sliko

Prispevek Morrison

Če ste v razpoloženju za zvezdasto slanino + hamburgerjevo kombinacijo, lahko naredite enega od naših več kot 80 receptov za burgerje ali pa se lahko obrnete na lokalno slanino hamburgerjevo vročo točko. V vsaki državi smo odkrili najboljšo trgovino za pito, trgovino in BBQ skupino, zdaj pa vam prinašamo najboljše slaščice iz Aljaske v Wyoming. V Yelp smo prepoznali kraje, ki so se obračali na slastne hamburgerje, nato pa jih ocenili glede na obseg pregledov, ocene in še več. Ker si zaslužiš samo najboljše.

sliko

Yelp / Ee Vonn Y.
Alabama

Avenijski pub, Tuscaloosa

“Moj najljubši je slastni hamburger s jajcem na vrhu in krompirček, to je samo odličen, okusen hamburger. Nič se ne bi spremenil glede tega, razen tega, kako bi lahko bil grd, ampak to je večja uporabniška napaka kot karkoli.”

-Nataly F., Yelper

sliko

Yelp / Bryan J.
Aljaska

Tommy’s Burger Stop, sidrišče

“O moj dobroti! Veliki hamburger, naročil bom hamburger z modrimi sirah in slanino, tako dober sir!” “Modri ​​sir ostane na hamburgerju, ki ga drži provolonski sir, tako da je raj na pecini.” Pijača je bila nazdravljena do popolnosti! ročno izdelana patty je bila tako sočna! Zelo priporočam, da greš za popoln burger! Čebule so bile tudi super! “

-Sheryl S., Yelper

sliko

Yelp / Michael C.
Arizona

Rehab Burger Therapy, Scottsdale

Če hrepenite po dobrem hrano s slanino, ima to mesto tona možnosti, kot so hamburger PB & J Bacon, bambus Bacon & Blue in burger za peko Mac-N-Cheese – vse s slanino, vse okusne.

sliko

Yelp.com/ Jeffrey P.
Arkansas

Tailgater’s Burger Company, Upam

Ta točka je nekaj minut stran od avtoceste, vendar po mnenju Yelpersa, so njihovi burgerji več kot vredni majhnega obvoza.

sliko

Prispevek Morrison
Kalifornija

Morrison, Los Angeles

Jelperji priporočajo, da dobite Bacon Bourbonator – goveje patty s debelo rezano slanino, modrimi kruhami, slanino in čebulo. Po mnenju pregledov je samo škampa s skodelico vredna potovanja v L.A.

sliko

Prispevek Empire Burgerja
Kolorado

Empire Burger, Breckenridge

Zvezda prireditve je gumijasta piščanca, čeprav je opozorjena, stvari lahko postanejo malo grdo. Toda zaupaj nam: nered je vreden.

sliko

Ljubezen keltske kaverne
Connecticut

Keltska kaverna, Middletown

“Imel sem slanino hamburgerja (13 dolarjev) in bil je neverjeten … Bil je odličen, lep in hrustljav na zunanji strani in sočno na notranji strani, z okusnim česnom aioli, prekajenim goudom, gobami in (kaj bi bilo bolje ?) slanino. Zdravo? Ne. Toda jaz sem požrl vsak ugriz. “

-Allison H., Yelper

sliko

Yelp / Archie A.
Washington DC.

Tedov bilten, Washington D.C..

Si kdaj želel poskusiti hamburger s kikirikijem? To je kraj za to.

sliko

Ljubezen Rose in Crown
Delaware

Rose & Crown, Lewes

Burger tukaj se imenuje “Najboljši prekleti bacon burger” in ima slanino v marmelado, zato veste, da je neverjetno.

sliko

Yelp / Jason D.
Florida

Burg Bar & Grill, Sankt Peterburg

Burger s sirom na žaru na žaru? Ja, to je resnično življenje ljudi.

sliko

Yelp.com/ Richard R.
Gruzija

Burger 21, Buford

Na tem mestu ni enega, temveč šest slepih burgerjev, ki jih lahko izberejo, plus sir in krompirček (srajce s sirom in ale omako, slanino in žrebci), ki jih jelperji prisegajo.

sliko

Yelp / Tien H.
Hawaii

Street Burger, Kapaa

Ne glede na to, ali dobite Bacon Blue ali Bacon & BBQ, teh otrok ne bo razočaran.

sliko

Facebook.com/ Big Jud’s Boise
Idaho

Big Jud, Boise

Žvečilci rastejo o tem kraju Super Bacon Burger, ki je vaš redni šunka s slanino, vendar z dodatnim dodatkom bonusa. Ker šunka naredi vse boljše, seveda.

sliko

Yelp / Jose V.
Illinois

Bottlefork, Chicago

“Jaz preprosto ljubim vse o tem kraju: dekor, ambient, pijačo, hrano, še posebej The Bacon Burger! To je spustil enega najboljših burgerjev v mestu. Drevo okus in slanina v mesu vzemite ta hamburger na naslednjo stopnjo. “

-Annabel C., Yelper

sliko

Yelp / Faith B.
Indiana

Restavracija Mesh, Indianapolis

Vaša najtežja odločitev bo, ali naj naročite burgerja z zajtrkom ali burgerja White Cheddar. Kakorkoli, to je zmaga.

sliko

Yelp.com/ BurgerFiend
Iowa

BurgerFiend, Cedar Rapids

“Imam čebeljem z dvojno slanino, to je čudovit burger, sočno in polno velikega okusa. Sveža govedina, ki je zalivanje v ustih in vas hoče vrniti. To je preprosto super brza hrana.”

Clem C., Yelper

sliko

Facebook.com/ Bubba’s 33
Kansas

Bubba je 33, Wichita

Bubba’s Bacon Burger ima slanino v marmelado in dimljeno slanino, da izpolni vse sanje s slanino in burgerjem.

sliko

Yelp / Bryan M.
Kentucky

Mussel in Burger Bar, Louisville

“Moj dober Ole Bacon Burger je bil neverjeten! Bilo je sočno in grdo, in mi je bilo všeč.

-Julie T., Yelper

sliko

Tony C./Yelp
Louisiana

Podjetje Burger, New Orleans

“Burgerji so vedno dobri tukaj. Običajno dobim hamburgerjevo hišico s slanino s smetmi, sladek čaj je tudi dober! Ima lastno parkirišče, ki je dobro za lokacijo.”

-Tony C., Yelper

sliko

Facebook.com/ Bar Harbour Beer Works
Maine

Bar Harbour Beer Works, pristanišče Bar

Dejstvo: Ta modri sir Bacon Jam Burger okusi še bolje, kot izgleda.

sliko

Yelp.com/ Anjali K.
Maryland

Jack’s Bistro, Baltimore

Za ta neverjeten burger za vse slanine, morate v Jackovo Bistro od 5 do 6 ure. za svojo hamburgerjevo srečno uro. Tako je vredno.

sliko

Facebook.com/ Wahlburgers
Massachusetts

Wahlburgers, Hingham

“Še vedno tanki, šopki čebulni vrvi prinesejo krompirček soli na drugače bogat in tanko BBQ Bacon Burger – 1 / 3lb govedine Creekstone Farms v slanini BBQ in kakovostni slanini (duh), kremni avokado, svež jalapeños in cheddar sira. Hitreje sem jo požrl, kot bi rad priznal. “

-Damien S., Yelper

sliko

Facebook.com/ Vinsetta Garage
Michigan

Vinsetta Garage, Berkley

To mesto tako dobro sloni, da je tudi veganska slanina (to je shiitake) na njihovem EV1 (veganska pasteta s paradižniki, arugula, brokoli kalčki, kozji sir in praženi česnov balzamični mayo).

sliko

Yelp / Berry B.
Minnesota

Buldog severovzhod, Minneapolis

“Hrana je super tukaj. Burgerje so sočne, tartufi krompirček ali pecivo so nekaj, o čemer pišejo domov, in njihovo izbiro piva je vredno potovanja v.”

-Marisa P., Yelper

sliko

Facebook.com/ Plaid Rhino
Mississippi

Plaid Rhino, Hattiesburg

Plaid Rhino ponuja bizone, nohte in elk burgerje, vendar se te možnosti ne približujejo svojemu računalniku Bom – goveje meso, posušeno v suutéed čebuli in gobah, cheddar in sira Pepper Jack in prekajeno slanino jabolčnega mesa.

sliko

Facebook.com/ Zgornja paluba
Missouri

Zgornja paluba, Branson

“Moje arašidovo maslo Bacon Burger je bilo zanimivo zaskrbljujoče za okusne brsti! Burger je bil okusen, debel in sočen, kuhano po mojem zadovoljstvu (srednje dobro in polno tudi BEEF!) S kremastim arašidnim maslom, ki je na vrhu burger s tremi kosi slanine, ki je bila prekrita z maslom iz arašidov, so služili na opečenem Ciabatta rollu. Moja dobrota! To je bilo vredno ogleda. “

-Derek P., Yelper

sliko

Yelp / Jim P.
Montana

Bar 47, bele žveplove vzmeti

“Naročil sem BLT, jaz sem slaninec, ki je bil najboljši slanina, ki sem jo kdajkoli pojedel.” Lep krompir javorja, zelo debel, kuhan do popolnosti, krompirček s hrustljavo zunanjostjo in notranjost. Moj fant je imel slastno hamburgerja, ki jedo veliko hamburgerjev. Resnično mu je bilo všeč (ne reče veliko o ničemer), zato sem navdušen. “

-Pam J., Yelper

sliko

Facebook.com/ Stella’s Bar & Grill
Nebraska

Stella’s Bar & Grill, Bellevue

Stella je vsako leto od leta 2008 glasovala najboljši hamburger Nebraske, ki jo je izdala Omaha Magazine, zato ni presenečenje, da so restavracijske možnosti za slanino.

sliko

Yelp / Becky L.
Nevada

Burger Joint, Henderson

“Slanini sir in krompirček so bili vse vrste prave, sočne, dobro začinjene in okusne.”

-Rena J., Yelper

sliko

Facebook.com/ Black Mtn Burger Co.
New hampshire

Black Mtn Burger Co, Lincoln

Po besedah ​​Yelp ima to mesto najboljši sir na žaru in najboljši slastni burger (prihaja z brie) v celotnem New Hampshireju.