sliko

Z ljubeznijo NBC

Shark Tank parcele so v bistvu poveličene infomercials s srce-tugging backstories, in mi ne moremo pomagati, ampak se znajdete zasvojen. Tukaj je devet naših najljubših živil, ki bi kdaj prešli na oder – vključno s tistim, ki ni niti dosegel dogovora!

sliko

Facebook.com / Loliware
Loliware

Sezona 7, Epizoda 2

Te skodelice niso bile izumljene, da bi nasitile vašo lakoto, temveč rešili okoljski problem. Prijatelji Chelsea Briganti in Leigh Ann Tucker sta pripravila koncept za Loliware – biološko razgradljivo skodelico, ki se utrjuje, ko je napolnjena s tekočino, vendar jo lahko žvečite kot sladkarije, ko ste končali – med tekmovanjem z modelom Jell-O. Postavili so ga na Kickstarterja (povsem presegla svoj cilj), nato pa jo prinesla Shark Tank kjer je začela vsa ponudbena vojna. Mark Cuban in Barbara Corocran sta se sčasoma združila v naložbe, Briganti in Tucker pa sta razvijala očala in večje skodelice.

sliko

Facebook.com / Pipcorn
Pipcorn

Sezona 6, Epizoda 9

Ustanovitelji Pipcorn, brat in sestra Jen in Jeff Martin sta doživela temno stran Shark Tank uspeh: preveč povpraševanja in premalo ponudbe. Pipcorn je v bistvu samo miniaturiziran popcorn, vendar so ljudje zmedli zaradi zdravstvenega kota. Jedrca so popolnoma naravna, brez glutena, brez GSO, veganskega in celega zrnja. Dogovor Corcoran jim je omogočil, da v treh mesecih poveča prodajo s samo 200.000 dolarjev na več kot 1,5 milijona dolarjev.

sliko

Facebook.com / Wicked Good Cupcakes
Wicked Good Cupcakes

Sezona 4, Epizoda 22

Duet mamine hčerke, Tracey Noonan in Danielle Desroches, je ustvaril to idejo, ki je dobila podporo Kevina O’Learyja. Povrnil je 75.000 dolarjev naložbe v samo 74 dneh – enostavno, glede na to, da sta Noonan in Desroches v tednu po četrtini milijona dolarjev Shark Tank. Pozornost je omogočila, da par objavi kuharsko knjigo in razširi svojo dejavnost v Massachusettsu.

Tabela 87 Pizza

Sarah Weinberg
Tabela 87 Pizza

Ko hrepelite v pizzo v New Yorku, vendar najbližji pečici na premog je vaš bližnji Chuck E. Cheese, ne obupajte: lahko dobite tabelo 87 kjerkoli. Ekipa, ki stoji za temi rezinami, naredi pite po naročilu, nato jih takoj zamrzne, tako da lahko uživate v pizzi iz Brooklyn-kalibra, tudi če ste sredi bumblef * ck.

sliko

Facebook.com / Cousins ​​Maine Lobster
Bratranci Maine Jastog

Sezona 4, Epizoda 6

Maine domačini in sestrični Sabin Lomac in Jim Tselikis sta svojo dejavnost začela kot eno samo hišno vozilo v Los Angelesu, financiranje in pozornost Shark Tank je od takrat omogočil, da so vključili več kot ducat tovornjakov, restavracijo opeke in malte ter spletni trg. Corcoran je, da bi pomagal paru prinašati klasične Maine – avtentične zvitke jastoga, piščančje pite in bisque – v preostalo državo.

sliko

Facebook.com / Nuts ‘N More
Nuts ‘n More

Sezona 4, Epizoda 18

Tri Rhode Islanders, Dennis Iannotti, Peter Ferreira in Neil Cameron so imeli zamisel za maslo iz oreškov. Njihova embalaža je dodana beljakovina iz sirotke, organski lan in naravno sladilo. Kubanski in Robert Herjavec sta se pridružila skupini, da sta ponudila ekskluzivno pogodbo in od takrat sta doživljala skokovito prodajo in dodali svoj izdelek na police GNC in Whole Foods. Najboljša pa je, če so bolj zdrava od povprečnega arašidovo ali mandljevega masla, tudi bolj okusna. V seznamu okusov najdemo rojstnodnevno torto, čokoladni javorjev krompir, rozin iz cimeta, začimbovo bučo in krhko kave, med drugim.

sliko

Facebook.com / Three Jerks Jerky
Tri Jerki Jerky

Sezona 7, Epizoda 5

Daymond John se je odločil, da bo vrnil to vrhunsko govedino, ki ga vodijo samo dva samozvani “občasni kreten”, Daniel Fogelson in Jordan Barrocas. V samo dveh mesecih so lahko podjetje razširili 600 odstotkov. Njihova filet mignon je v šestih izvrstnih okusih, vključno s teriyaki, hamburgerjem in javorjevimi kuroni, in jo najdete v glavnih trgovinah s hrano, kot sta Publix in Hy-Vee.

sliko

Facebook.com / Bantam Bagels
Bantam Bagels

Sezona 6, Epizoda 13

Če bi imel lutka in žele krof dojenčka, bi bil Bantam Bagels. To so kroglice testa s kumaricami, polnjene s kremnim sirom, preden so ustanovitelji Nick in Elyse Oleksak celo pripeljali izdelek Shark Tank, imeli so uspešen uspeh na QVC in na seznamu Oprah’s Favorite Things. V oddaji so našli investitorja v Lori Grenierju. Uspeh čez noč je vzel pozornost Starbucksa: zdaj ga kava velikan nosi v vsaki trgovini. V zamrzovalnem delu so tudi trgovine z živili, če pa obiščete vodilni manhattan, boste našli še več okusov, vključno s piškotki in mlekom, francoskim toastom in cimetom.

sliko

Facebook.com / Bubba’s-brez bonov
Bubba-Q brez bonusa

Sezona 5, Epizoda 11

Pred njegovim Shark Tank videz, Al “Bubba” Baker, nekdanji NFL igralec, je prinesel malo več kot 150.000 $ v prodaji. Sedaj ima povprečje 16 milijonov dolarjev. Spike za njegova rebra brez kosti je vse zahvaljujoč njegovemu videzu Shark Tank, kjer je investiral Daymond John in dejal, da verjame, da je to lahko največji posel. Baker ima že sklenjeno pogodbo s Carl’s Jr., in rebra se prodajajo v velikih trgovinah, kot so Costco in Sam’s Club.

sliko

Facebook.com / eCreamery
eCreamery

Sezona 4, Epizoda 2

Kljub dejstvu, da sta se Becky App in Abby Jordan dejansko ne ukvarjata s svojim poslovanjem s sladoledom po pošti, sta v treh mesecih po njihovem nastopu prodala pol milijona dolarjev v prodaji Shark Tank. V petih letih pred koncertom so naredili le 2 milijona dolarjev. Shtick je, da lahko svoj lasten pint prilagodite tako, da natisnete smešno ime na škatli ali popolnoma prilagodite okus.