Kot čudak, ko sem prvič slišal, da je podjetje Brooklyn Brine izdelalo Whisky Pickles, sem bil tako navdušen. Odpeljal bom kisle kukove na kakršenkoli način, obliko ali obliko. Ne mislite, da se jaz šalim – v Delishu smo uspeli užaliti (in navdušiti!) Celo najbolj predane ljubitelje kisika s podobami, kot so Pickleback Jell-o Shots in Pickleback posnetki v pickle. Presenečenje! Smo srce.

KUPITE ZDAJ: Whisky Sour Pickles Brooklyn Brine, 13 $ za kozarec, amazon.com.

sliko

Chelsea Lupkin

In nismo edini. Vrstni red posnetega viskija je bil priljubljen tako, da je Brooklyn Brine odločil, da bo posodil aromatizirano kumarico kombija. Odkar so v letu 2010 debitirali okus, so bili top-prodajalci.

sliko

Chelsea Lupkin

Ko sem obiskal tovarno in sem izdeloval Whisky Pickles, sem bil bummed, da ti za razliko od Picklebacka ne bodo zmešani. Zdi se smiselno, viski segajo v slanico jabolčnega jabolčnega kis in česna, ki kuhamo v ogromni kovinski kadi ure. Pijača mora izgoreti.

sliko

Chelsea Lupkin

Najtežji del pri izdelavi kumaric? Ne moreš dihati. Ne, resno! Z vročim kisom, papriko habanero in česnom v vročem tovarniškem zraku so mi oči gorele. Prav tako mi je bilo mirno – ta kislina prežema tvoja oblačila! Imam par pogled na podzemno železnico, vendar koga briga ?! Celodnevno sem naredila mojo najljubšo hrano.

PIN za poznejšo:

sliko

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.