Za žensko, ki lahko izstopi iz balade z najboljšimi, je Trisha Yearwood presenetljivo mehko govoril. Na nedavnem zboru za njeno novo zbirko poletnih začetnih obrokov za Williams Sonomo, je letos hitro vzkliknila aplavz, ko se je sprehajala in se tiho predstavila in navdih za svojo novo linijo. Ampak ne zamudite njene prijazne drže za pomanjkanje osebnosti. “Naj prijaznejši način, da to lahko rečem, je, da je to partnerstvo od začetka do zadnjega, zalezovalnega položaja,”.

sliko

Vljudnost Williams Sonoma

Pevec, ki se je obrnil, se je podpisal pri Williams Sonomi, ko je njen prvi kuharski knjigi prišel pred skoraj 10 leti, vendar vztraja, da je bila ljubiteljica trgovine daljša od tega. »Sem lahko popolnoma delal tukaj,« je razjezila in dodala: »Če imate vprašanje o kateremkoli predmetu v trgovini, prosim vas vprašajte, kje ga najti.« Naredili smo jo (njena piškotna mešanica je zasvojenost) – in ni mogla pomagati, razen pri drugih vprašanjih o njenem potovanju od pevanja zvezdo do televizijskega kuharja. Tukaj je, kar je morala deliti, o tem, kako njena enako uspešna mož Garth Brooks pomaga v kuhinji, njene skrivnosti, da bi južno udobno hrano nekoliko zdravo in zakaj je njena sanjska kuharska predstava preveč riska v zrak pred temno.

Njena prva kuharska knjiga naj bi bila avtobiografija.

sliko

Frederick M. Brown

Letaevski OG-jev single hit radio leta 1991. Dve desetletji, kot indukcija v Grand Ole Opry in blizu ducat nagrade Grammy, AMA, CMA in ACM kasneje, založniki so ugotovili, da je imela dovolj izkušenj pod njenim pasom, da bi napisala spomin . Ampak, obstajala je ena sila: Yearwood je sovražil idejo. Na srečanju so vsi vprašali, o čem bi radi pisali.

“Bila sem kot,” Resnično želim kuhati, “se je spominjala. Iz tega pogovora je prišel Georgia Kuhanje v kuhinji Oklahoma, ki sta ji prispevala mama in sestra Yearwooda.

PREBERITE NJENO KNJIGO: Gruzija kuhanje v kuhinji Oklahoma, 13 dolarjev; Amazon.com

Trisha morda ni šla v kuhanje, če ne za svojo družino.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Hugging moj oče! Tako zelo ga pogrešam. #HugADad Objavite sliko s svojim očetom ali nekdo, ki je bil v življenju kot oče z uporabo #HugADad. Očetimo skupaj očete! Srečni dan očeta vsem očetom tukaj in v naših srcih! xo #happyfathersday #fathersday #dad

Objava, ki jo je delila Trisha Yearwood (@trishayearwood)

“Odrasel sem v hiši kuharjev”, je dejala zvezda.

Njeno otroštvo je preživelo na kmetiji v Gruziji, zato je mama pogosto potegnila z vrta na obroke. “Ko sem prvič imela zelenjavo iz pločevinke, sem poklicala domov in je bila kot:” Kaj se dogaja? “.

Morala se je naučiti kuhati, ko se je odselila od staršev, vendar se je zanašala na recepte in nasvete, ki jih je vzela od njih. Preden je letošnja mama umrla leta 2011, je duo napisal dve kuharski knjigi skupaj, letos pa je zdaj lahko nadaljevala svoje tradicije skozi svojo novo zbirko.

“Mešanica piškotov je moja najljubša, ker se je rodila iz nečesa, kar je moj oče naredil vsako sobotno jutro,” je rekla. In neznan piščančji začimba kit je bolj zdrava riff na slavni njeni mami.

Yearwood tudi vidi svoje živilsko mrežo Trishova južna kuhinja kot način, kako spoštovati svojo družino: “Sestavljamo njihove recepte in pripovedujemo njihove zgodbe in jih ohranjamo.”

Garth Brooks je odličen sous chef.

sliko

Paul Morigi

Kot ste mislili na ženo, ki kuhanje za življenje, so časi, ko Yearwood preprosto ne more biti moti, da vrgel večerjo skupaj. “Takrat je, kot sem,” sem dobil “,” je rekla o svojem možu.

Po letovišču Brooks naredi povprečno toplo testeninsko solato in odlično taco pico. In nikoli ne zamudi možnosti, da bi ga prikril.

“On je matica,” je dejal Yearwood. “Biti bo kot:” Verjetno tega ne veš, ampak ko narediš sendvič, kar potrebuješ … “, se je smejala.

Smrt njene mame je spodbudila Trishino povečanje telesne mase – in potem izgubila hujšanje.

Oglejte si to objavo v Instagramu

#HugAMom Vse moje življenje nisem enkrat razmišljal o tem, kako je Materinski dan pogosto težak dan za tiste, ki so izgubili svoje matere … dokler nisem izgubil mojega. Ne morem ugotoviti, kakšen mora biti dan za mame, ki so izgubili otroka. Za nekatere je Materinski dan veliko bolj zapleten od pošiljanja kartice ali cvetja. Tako sem blagosloven, da imam bonus hčere, zaradi katerih se počutim tako posebnega celo leto, še posebej na ta dan, in vsako leto, moja sestra in jaz delimo zgodbe in spominjamo na našo mamo. Vsak dan ji pogrešamo. Letos praznujemo majhen dan v Fargo, Severna Dakota, vendar želimo praznovati mame ves vikend. Ali je vaša mama, ki je z vami, vaša mati, ki je minila, ali ženska, ki je bila kot mama ali mentor v vašem življenju, objemite mamo in delite fotografijo s # HugAMom. Razširimo objem materinega dneva, da bi ljubezen prinesla vsakomur! In lahko stavite, bom objamnila vsako mamo, ki jo vidim! #SpreadTheLove #mom #mothersday #HappyMothersDay #moms

Objava, ki jo je delila Trisha Yearwood (@trishayearwood)

Ko je njena mama umrla leta 2011 po boju proti raku dojke, je prehrana postala Godwoodov mehanizem za obvladovanje bolezni. Prenehala je skrbeti, dokler se je potovanje na Haiti s Habitat for Humanity zavedlo, koliko teh dodatnih kilogramov vpliva na njeno gibanje. Torej je odločila takoj in tam, da sledi strogi prehrani 80/20: je pojedla vitke 80 odstotkov časa in razveselila druge 20 odstotkov.

Kmalu zatem je sledila kuharska knjiga – Trishajeva miza – razsvetljene južne klasike, ki jo še vedno drži v svojem osebnem arzenalu. “Mislim, da je vedno to ravnovesje med tem, kar ste odraščali in živeli,” je dejala. “Nenehno iščem jedi, ki so bolj zdrave za vas, vendar ne žrtvujte okusa.”

Trisha je tesna s svojo družino Food Network.

sliko

Manny Hernandez

Posebno blizu je z Alexom Guarnaschelli. Od vseh televizijskih kuharjev, s tem bi si želela biti zaljubljena na otok. “Ona je smešna, in ne glede na to, kaj bi morali jesti, ona bi ugotovila način za kuhanje”, je dejal Yearwood. Ta humor je tudi, zakaj bi Yearwood želel sodelovati z Guarnaschelli, če bi kdaj začela novo kuharsko predstavo.

“Mislim pa, da bi morali to postaviti po temni temi, ker to verjetno ne bi bilo primerno za javno porabo!” smirkala se je.

Toda, medtem ko je Guarnaschelli na oddelku za hrano dobil ključavnico, ima še ena zvezda, ki jo je letovišče pogledala kot partnerja: “Ne vem, zakaj je obraz Guy Fieri v moji glavi”, je rekla, “samo se počutim kot verjetno igra kitaro! “

Za njene prijatelje ima najslavnejšo rojstnodnevno tradicijo.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Poskušam izpopolniti moj mešalnik, kako sem naredil? xo Moji prijatelji in jaz naredimo čokolado vso na #TrishasKitchen jutri! Pridružite se nam xo #Uporaba #Recipes #Chocolate #FoodNetwork #foodofinstagram

Objava, ki jo je delila Trisha Yearwood (@trishayearwood)

“Ko je to tvoj dan, boš vedno dobil torto,” je dejal Trisha. To je tisto, za kar je znana – dejansko so sladice na splošno njena stvar – med prijatelji. Vprašajte Brooksa in njenih stepdajev, čeprav je to tista, ki jo podpira, in odgovorili bodo z nekom, popolnoma drugačnim: pire krompir.

“To je bila stvar, za katero mislim, da jih je resnično osvojila, ko sem se prvič preselila v Oklahoma,” je dejala. “Všeč so bili:” Ok, ta punca se lahko poroči z očetom, ker naredi res dobro pire krompir! “”

Sledite Delish na Instagramu.