
Maryland

Slava Donuts v Fredericku

“To je sladkorno nebo!” Sveže krofi, ki so velikodušne velikosti in odlična kava! Kaj bi še lahko želeli v nedeljo zjutraj? Prišli smo ob 9:30 in jih je bilo odprtih samo 30 minut, kava pa je že minila. Poskušali smo vanilijev chai, javorjev bobun, cimetov zvitek, vanilije z škrobi in kremo, polnjene s kozarci.“- Uporabnik Yelp Susan-Moni F.

sliko

Yelp / Joan W.
Massachusetts

Provincetown Expert Provincetown v Provincetownu

“Preprosto najboljša trgovina s krofnicami, v kateri sem bil kdaj. Mnoge zanimive možnosti, s katerimi lahko naredite svoje krofke, ki jim omogočajo, da so slane, sladke in vse med njimi. Cene so tudi zelo smiselne, zlasti ob upoštevanju možnosti prilagajanja krofna in kakovost bazne krofe. Trgovina je sijajna, z odličnimi diagrami kave in sodobno vibrijo. ” – Uporabnik Yelp Richard E.

sliko

Yelp / Tara J.
Michigan

Avon Donuts Inc v Pontiacu

“Ko odprete prva vrata, lahko takoj vonjate aromo krofov. Imajo toliko različnih krofov, in jaz bi celo odšel daleč, ko jih kličem gurmansko. Bili so čudovito in cenovno ugodni! Če bi bil le ta kraj bližje, bi se pogosto pogovarjal! Nekateri krofi smo dobili: Fruity Pebbles, Custard, Red Velvet, Nutty, Strawberry, Reese’s, Blueberry in Cherry.“- Uporabnik Yelp Kim N.

sliko

Yelp / Kara D.
Minnesota

Milkjam Creamery v Minneapolisu

“Okusi so edinstveni in verjetno jih še niste videli nikjer drugje. Večina prelivov je zanimiva in domača, kar je super! Jam Buns so dobri, vendar jih morate hitro jesti, ker vroč krof je topi sladoled. Všeč mi je Waka Flakes Flakes, Hard Knock Life in Cashew Ousside.”- Uporabnik Yelp Ece K.

sliko

Yelp / Anna C.
Mississippi

Fantje krofi v Biloxi

“V soseski je najljubši slastni zob, ki je majhen, družinsko voden in takoj, ko odprete vrata, ste zadeti z vonjem svežih krofov. Prav tako imajo zajtrk sendviče.“- Uporabnik Yelp Maryana S.

sliko

Yelp / Sera H.
Missouri

Donut Drive-In v St. Louisu

“To je raj za krof v STL-u. Širok nabor tradicionalnih krofov na dosegu roke, vendar mora prst najprej usmeriti na Apple Fritter – to je nebesno. In če imate srečo, boste dobili svež, vroč Apple Fritter, ki ga je bil pravkar očiščen. Vstavite drool emoji tukaj … Če želite nekaj divjih in zany okuse, tega ne boste našli, vendar boste našli okusne, sveže in cenovno ugodne tradicionalne krofe, ki jih ne boste razočarali.“- Uporabnik Yelp Matthew S.

sliko

Yelp / Matthew W.
Montana

Granny’s Gourmet Donuts v Bozemanu

“Hole v stenskem kruhu je idealno za prigrizek, preden greste v Muzej skalnate hiše. Zelo so prijazni, da bi naredili še več, če pa prideš prepozno v dan, ko se prodajajo, so javorji in jagode odlični. Dober dotik za otroke, ki želijo posipati svoje krofe.“- Uporabnik Yelp LBear B.

sliko

Yelp / Kimberly L.
Nebraska

Boli krofke v Lincolnu

“Imajo eno izmed največjih izbora gurmanskih krofov, ki sem jih kdaj videl. Okusi so zelo edinstveni. Nekateri okusi, ki smo jih dobili, so bili čokolada Andesova meta, kozmična piščanec in kremo Oreo s kremenom. Še enkrat bom poskusil več!“- uporabnik yelp Michelle P.

sliko

Yelp / Čad S.
Nevada

Zlomljeni prunski krofi v Las Vegasu

“V primerjavi z vsemi temi nenavadnimi krofnimi kraji, ki se pojavljajo povsod, lahko izgledajo precej preprosto: ponujajo le kruh s kruhom in le v krogu. Brez kvasovk v kulinaričnih oblikah. Vendar ni važno, kdaj Krof je sveže iz cvrtnika in je najlažja, najlažja in najbolj čarobna stvar! Tudi prelivi se lahko zdijo preprosti – brez gumijastih medvedov, piškotkov ali sladkarij. Vendar je tisto, kar je ustvarjeno, tako popolno, da vam ni treba zvonovi in ​​piščalke. ” – Uporabnik Yelp Katie H.

sliko

Yelp / Thu T.
New hampshire

Beli gorski jabolčnik v Glenu

“Želim si, da bi prej seznanil s temi krofi, ne le, da so najboljši krofi, temveč vas prav tako stanejo le nekaj dolarjev. ZELIMAM jih. Prav tako naredijo okusne in poceni zajtrk sendviče in imajo tono srčkano, malo prigrizki New Hampshire-y. V nekaj dneh sem verjetno pojedel krofne v vrednosti nekaj dni, ko sem vedel, da se ne bom kmalu vrnil, da bi kmalu lahko pojedli. ” – Uporabnik Yelp Julie H.

sliko

Yelp / Alex M.
New Jersey

Purple glaze krofi v Asbury Parku

“Osebje je zelo prijazno in krofi so izven tega sveta, so najlažji, najsluznejši in najbolj okusni krofi, ki sem jih kdaj imel. Kombinacije okusa, ki jih izdelujejo, so edinstvene, zabavne in okusne. že od takrat hrepenljam in načrtujem, da bo to postalo tradicija običajev na plaži. Ne glede na to, ali imate radi sadne okuse ali pa ste zasvojenec s čokolado, kot sem jaz, boste našli nekaj super, da bodo ustrezali vašim domišljijam!“- Uporabnik Yelp Mandee P.