sliko

.

Eno pogled na te luči luči in boste prepričani: To je leto, da vašo ustvarjalnost sijaj in izrezati nekaj kul. Tudi če se ne izkaže kot profesionalno, kot je to, je vse v dobri zabavi. Plus, manj so popolni so, tisti, ki se mučijo.

Še več v prehranjevalnih bučkih? Preizkusite naše okusne ideje za bučna semena, zabavne bučne sladice in najljubše pivo z okusom buče.

sliko

Terror Daves
Hocus Pocus Pumpkin

To izgleda trdo, kot je vraga, vendar boš najbolj hlajen hiš na bloku, če jo lahko ponovno ustvariš.

sliko

Kristin F, ta stara hiša
Oko opazovalca

Kristin F. je naredila ta sablasten rezbar za natečaj za klesanje v letu 2013, TBH pa je še vedno eden najokusnejših rezbarij, ki smo jih kdaj videli. Krv je rdeča žigna črnila, FYI!

sliko

Instagram / @ jessemc732
Pennywise

Strašljivo, na najboljši način.

sliko

fun-gallery.com
Stebla nos buče

Najboljši način za uporabo lopinastega punk-.

sliko

Instagram / @ManiacPumpkins
Thanksgiving Pumpkin

Okrasite za dva počitnice v enem s tem zahvalni Jack-O’-Lantern iz Maniac Pumpkins.

Drug masterpiece by Ed Moody: He told the 1500+ trick-or-treaters who saw it that it was a man-eating giant and the fingers were all that was left of its last meal!

Pumpkined
Man-Eater

Druga mojstrovina Ed Moodyja: Povedal je 1500 ali trikotnikom, ki so ga videli, da je bil velikan, ki je jedel moškega, in vsi prsti so ostali od zadnjega obroka!

sliko

Flickr
Goblin

Ni treba, da je temna za to bučo, da je strašen.

Ljubezen pumpkin carving and Star Wars? Try carving this pumpkin at home: Death Star Carving tutorial. May the Force be with you…

Fantazijske buče
Death Star

Vojna zvezd ljubitelji, to je za vas. Preizkusite to bučo doma z tem Tutorialom Carving Death Star. Naj bo sila s tabo …

Mi're not in Kansas anymore.... This intricate carved rendition of the Tin Man, Dorothy, and the Scarecrow was one of hundreds of pumpkins on display at the annual Jack-O'-Lantern Spectacular in Pawtucket, Rhode Island. Flickr Creative Commons

Čarovnik iz Oz

Nismo več v Kansasu … Ta zapletena izrezljana izročitev Tin Man, Dorothy in Strašilo je bila ena od sto tisoč razstavljenih bučk na letnem Jack-O’-Lantern Spectacular v Pawtucketu, RI.