sliko

Ne pozabite, da jih pozabite pozneje!

Lemon Rose Cake

sliko

Chelsea Lupkin

Še bolj presenetljivo je, kot je ta svetlo rumenkasto-rdeča mini kolač, njegove plasti okusa in teksture: gobasto zunanjost se izkaže za želatino podobno jagode, nato pa kremasto limonino pesto in na koncu bogato čokoladno torto . Kdo pravi, da ne moreš imeti vsega?

Poiščite ga v restavraciji “Rdeča roza Taverne”, pop-up restavracija, ki praznuje Disneyjevo živo akcijsko različico Beauty in The Beast v Disneylandu.

Lemna pogačna torta iz modrega lesa

sliko

Chelsea Lupkin

Ta borovnični kompot ima citrusni udarček, ki popolnoma izravna dekadentno, globoko ocvrto lijaško torto in nas prepričuje, enkrat za vselej, da se državni sejemski rezi iztegujejo klasično piščančje skorje vsak dan.

Najdi jo v restavraciji Hungry Bear v Disneylandu.

Naša dokončna, top 10 rangiranje

Oglejte si ta videoposnetek in si oglejte, kako se vsaka krožnik uvršča – in kaj je zaslužilo mesto št. 1 na seznamu obveznih poskusov.

Giant Pickles

sliko

Chelsea Lupkin

Krasi, res ?! Bolje verjeti – to so najbolj prodajani izdelki v vsej Disneylandu, in z dobrim razlogom: Ko ste imeli napolnite slaščice, potrebujete nekaj malo slanega in kisla, da bi izravnali stvari.

Poiščite jih v različnih kioskih po Disneylandu.

Grey Stuff Gâteau

sliko

Chelsea Lupkin

Ta piškotki in kreme z okusom pene so na meniju na Magic Kingdom in Disneylandu, vendar se njihova oblika zelo razlikuje. Tukaj pokriva rdečo žametno torto z center maline – vse na vrhu piškotkov.

Poiščite ga na taverni Rdeče rože.

Ananas Cotton Candy

sliko

Chelsea Lupkin

Z vanilijevim in ananasastim bombažnim sladkarijskim sladoledom, okus vas bo zagotovo spomnil na še enega Disneyjevega rezila: Dole Whip.

Najdi ga v kioskih skozi Disney California Adventure.

Tigger’s Tails

sliko

Chelsea Lupkin

Če imate radi s’mores, počakajte, dokler ne poskusite Tigger’s Tails. To so štirje marshmallows, namočeni v karamelu, nato prekriti z belo čokolado, oranžnimi posipki in suhimi s čokoladnimi črtami.

Poiščite ga na Poohovem kotu v Disneylandu.

Golden Churros

sliko

Chelsea Lupkin

Churros so Disneyland rezana, in zdaj dobivajo nadgradnjo v čast pirata 50-letnice Pirati s Karibov. Pokriti so z zlatom in imajo rahlo saden okus, ki nas je spomnil na žita iz sadnih kamenčkov.

Najdi jih v kioskih po Disneylandu.

Ice Cream Nachos

sliko

Chelsea Lupkin

Pustili vas bomo na malo skrivnost: tega deserta ne boste našli nikjer na meniju v Disneylandu. Morate iti gor in naročiti, izbiro sladolednih okusov na vrhu zlomljenih vafeljnih bitov. To je skoraj tako ekskluzivno, kot je doseglo članstvo v Disneyjevem klubu 33. Skoraj.

Poiščite ga na Golden Horseshoe v Disneylandu.

Mickey-Shaped Beignets

sliko

Chelsea Lupkin

Puhasto, blazno in tako ljubek, da se ne morete upirati “, ki jih je gramirati.

Poiščite jih v baru Mint Julep, Cafeé Orleans in restavraciji French Market v Disneylandu.

Rose Cake Pop

sliko

Chelsea Lupkin

Navaden stari poper to ni. Ta tretma izstopa ne le za to, kako izgleda na njej, temveč sadno usnje podobno zdravljenje, ki obkroža popek čokolade, ki ji daje obliko – in razburjenost sadnega okusa. To je kot čokoladna jagoda za ljubitelje torte.

Poiščite ga na Poohovem kotu.