To je skoraj noč čarovnic! Če ste poročeni / živite na območju z otroki / se ne napolnite v kostum Sexy Kim Davis ali Baby Hitler, da bi poskušali ustreči tujcu, to pomeni, da je čas, da ostanete doma in pozdravite procesijo kostumov, ki prosijo za drobne bonbone. Zdaj je čas za zalogo na vse, kar je lepo in zabavno.

Kateri bonboni bi morali dati otrokom, in koga bi morali hraniti v svojem zasebnem posnetku? Katera vrečka vrečk z zdravili vam daje največji bang za svoj denar? Odšel sem na tržnico Dierberg v St. Louisu, MO, da bi ugotovil (in jesti sladkarije).

All Time Greats: 100 kosov velikosti kosov

100 All Time Greats Variety Pack

Kaj je notri: Whoppers, Hershey’s Chocolate Bars, Reese’s maski iz kikirikija, Kit Kats

Kaj naj otroci: Obešalniki so popolnoma v redu, vendar je dobro znano, da je en Whopper v stotih Mutant Whopper: bodisi suhomesni mlečni prah v notranjosti bo tako gosto zapakiran, da je vsa stvar hiper sladka smrtna skala ali mlečna čokolada lupina ne vsebuje nič drugega kot zrak. Kakorkoli, to je zaskrbljujoče in neprijetno; bolje, da ožgeš otroka sosednjega otroka, kot da si uniči svojo noč.

Kaj naj obdrži: Tu ni nobenih poražencev, ampak od tega kupa, bi šel s Kit Kat. Reese’s pokali so okusnejši v drugačni obliki in Hershey’s gotten malo kredo. Plus Kit Kats se dobro seznani s kavo ali viskijem.

Strašno Priljubljene

Kaj je notri: Hershey’s Mlečni čokoladni nagrobniki, Reeseova maslina iz kikirikijevega masla, Hershey’s Cookies & Cream Nagrobniki. (Ljudje Hershey so kmalu pobegnili iz sablaznih oblik.)

Kaj naj otroci: Znebite se tega podjetja Cookies & Cream. Preveč sladko za odraslo osebo, plus vsi vemo, “piškotki” pomenijo “Oreo” ali “Hydrox”, zakaj bi bili tako kegljivi? Poiščite partnerja za blagovno znamko ali se izvlečeš iz igre piškotkov, Hershey.

Kaj naj obdrži: Reese’s Pumpkins. Nekoliko večji in debelejši od Reesovega pokala in bolj ljubeznivega. Še vedno nismo prispeli v Reeseov idealen format skodelice, vendar smo bližje, in to so preveč dobre, da bi jih porabili za otroke.

All Time Greats: 50 kosov velikosti kosov

50 All-Time Greats Halloween Candy

Kaj je notri: Kit Kats, Almond Joys, Reese’s masleni pokali iz arašidov, Hershey’s Milk Chocolate Bars

Kaj naj otroci: Preverite, ali ste pridobili okus kokosa. Ko spoznate, da niste in nikoli ne, razočarajte otroka z Almond Joy.

Kaj naj obdrži: Plavate že v Kit Katsu, ti Reese’s Cup za enkratno streho pa so včasih pripravljeni v sladkarij. Spustite svojo altruistično stran in pustite to celoto.

Priljubljene Hersheya

Kaj je notri: Reese’s Pieces, Milk Duds, Jolly Rancher Crunch N Chew, Jolly Rancher Lizike, Whoppers

Kaj naj otroci: Vse razen komadov je preveč sladko, lepljivo ali drugače tvegano za odraslega. Milk Duds so za mešanje v kokice, ko ste kamnali v kino, vsi Jolly Rancher izdelki so dobri za dva licka / izlete okoli ust in takoj gnusen.

Kaj naj obdrži: Dobite lepo ohlajanje na tistih Reeseovih kosih in jih požgajte s pestjo ali jih vključite v recept za testiranje piškotov po vaši izbiri. Ali otrok v letu 2015 deli svoj fond “E.T.” spomini? Seveda ne; brez kosov zanje.

Dobite lepo ohlajanje na tiste Reese’s Pieces in jih požgejte s pestjo.

Trije funti: 180 kosov

180 kosov Variety Pack

Kaj je notri: Twizzlers, Twizzlers Pull & Peel, Bubble Yum, Jolly Rancher Stix, Jolly Rancher Crunch N Chew, Jolly Rancher Lizike

Kaj naj otroci: Vse to. To je večji red sladkorja in apatija.

Kaj naj obdrži: Izvlecite enega Twizzlerja zase, če morate absolutno.

Otroška igra: Funstastična Tootsie Roll Priljubljene

Kaj je notri: Tootsie Roll Juniors, Tootsie Roll Snack Bars, Mini-Pike, Tootsie Pops, Tootsie sadje Rolls (umetno okus)

Kaj naj otroci: Tootsie Rolls so bili bikov, tudi če so se proizvajalci sladkarij v Ameriki ponosni na svoje delo. Zdaj, ko vsakdo razreže vogale in maksimira profitne marže, so samo okusni rjav. Dots, Pops in Fruit Rolls so nekako debelejši, siruper, bolj instant-bruhanje-indukcija. Ta vreča je potovanje v hišo krutega starega sorodnika in vam ni več treba iti.

Kaj naj obdrži: Izogibajte se v celoti. Da bi to dali otrokom, je privolitev v jajčenje.

Ta vreča je potovanje v hišo krutega starega sorodnika in vam ni več treba iti.

BOO BAG!

Boo Bag Halloween Candy

Kaj je notri: Baby Ruth, Butterfinger, Nestle Crunch

Kaj naj otroci: Baby Ruth. Zavrnitev nugata je samo definicija odraslosti.

Kaj naj obdrži: Nestle Crunch se skoraj zdi preveč dober za noč čarovnic; Spominjam se, da so me odrasli moji podružnici dobili Krackle, kot da to ni bila žalitev. Zadrži te dojenčke.

Priljubljene in še več!

Mars Chocolate Favorites

Kaj je notri: Twix, 3 mušketirja, Snickers, Starburst

Kaj naj otroci: 3 Musketeers je Carr’s Water Cracker bonboni: to je nihče prva izbira, nima močnega okusa (presegel, domnevno, “poceni sladkorni zrak”), vendar je vseprisotno. Naj otroci zberejo in jih zamenjajo za boljše bonbone. (V moji mladosti so bili dve 3 moškete za enega mladiča, radoveden sem vedeti, kako se je tečaj ustavil.)

Kaj naj obdrži: Twix. Tukaj spet je to previsoka kakovost sladkarije, ki jo je treba zapraviti za male princeske in ninja želve. Hranite, prašite in posujte s sladoledom.

Ogrinjala za miniaturne pokele maslačnih kislin Reesea

Kaj je notri: Očitno.

Kaj naj otroci: Nič. Nakup dveh od teh, jih popoldne pripnite v zamrzovalniku, iztegnite svoje verande, se pretvarjate, da niste doma.

Kaj naj obdrži: Vse to. To je Reese’s Cup v svojem idealnem stanju: čokoladna lupina je dovolj debela, da je zadovoljna, ko je zmrznjena, in okus arašidovega masla je bolj izrazit, ko gre za grmičevja, v nasprotju s kozarcem. To je Reeseov pokal, samo-aktualiziran. Otroci naj to kupijo sami, če so dovolj stari. Daj jim nekaj, s čimer se veseli.

Dave Holmes je v pisanju v Delish pisanje o počitniški sezoni, in vse hrane, ki naredi ta čas leta najboljši. On je pisatelj na velikem mestu Esquire.com, televizijski osebnosti in gostitelj na SiriusXM. Njegov memoir Party Of One bo objavil Crown Archetype junija 2016 in njegova kratka komična predstava The Friday Forty se bo izvajala mesečno v razstavnem prostoru NerdMelt v Los Angelesu.

Sledite Delish na Instagramu.