Celo Heart Provisions

Yelp / Elleen P.

Trend Meatless ponedeljek je postal priljubljen način za zdravo prehrano med tednom, vendar je za mnoge ljudi vegetarijanska prehrana življenjski slog. Glede na to, ali se vedno držite rastlinskih živil ali želite poskusiti nekaj novega, to so najboljše vegetarijanske restavracije v državi, po besedah ​​Yelpa. Te lise uporabljajo zelenjavo na krasno ustvarjalnih načinih, ki gredo izven solat, in so vsekakor vredni obiska.

Ta seznam temelji na pregledih in ocenah Yelpa v restavracijah v kategoriji “vegetarijanec”. V državah, kjer vegetarijanska mesta niso bila na voljo, so bila vključena vegetarijanska mesta.

sliko

Yelp / Charnetta M.
Alabama

Restavracija Mango’s Carribbean v kraju Huntsville

“Tako veliko vegetarijanskih možnosti! Več kot katera koli druga restavracija, na katero sem bila! Vegetarijanska ocvrta piščanca je bila najboljša.“- Uporabnik Yelp McKenna D.

sliko

Yelp / Lard Belly E.
Aljaska

Cafe Middle Way v Anchorage

“Kavarna je ekološka, ​​lokalno nabavljena in polna vegetarijanskih možnosti. Dober “burger” sem dobil s pese in portobello gobami, ki so bile pražene v balzamični barvi, na vrhu pa so bili špinače, kozji sir in marmelada na čebuli. Yum! “- Uporabnik Yelp Mallorie O.

sliko

Yelp / Steve C.
Arizona

Veggie Village v Phoenixu

“Yum! Prijatelj je prišel v mesto, da bi ga obiskal in hotel je poskusiti na tem mestu, ker je vegetarijanec. Okusi so dobro delali skupaj in na njem se je pojavila piščanka.“- Uporabnik Yelp Haneen O.

sliko

Yelp / Von A.
Arkansas

Rešetka toplogrednih plinov v Fayetteville

“Wow je vse, kar lahko rečem! Sredozemska plošča in črni barvni hamburger sta bili neverjetni. Ljubili so vzdušje in služba je bila na točki.“- Uporabnik Yelp Geoff B.

sliko

Yelp / Cheng K.
Kalifornija

Red Dot Vegetarijanska kuhinja v parku Frazier

“Red Dot je vaše mesto za zdrave in okusne obroke. Večkrat smo se ustavili in imeli čudovite izkušnje za vsak obrok. Imeli smo zajtrk, kosilo in večerjo in jih imeli rad vsem. Meni se spreminja s sezono in vsak teden so posebnosti. Boste počutili nasitne – mesojede, ne skrbite. “- Uporabnik Yelp Isobel L.

sliko

Kolorado

WongWayVeg v Denverju

“Naletel na tovornjak za hrano, ko sem preveril tovornjake za hrano v stavbi Capitol. Kot vegetarijanec sem imela rad okusne prave jedi, ki jih ni treba prilagajati ali skrbeti. Če bi veganska jambalaya, in to je neverjetno.“- Uporabnik Yelp Greg B.

sliko

Yelp / Larry F.
Connecticut

Shandalova vegetarijanska kavarna v Bridgeportu

“To mesto je super. Jaz sem hrana, vendar nikakor ne vegetarijanska ali veganska. Na številnih trendovskih vegetarijanskih krajih sem pojedel in to mesto jih bije. Jasno je, da je hrana narejena z ljubeznijo.“- uporabnik Yelp Ken F.

sliko

Yelp / Jessica R.
Delaware

Masala kuhinja v novem gradu

“Slastna, verodostojna, pikantna, vegetarijanska južna indijska hrana za ulice. To ni solata: to je krasna cena, ki se drži vaših reber, kot so pav bhaji (mehki kruhni peclji z začinjenim zelenjavnim curryjem), idli sambhar (leče / riževi cmoki z zelenjavnim guljem ) in moj najljubši, chaat (mislite indijski nachos).“- Uporabnik Yelp Akash J.

sliko

Yelp / Mandy M.
Florida

Samo 4 U Veganska kuhinja v Tampi

“Oh, moje karibsko srce je še vedno. To mesto bi zelo priporočil vsem, ki razmišljajo o veganski hrani ali tistim najnovejšim veganom, ki zamudijo nekaj karibskih hujših hrani.“- Uporabnik Yelp Sharlene S.

sliko

Yelp / Nicole H.
Gruzija

Viva La Vegan v Atlanti

“Velika veganska hrana v luknji v steni, ne zamudite tega mesta. S kozarcem PoBoy, sendvičom iz pečenke in solato iz kale so bili vsi tako dobro pripravljeni in popolnoma začinjeni. Resnično mislim, da bi te ponarejene jedi lahko prešle na pravo morsko hrano.” – Uporabnik Yelp Valerie V.

sliko

Yelp / Pod drevesom Bodhi B.
Hawaii

Sea Dandelion Cafe in Awa Bar v Honokai

“Moje najljubše kavarno na otoku! Mornarček Dandelion se počuti kot doma in ponuja zdrava, čista veganska in vegetarijanska hrana ter okusno kavo in kombucha, med drugimi možnostmi pijače. Vegetarijanska BLT in drsniki so moje najljubše jedi, ki jih lahko dobim.” – Uporabnik Yelp Ben I.

sliko

Yelp / Joseph G.
Idaho

Shangri-La Tea & Vegetarian Cafe v Boise

“Ne zamudite tega neverjetnega mesta v Boise! ​​Naša hrana je bila tako neverjetna in sveža! V meniju, ki je bil vegan, je bilo na izbiro veliko stvari, ki smo jih izbrali. Sestavljali smo tuniko solato s krekerji, sendvičom za tuno in mehiškim dodana veggie solata s sojino klobaso. Ne pozabimo na najboljši del … veganska oranžna sira: DA SMETE!“- Uporabnik Yelp Ashley L.

sliko

Yelp / ÉmmiáErōSukra S.
Illinois

Loving Heart v Chicagu

“Trdna veganska in vegetarijanska kuhinja z raznovrstnimi jedi, ki jih navdihuje azijščina. Dobila sem zeleno djavo salado, s korejskim žganjem” mesa “kot beljakovin. Komaj je okusen kot lažno meso in marinat je slastno sladek. solata je obleka – domače zeleno ingverjevo pesto pesto. Vse, kar se zdi v meniju, je super zdravo in čisto.“- Uporabnik Yelp Natalie S.

sliko

Yelp / Amy T.
Indiana

Tri korenje v Indianapolisu

“Ta kraj ima vegansko hrano na popolnoma novi ravni! Čeprav sem lahko izbirčni jedec, mi tri trije koraki zagotovo niso izpustili, sem naročil Seitan BLT, ki je na voljo na Amelijevem kruhu z zeleno solato, paradižnikom, avokado in praženi česen aioli. Še nikoli prej nisem imel šajanta, vendar sem ga res všeč! Zaradi tri korenja sem se naučil, da se ne bojim veganske ali vegetarijanske hrane.“- Uporabnik Yelp Katy R.

Trobenta Blossom Cafe

Yelp / Gia G.
Iowa

Trobenta Blossom Cafe v mestu Iowa

“To mesto je neverjetno! Zelo je srčkan in udoben v notranjosti in rad imam, da ni televizorjev, ampak je tudi edini povsem vegetarijanski kraj, ki sem ga našel na območju in obstajajo številne možnosti. Imel sem poseben sendvič za tempelj BBQ in bilo je res dobro. ” – Uporabnik Yelp Jennifer M.

sliko

Yelp / Lizzette D.
Kansas

Kind Kravings v Wichita

“V Kanzasu sem iskal čudovit hamburger črnega fižola in sem ga končno našel. Vzel sem en ugriz in se moral upočasniti, ker bi v nasprotnem primeru požrl hamburger in ne bi mogel uživati ​​vsakega ugriza. Zelo priporočam to vozilo za prevoz živil in kmalu se bom kmalu vrnil.“- Uporabnik Yelp Jessica B.

sliko

Yelp / Flora Kitchenette
Kentucky

Flora Kitchenette v Louisville

“Flora se ponaša z domačo hrano, brez faux in brez hrane, udobna hrana je najboljša, naši najljubši predmeti so piškoti in omako z domačim patty in zajtrkom Burrito, vsi njeni deserti so čarobni, krofi, poptarts … vsi so neverjetni.”- Uporabnik Yelp Elizabeth B.

sliko

Yelp / Good Karma Cafe
Louisiana

Dobra Karma Cafe v New Orleansu

“To mesto je postalo za mene, jedel sem predvsem rastlinsko prehrano in ti fantje me držijo zdravega in veselega. Hrana ima neverjetne okuse in osebje je čudovito, sveže izdelano mandljevo mleko je super! , gladkost Nutty Bliss (brez banan), curry skledo in vreče.“- Uporabnik Yelp uporabnika James W.

sliko

Yelp / Amy C.
Maine

Chase’s Daily v Belfastu

“To mesto skrbi za ustvarjanje ravnovesja in teksture s svojimi okusi, tudi kruh, dober bog, tako dober in domače. S tem sem se ukvarjal s pecivom, vendar se bom vrnil, da bom dopolnil vročo omako in granolo. kupili tudi.“- Uporabnik Yelpa Carly F.

sliko

Yelp / Pam L.
Maryland

Naked kosilo v Rockville

“Postavitev je kot Chipotle, sestavna linija z vsemi sestavinami pred vami. Sestavine so sestavljale vsa zelenjava, razen črnega fižola in riža.. Naked Kosilo je ekološko, dostojno ceno in polnjenje – prav tako so vsi biološko razgradljivi vsi njihovi kontejnerji, srebrnina, skodelice in serviete. Greš na Naked kosilo!!“- Uporabnik Yelp Jennifer W.

sliko

Yelp / Elleen P.
Massachusetts

Določbe celega srca v Allstonu

“Mislim, da je večina omnivavcev upravičeno dvomljiva v restavracije, ki se oglašujejo kot vegetarijanske, vendar pa je to mesto uravnoteženo tako polnjenje kot tudi sveže. Čaj združuje sestavine z raznolikimi teksturami in okusi z močnim prelivom njihovih slastnih prelivov. – uporabnik Yelp Fabiola P.

sliko

Yelp / Aga G.
Michigan

Čista plošča v mestu Shelby

“Pet zvezdic za vse to! Amazing obloge, sladice in veliko možnosti za brez glutena, brez sladkorja in brez sojinih predmetov. Toliko okus in osebje je neverjetno!.”- Uporabnik Yelp Sasha M.

sliko

Yelp / Michelle G.
Minnesota

Tonic v Rochesteru

“Ni drugega kraja, ki ima tako kakovostno hrano in je tudi na zdravi strani. Velika sok bar in okusen meni. Ne skrbijo samo za vegansko, temveč tudi zdravstveno zavestno, na splošno. okus.“- Uporabnik Yelp Cara K.

sliko

Yelp / High Noon Cafe
Mississippi

Visoka šola v Jacksonu

“Če iščete zdravo in okusno kosilo, vam je najboljša izbira v mestu. V mestu, kot je Jackson, veganska / vegetarijanska / brez glutena, je težko priti do njih. Nahaja se v Rainbow Natural Co-op , to majhno kavarno ima domačo in prijazno vibracijo. Strežniki so zelo dobro seznanjeni z vedno spreminjajočim se menijem. ” – Uporabnik Yelp Rachel P.

sliko

Yelp / Scott S.
Missouri

Pizzeoli v St. Louisu

“Všeč mi je pizza tipa Kevin McAlister, vendar me je natakar prodal na svojem vegetarijanskem” pepperonu “, ki je narejen iz nekega materiala glutenskega tipa. Tekstura je bila zagotovo tam in suha in omaka sta bila odlična.“- uporabnik Yelp Adrienne L.

sliko

Yelp / Kevin S.
Montana

Čudežni volk v Buttu

“Delicious stop za edinstvene (in nagrajene) sendviče ali sklede. Obstaja toliko možnosti, omake, kruh … spominja na po meri na prodajnih salonih na steroidih. Hrana je sveža, hitro in ljudje so bili čudovito prijazni Na naši poti je naredil popoln postanek.“- Uporabnik Yelp Katie H.

sliko

Yelp / Lianna N.
Nebraska

Moderna ljubezen v Omahi

“Hrana je genialna, odšli smo na nedeljski brunch in poskušali zajtrk sendvič.Patty je bila izdelana iz Seitan in nekaj drugih zrn. Bila je tako okusna, žvečljiva in boljša od kakršne koli patty, ki sem jih že poskusil. stran praženega krompirja in solata. Solatni preliv je bil zelo prijeten.“- uporabnik Yelp Shreya R.

sliko

Yelp / Rebecca S.
Nevada

Vrtni žar v Las Vegasu

“Ustvarjajo nekaj najbolj aromatične veganske hrane, ki sem jo kdaj poskusil. Ne morete narobe s svojim tacosom in avokado, ki je bil pivo, je dobra izbira, če niste ljubitelj lažnega mesa, vendar ne biti strah pred neverjetno BBQ jackfruit! Hrustljavi sendvič chikn vas bo pozabil na Chick-Fil-A, dobili buffalo, če vam je všeč začinjeno.“- Uporabnik Yelp Amanda M.

sliko

Yelp / Cathleen L.
New hampshire

Maia Papaya v Betlehemu

“Maia Papaya je odlična in obstaja veliko veganskih možnosti. Res smo uživali v naših sendvičih in vzdušje je zabavno z odličnimi slikami na steni. Bonus, pesto je vegan, kar je bilo odlično zdravljenje. “- Uporabnik Yelp Brittany C.

sliko

Yelp / Pragna A.
New Jersey

Pogovor o mestu v Iselinu

“Lepo in priložnostno vegetarijansko restavracijo, ki je oddaljena od hiše Oak Tree. Naročila sem Masala Doso in jo zahtevala začinjena. Pravzaprav sem bil navdušen, da je njihova Dosa okusila tako kot v Indiji! Dodali so celo popolno količino sesekljanih zelenih čilov, Tako sem srečen, da sem našel novo kosilo za kosilo.“- Uporabnik Yelp Ashley M.