Ne samo Raznolikost potrdite izredno pomembno novico, da Shaquille O’Neal odpre piščančko restavracijo, vendar svetu prav tako prepozna, da bo na Facebooku kronično objavil celotno stvar. Na spletno stran, Big Chicken Shaq bo na Facebooku gledal kot legenda, ki si prizadeva pridobiti restavracijo (ki se bo zvrstila Big Chicken, BTW).

V osmih epizodah bodo navijači poročali, da bodo lahko komunicirali s Shaqom in ponudili svoja mnenja, ko bo deloval s svojim ustvarjalnim procesom piščanca.

“Tako bo zabavno načrtovati mojo restavracijo in ne morem si predstavljati boljše skupine ljudi, da to storim, kot z mojimi neverjetno zvestimi Facebook oboževalci,” je dejal v izjavi. “To je priložnost za nas, da sodelujemo skupaj in vem, da bo skupnost Facebook ponujala odlične povratne informacije.”

Čeprav še ne vemo veliko o Big Chickenu, Eater poroča, da bo na območju velikih 2800 kvadratnih metrov izven Las Vegasovega traku. V oktobru se namerava odpreti, kar pomeni, da bo oddaja verjetno padla v jesen. Nihče ni potrdil ničesar po meniju, ampak verjetno bo, na primer, veliko piščanca.

Ker, veš, Big Chicken. In Big Chicken Shaq.


sliko
Con Poulos

PREDNAROČITE ZDAJ Delish cookbook, barnesandnoble.com