sliko

Facebook.com/ Dish Cafe

Užitek neverjetnega žara na žaru? Lahko poskusite z enim od naših zvezdnih receptov ALI bi si lahko pospravili najboljše najboljše v vaši bližini. Preiskali smo najboljše piškotke čokoladnih čipov, priročno trgovino in krila v vaši državi, zdaj pa vam prinesemo najboljši pečeni sir v petdesetih. V Yelp smo ugotovili, da so siri na žaru, nato pa jih uvrstili glede na obseg pregledov, ocene in še več. Ker si zaslužiš samo najboljše.

sliko

Ne pozabite, da jih pozabite pozneje!

sliko

Yelp / Victor C.
Alabama

Paramount Bar, Birmingham

Na Paramount-u lahko dobite preprost žarek na žaru ali ne-tako preprosto različico, ki ima cheddar, kozji sir, mozzarella in džem paradižnika na rezinah sourdougha – gremo z zapleteno.

sliko

Yelp / Cathy Y.
Aljaska

Spenard Roadhouse, Anchorage

Ta avokado se stopi z meljenimi havarti in chipotle aioli je omamen, toda pravi klavir na tej skupni značilnosti jabolka na žaru in slanina za sladko /.

sliko

Facebook.com/ Perfect Pear Bistro
Arizona

Perfect Bistro Bistro, Tempe

S petimi različnimi rešitvami na žaru, ta skupek ima nekaj za vsakogar. Na sliki je njihova klasična brie, štirih mešanic sira, arugula in slanina, ki jih je narezal na žaru.

sliko

Yelp.com/ Kent A.
Arkansas

Sir Hammondrees na žaru, Fayetteville

Ta kraj je namenjen siru na žaru, zato veste, da imajo nekaj morskega sira in kruhov. Možnosti so Caprese Melt (mozarella, pesto, paradižnik, bazilik), El Chupacabra (vlečena svinjina, queso freska, manchego, poblano paprika in moljna omaka) in Scarlet Cheddar (oster cheddar, vintažni cheddar, beli cheddar, dimljena purana, in zeliščni mayo).

sliko

Yelp.com/ Lena B.
Kalifornija

Cafe Lost Lost, Ferndale

Opozorilo, ta veggie in pesto polnjeni sir “samo za odrasle” je samo za ljubitelje zrelega žaru.

sliko

Yelp.com/ Jenna T.
Kolorado

Mountain Sun Pub & Brewer, Boulder

Če ste tip DIY osebe, boste na tem mestu imeli možnost, da si sami pripravite svoj sir na žaru. Diners začenjajo z osnovnim žganim sirom in jih nato prilagoditi s slanino, pesto ali gobami in čebulo.

sliko

Yelp.com/ Sarah C.
Connecticut

Sirotka, Middletown

Dokaz, da tovornjak s hrano lahko hrani svoje lastne, Whey Station služi nekaj lahkih gurmanskih žara na žaru, kot so Ella (brie, pršut, fig) in Jalapeño Sunrise (mešanica s 5 sira, slanina, kisle jalapeños, kremasto čipotlo). Bonus: imajo sirove slanine.

sliko

Yelp.com/ Merluza N.
Washington DC.

Barmini, Jose Andres, D.C..

Verjetno najtežji siri na žaru, ki jih boste kdajkoli imeli, ti mini klini kruha in sira imajo malo olja iz tartufa, da bi svoje najljubše otroke spremenili v elegantno prstno hrano,.

sliko

Facebook.com/ Homegrown Cafe
Delaware

Domov Grown Cafe, Newark

Ta okusen sir na žaru je narejen s krušnim kruhom (vzrok je, ali je kdaj dovolj sira?), Mešanica s cheddarjem, jackom, provolonom, feto in parmezanom, paradižnikom in bazilnim oljem. * Knjige vozovnice za Delaware *

sliko

Yelp.com/ Andy N.
Florida

Gospod in gospa Bun, Miami

Na tem mestu je ton neverjetnih perujskih sendvičev, a eden najboljših je njihov sir na žaru, ki je narejen iz Brieja, parmezana in starega cheddarja na česnovem maslu-delicioso.

sliko

Facebook.com/ Folk Art
Gruzija

Folk umetnost, Atlanta

Klasični sira s sirom na pet sir, ki vam lahko da Insta vreden sir? Prijavite nas.

sliko

Yelp.com/ Lucky S.
Hawaii

Pink’s Creamery, Hanalei

“Odšel sem na presenetljivo sladoled in se vrnil, ko me je kupec prepričal, da poskusim s sirom na žaru. Vesel sem, da sem … najboljši sir na žaru! Vem, sir na žaru v sendviču, ne prva stvar, ki prihaja na misel. Verjemi mi in poskusite to! Vaš okusni brsti se vam bodo zahvalili!

-Valentina B., Yelper

sliko

Yelp / Chandler B.
Idaho

Meltz Extreme Grilled Cheese, Coeur d’Arlene

Meltz je na mesto za ljubitelje sira sirene, ne samo, da lahko zgradite svoj popoln sir na žaru, ampak lahko izbirate tudi med “nenavadnimi” možnostmi (npr. z različico Cubano) ali pa z enim od njihovih “ekstremnih” kombinacij (kot Wingz Twist-provolon, poper, bleu sir, ocvrta piščanec, bivolska omaka in zelena).

sliko

Yelp.com/ Stacy P.
Illinois

3 Arts Club Cafe, Chicago

“Najboljši, žaru, sir, kdaj” Gooey sir + maslen, hrustljavi toast “

-Jennifer B., Yelper

sliko

Facebook.com/ Subito
Indiana

Subito, Indianapolis

Ta kraj je specializiran za juhe in sendviče, tako da lahko stavite, da boste potopili sir na žaru v paradižnikovo juho. Bonus: sendvič je samo 1,50 dolarjev.

sliko

Yelp / Susannah C.
Iowa

Zombie Burger + Shake laboratorij, Des Moines

Ta pošast sir na žaru je samo ena od mnogih možnosti v bambusu Zombie. Čeprav ne služijo nobenih tradicionalnih sirov na žaru, lahko uporabite sendviče kot pecivo za različne kombinacije dope sestavin. Na sliki je prikazano, da bodo prišli do vas Barbara-American sendvič pečenka na žaru, karamelizirana čebula, slanina in zombie omaka.

sliko

Yelp.com/ Kolo za kolesa
Kansas

Cev kolesa, Topeka

Ta točka je vse o sirih na žaru in obrti piva, tako da ne samo, da ponujajo tono neverjetnih možnosti na žaru, bodo imeli odlično pivo, da ga seznanijo s preveč.

sliko

Yelp.com/ Karen R.
Kentucky

Momma’s Mustard Pickles & BBQ, Louisville

Skupina BBQ sesajo sir na žaru, tako da jo napolnite z izbiro mesa. Izbirate lahko med dimljenim piščancem ali klobaso ali vlečeno svinjino.

sliko

Facebook.com/ Backspace Bar & Kitchen
Louisiana

Backspace Bar & Kitchen, New Orleans

Moj otrok je naročil sir za odrasle na žaru, vsi vemo, da je to oksimoron. Naročil sem sendvič veggijevega kruha (pozabite na uradno ime). dejansko konča naš odnos, vendar se sploh ne bojijo, da bi poskusili. ”

-Susan C., Yelper

sliko

Facebook.com/ Zemljevidi
Maine

Mape Bar, Portland

Ne bi bilo Maine, brez sira na žaru na žaru. Toda poleg jastogov ta kraj služi različnim sirom na žaru, ki jih navdihnejo in uporabljajo sestavine iz različnih držav – to je kot Epcot, različica na žaru.

sliko

Yelp.com/ Dave L.
Maryland

Full On Craft jedi in pijače, Rockville

Izbira med sir na žaru ali rakovice? Zakaj pa ne oboje? Tukaj siri na žaru so narejeni s slano torto iz slame v Marylandu, cheddar, papriko in paradižnik, polnjeni med dvema rezinama.

sliko

Yelp.com/ Michael C.
Massachusetts

Pijte, Boston

Vzemite nekaj sirov na žaru in v bistvu vsak koktajl, ki vam je všeč, kraj se imenuje Drink vsekakor.

sliko

Yelp.com/ Mythy H.
Michigan

Café Muse, Royal Oak

Ta havarti, fontina in mozzarella na žaru so v bistvu sendvič royalty. Namig medu v njej je všeč Esquire Magazine, Gayle King (AKA Oprah’s BFF), in Reader’s Digest ki ga je poimenoval “eden od odličnih sendvičev s sirom v Ameriki”.

sliko

Yelp.com/ Nicole P.
Minnesota

Butcher & The Boar, Minneapolis

Kako lahko jastog sira na žaru dobite bolje? Če je vročena na toastu v Teksasu, duh.

sliko

Facebook.com/ Depot kava hiša in Bistro
Mississippi

Depot kava hiša in Bistro, Hattiesburg

Samo poglej te veličastne sireve in nam povejte, da v vašem življenju ne potrebujete žara na žaru. Stranke na tej točki priporočajo sir dimljenega gouda grilelda s slanino ali rakovico.

sliko

Yelp.com/ Kelly M.
Missouri

Fountain On Locus, St Louis

Ta sir na žaru je narejen iz mešanice sira, ki je bil imenovan “najboljši v državi”, zato veste, da je zaslužil svoj kraljevski rep

sliko

Z ljubeznijo Celtic Cowboy
Montana

Celtic Cowboy, Great Falls

Sir na žaru tukaj dobi irski twist – cheddar in dublinerski siri, pastrami in paradižniki so med žgano ržo z dijonom – in postreženi s praženim rdečim poprom in paradižnikovo juho.

sliko

Yelp / Reed N.
Nebraska

Kuhinjska miza, Omaha

Ta zajednica služi vsem svojim žganim sirom na brioche, poleg tega pa lahko dodate ocvrto jajce ali slanino. Ne, ne sanjate, to je resnično življenje.

sliko

Yelp / Alexandra R.
Nevada

Velika polna vrtovi, Reno

Ta majhna številka ima pesto aioli, cheddar, havarti, provolon, mozzarello in paradižnik, vendar nas je v bistvu imelo na pesto.