Če vprašate Buddyja Valastra, bolj znanega kot šefa torte, in njegova žena Lisa, ki je naredila prvo potezo, se boste morda znašli sredi rekel je, rekla je Bitka. To je zelo jasno: sta se družila skozi družino. Najboljši prijatelj Lise je bil Buddyjev drugi bratranec in njegov sosed. Dva dekleta bi gledala Buddyja in njegove prijatelje iz okna spalnice. »Lisa sem pogledal kot majhno deklico,« se je Buddy smejal v intervjuju s TLC.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Srečna obletnica mojega lepega moža! Najboljših 14 let mojega življenja! Ljubim te!!!

Objava je delila Lisa Valastro (@ lisavalastro4)

Toda let kasneje sta se oba udela v klubu, po nalogu Buddyjevih bratrancev. Vse odrasle – imela je 19 let; imel je 22 let – odločili so, da bi se zabavali. “Ko je ta noč prišla Lisa, sem jo dražila in rekla:” Res si za menoj “, in ona pravi, da sem resnično po njej,” je razkril Buddy. Kljub temu, da je vse več pomembno.

Dva sta bila neločljiva od tistega dne naprej, je dejala Lisa. V zgodnjih dneh svojega odnosa, ko bi bil Buddy v pozni pekarni, bi mu Lisa prinesla nočne noči. »Pripeljala bi mi hrano,« je rekel Buddy. “Imeli bi malo večerjo, potem bi se samo družila in me gledala okrasiti.” Dve leti kasneje sta bila poročena – in manj kot desetletje po tem, Buddy je imel predstave, in par imel tri otroke. Njihov četrti se je rodil kmalu zatem, leta 2011.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Že 16 let sem bila poročena z mojim najboljšim prijateljem! Hvala, ker ste vedno bili neverjetna, podporna žena in neverjetna, skrbna mati našim štirim otrokom. Brez tebe ne bi mogel storiti. Srečna obletnica @ lisavalastro4 Ljubim te

Objava je delila Buddy Valastro (@buddyvalastro)

Prijateljski vzpon na svetovno zvezdo ni bil brez občasnega hikčupa. »Ko smo se poročili, smo bili samo mi. Vsak večer se je vrnil domov in se pogovarjali,« je v intervjuju dejala Lisa. “Zdaj ga delim z milijoni ljudi. To je stresni del tega.” Toda Buddy ima preprosto rešitev za pripravo vseh skupaj, ko on je doma, od katerega se je učil od svojega očeta, ko je bil otrok.

“Vsak večer imamo večerjo kot družina. Sedimo in govorimo in jedo,” je povedal anketarji. Hrana, ki družino prinaša skupaj, je opozoril. In medtem ko so njegovi pecivo in pecivo znani daleč in široko, je Lisa v jajčevcu Parmezan znana v družini Valastro. “Tisti obroki, družinski čas, so časi, ki jih ne bomo nikoli pozabili,” je nadaljeval.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Moja družina baby @ lisavalastro4 @ fiav_21 @buddyvalastrojr

Objava je delila Buddy Valastro (@buddyvalastro)

To je stalna skupnost, ki ohranja 16-letno zakonsko zvezo. No, to in Buddyjevo priznanje, da je lahko šef pekarne, toda Lisa je šef hiše.

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.