sliko

Prisrčen Tolberts
Zima povzroča potrebo po udobni hrani. In kaj gre za fazo? Parna čaša čilija. Ne glede na to, ali ste odvrnili od hladu ali pa ste iskali težko lakoto, ne morete narobe na teh najboljših mestih za čili okoli ZDA Salivating? Razumljivo. Naredite nekaj svojega čilija s temi preprostimi dnevnimi čili in čokoladnimi recepti ali pa popestrite svojo najljubšo juho s pomočjo te priročne zbirke.

sliko

Prisrčen Tolberts
Nice Bowl o ‘Red

Chili je odličen obrok v hladnem zimskem dnevu – ali ko gostijo bombo lačnih najstnikov ali športnih navijačev za večerjo. Nedvomno ste izpopolnili lasten recept, vendar če ste v razpoloženju, da bi poskusili drugačno vrsto, se ustavite z eno od teh krajev po vsej državi za zvezdno skledo čila.

sliko

Prijavljen (od) Daisy May’s
BBK Daisy May, New York City, NY

Na Adamu Perryju Langovem roštilju Daisy May’s v New Yorku, boste morda prišli na žličke in Carolina Pulled svinjske sendviče, vendar se boste zaljubili v čili. Ta “Bowl o” Red “, kot se imenuje, je debela in temna z omako, ki je narejena iz” celega pod ancho, čipotla in novih mehiških hatchovih čilov “. (Ja, lahko bi se vaše oči malo raztrgale.) Čilija je narejena z gobastimi kockami govejega mesa in prihaja z razrezanim cheddarskim sirom, dvema “fiksinama” (ali stranicami) in tortiljo.

623 11. Ave .; 212-977-1500; daisymaysbbq.com

sliko

Z ljubeznijo Chili John’s
Chili John’s, Burbank, Kalifornija

Možnosti so tanke, da bi se po polnjenju s čili iz Chili John’s v Burbank v Kaliforniji imeli še kakšno sobo za svojo znano čokoladno pito. Predlagamo, da naredite nekaj, vendar; Isti recept za limonino pito je že od šestdesetih let prejšnjega stoletja. Notranjost Čila Džona je v 50. in 60. letih prejšnjega stoletja, ko so bili gostinci družabne dejavnosti. Krožna postavitev Chili Johnja zagotovo spodbuja druženje in omogoča slepim čilijskim navdušencem, da gledajo kadi govejega čilija (na voljo v blagih, srednjih ali vročih), vegetarijanske čile (narejene z istimi začimbami za čilije kot izvirne, razen z bulgurno pšenico namesto meso, na voljo v vročem stanju) in piščančji čili (vroče srednje ali vroče). Chili postrežejo z fižolom, s špageti, s špageti in fižolom ali samo “ravno” (samo čili). In, sir, čebula in kisla smetana, dobro gredo na vrh, seveda.

2018 Boulevard West Burbank; 818-846-3611; chilijohnsca.com

<str>Mešanica začimb, ki vključuje cimet in klinčki ter nenavadna praksa služi nad špageti, razlikuje Cincinnati chili od ostalih ameriških variant. Večina čilskih zgodovinarjev navaja številne restavracije iz Cincinnatija, ki so izselili iz Grčije in Makedonije kot originatorji tega dišečega, brez fižola, ki ga naročniki naročijo s podrobno navedbo števila “načinov” ali dodatkov, ki bi jih želeli s svojo skledo čili. 3-Way je osnovni red, ki je sestavljen iz gomile špagetov, ki so nadevani s čebulastim čilijem in izrezanim sirom Cheddar. Če ste lačni za dela, pojdite na 5-Way, ki vključuje tudi koščke in kruhovce. Kot drugi častni čilski salon v kraljici, kamp Washington Chili posladi čili v skrivnem receptu v skledo, na vročih pseh (imenovano Coney Dogs), v paroženem pekovskem sendviču s sirom in nad pomfritom.</p><p><i>3005 Colerain Ave, Cincinnati, Ohio; (513) 541-0061; campwashingtonchili.com</i></p><p>“title =” Cincinnati Chili: 5-Way Chili ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/160×160/54f6c19b45899_-_chili-cheese-cincinnati-camp-washington-del1211-lg-7598748.jpg ? resize = 480: * ”<br/>/></picture><p></span></p><div class= Vljudnost kampa Washington Chili

Camp Washington Chili, Cincinnati, OH

Chili je vroča tema v Cincinnatiju, kjer je po vsej mesti okrašeno več kot 300 čilskih salonov, ki se tekmujejo za lokalno oboževanje. Nekaj ​​od teh, kot je kamp Washington Washington Chili, je tudi pridobilo nacionalno pozornost. Kamp Camp Washington, ustanovljen leta 1940, ima tolpe lojalnikov, ki večkrat na teden pridejo, da jedo 3-Way (špageti, čili in fižol), 4-stezne (špagete, čilije, fižol in čebulo) ali 5-smerne Chili (špageti, čili, fižol, čebula in sesekljan sir iz črede) in prodajalna. Glede na nagrado James Beard za to, da je ameriški regionalni klasik, Camp Washington Chili služi tudi “Coneys” – njihovo spremembo vročega psa in čilija v paški – 24 ur na dan. In če to ni dovolj, naročite serijo krompirjevih krompirčkov, samo trikrat potrdite, da ste v chili raju!

3005 Colerain Ave .; 513-541-0061; campwashingtonchili.com