V praznovanju letnega cvetenja češnje je eden bar Washington D.C. preurejen prostor v temo Super Mario Brothers za poseben pop-up v tem letu.

Skupaj s sosednjo palico Southern Efficiency se je Mockingbird Hill v soseščini D.C.’s Shaw ponovno označil kot Cherry Blossom Pub. Medtem ko je južna učinkovitost šla z bolj klasičnim dizajnom, ki jih je z odtokov faux cvetov cvetov cvetov iz svojega stropa, Mockingbird Hill privlačil otroka, ki ljubi video igrico, v vseh nas, tako da se palico barvamo z vsemi stvarmi Nintendo, vključno z animatronicnimi piranskimi rastlinami, iz zelenih cevi, osvetljene skrivnostne škatle, ki pokrivajo svetlobne napeljave, in mario mural iz Legosa, ki visi nad bar. Tam je tudi poseben vogal, posvečen kralju Koopi.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Imam tako dobre spomine, ko sem bil mlajši, ko sem igral Super Mario Bros. Moja mama bi občasno prosila igrati in imela sem največji udarec, ki je skočila na njenem sedežu, da bi mariju dala dodaten dvig nad velikim skokom ali pometanjem rok v upanju, da bi se izognili slabemu tipu. Bila je najboljša igra in glasba je bila tako privlačna. Kudos v @drinkcompany in @whiskyhome za ustvarjanje takšnih nostalgičnih in zabavnih izkušenj na #cherryblossompub. To je vrstica #SuperMario, druga polovica pa je nežna in lepa Cherry Blossom Pub. Hvala, ker ste nas, @drinkcompany! Preverite to do 15. aprila! #igdc #cherryblossompub

Post delijo Holly garner (@golightly) on

Oglejte si to objavo v Instagramu

#ThatVenusFlytrapThingThatComesOutOfThePipeInSuperMario #SuperMarioBar #CherryBlossomPub #PopUpBar #dc

Objava, ki jo je delila christina raby (@merelychristina)

Oglejte si to objavo v Instagramu

Izjemna soba kralja Koopa v baru Cherry Blossom (aka Mockingbird Hill in južna učinkovitost). Zahvaljujemo se vam za @southernefficiency in @Igdc za to priložnost. #cherryblossompub #dcfocused #igdc #exposeddc #fotodc #walkwithlocals #WWLxDC #acreativedc #mydccool

Objava, ki jo je delila Victoria Pickering (@vpickering)

Seveda je bil koktajel meni predelan, da ustreza Super Mario temo, preveč. Vključuje pijače, kot so “It’s A Me, Amario” (sladki vermut, Don Ciccio & Figli Carcafio, aperitivo in začinjeni ingverji ale), “Kaj ne ubije, naredi si manjše” (vodka, mandarina, pomelo in marelice soda), kot tudi “I Call Yoshi!” (nefiltrirano seno, Midori, Chartreuse, kumare in melone in limone) in “King Koopa Cup” (dva James Johnny Smoking Gun Whisky, “popcorn” čaj ingver, limona).

sliko

Cherry Blossom Pub