sliko

Ethan Calabrese

Če pogledam nekoga?

KUPITE ZDAJ: Kuhinja Twine, $ 5, amazon.com.

Donosi:

6

Prep čas:

0

ure

15

min

Skupni čas:

2

ure

30

min

Sestavine
1
(2 lb.) sredinsko rezano goveje meso, obrezano
košer sol
Sveže mlet črni poper
Oljčno olje, za mast
2 tbsp.
Dijonovo gorčico
1 1/2 lb.
mešane gobe, približno sesekljane
1
šalot, grobo sesekljan
Listi iz 1 timijanske škrge
2 tbsp.
nesoljeno maslo
12
tanke rezine pršut
Moka, za prašenje
14 oz.
zamrznjeno lignje, odtaljeno
1
veliko jajce, preteplje
Listnato sol za škropljenje
Navodila
  1. Uporaba kuhinjskih vrvic, iztegnite kravato v 4 mestih. Velikodušno sezono s soljo in poprom.
  2. Pri visoki vročini, prevlečite dno težke ponve z oljčnim oljem. Ko je pan skoraj kadil, se potegnite, dokler ni dobro obarvan na vseh straneh, vključno s konci, približno 2 minuti na stran (skupaj 12 minut). Prenos na ploščo. Ko je dovolj hladen za rokovanje, odrezajte vrvico in obrežite s strani gorčice. Naj se ohladi v hladilniku.
  3. Medtem, naredite duxelles: v predelovalec hrane, pulzne gobe, šalotka in timijan, dokler fino sesekljan.
  4. Za skledo, dodajte maslo in topite na srednji vročini. Dodamo mešanico gob in kuhamo, dokler tekočina ne izhlapi, približno 25 minut. Začinite s soljo in poprom, nato pa pustite, da se ohladi v hladilniku.
  5. Položite plastično folijo na delovno površino, prekrivajte se tako, da je dvakrat večja od dolžine in širine palčke. Pršut preklopite na plastično folijo v pravokotnik, ki je dovolj velik, da pokrije celotno gobico. Duxelles enakomerno in tanko razpršite preko pršuta.
  6. Sezonska žlička, nato jo postavite na dno pršuta. Meso prepiramo v mešanico pršutov gob, z uporabo plastične folije, da se tesno prevrne. Tuck konce pršutov kot ste roll, nato pa zavite konce plastike zaviti tesno v dnevnik in prenese v hladilnik na hladno (to pomaga ohraniti svojo obliko).
  7. Ogrevana pečica do 425 °. Rahlo zmrznite delovno površino, nato razprite vlečeno pecivo in ga zavrtite v pravokotnik, ki bo pokrival potegalko (le malo večji od pravokotnika pršutov, ki ste ga pravkar naredili!). Odstranite žlico iz plastične folije in jo položite na dno sesekljane peciva. Ostri trije robovi peciva s pranjem jajc dodajte, nato gnetite v goveje pecivo.
  8. Ko je les popolnoma pokrit s pecivim pecivo, izrežite dodatno pecivo, nato z robovi pregibajte z vilicami in dobro zalivajte. Zavijte roll v plastični ovoj, da dobite res tesen cilinder, nato pa ohladite 20 minut.
  9. Odstranite plastično folijo in nato previdno prevlečite s folijo. Čopič z pranjem jajc in potresemo z lahkotno soljo.
  10. Pečemo, dokler pecivo ni zlato, središče pa za srednje redke, za približno 40 do 45 minut, registrira 120 ° F. Pustimo, da počiva 10 minut pred rezbarenjem in serviranjem.

sliko

Ethan Calabrese