Suši Burger Horizontal Pair

Jonathan Boulton

Ko se konča leta 2017, razmišljamo o hrani, ki je ne moremo dobiti dovolj, in jedi, ki so v naših ustih pustile slab okus. Tukaj so trendovske sestavine, zdrava prehrana in brezskrbno Instagrammable stvari, ki so naše letne okuse v letošnjem letu.

sliko

Ne pozabite, da ga pozneje pozabite!

Suši Burger Hoirzontal

Jonathan Boulton
Najboljše: Sushi Burgers

Če ste obsedeni s suši, so vaše oči verjetno prižgale, ko se je to ustvarjanje začelo pojavljati na Instagramu letos. Sushi burger zajema sushi polnila, kot so začinjeni tuna in kozice tempura iz tradicionalnega roll, ki ga posipati med pecicami, narejene z belim rižem namesto tega. Dobra novica? Dobro je, kot izgleda v vašem viru.

veggie burger

Najslabši: burgerji na osnovi rastlin

S cvetačo in bučkami, ki se uporabljajo na super kreativnih načinih, so zelenjavno-osredotočene jedi postale vse bolj priljubljene, vendar nekateri veggijski izumi preprosto ne morejo zadržati svojih mesnatih kolegov. Rastlinske burgerke iz družb, kot je Nemogoče živilo, so teoretično pametne, vendar je čudna podobnost mesu nekoliko bizarna za želodec.

Bailey's S'mores Floats

Joe Spit
Najboljše: sladka smetana

Naš najljubši desertni trend v letu zagotovo gre na sladoled s sladkim sladoledom. Več blagovnih znamk omogoča, da se lahko naplavijo iz lopatic, popsicles in celo sladoled sendviči z infusing sladko obravnava z vsem, od prosecco do viskija do vodke. Živeti to!

sliko

Amy Ellis
Najslabši: Mega koktajli

Pitje je vedno bolj zabavno s skupino prijateljev, vendar delite en masiven koktajl, ki je odličen za foto op, ni vse, kar je razburjeno. Humongous, deljene pijače, kot je Mega Mule, so bile vse v besedi v trendnih barih v New Yorku in v drugih mestih poleti 2017, vendar cena zagotovo ni vredna buzz. Mleta 164 gramov vsebuje le 18 unč tekočine in te bo porabila 185 dolarjev.

sliko

Jonathan Boulton
Najboljše: s sirom napolni vse

V Delishu že od začetka bijemo krušne recepte, ki so napolnjeni s sirom, vendar restavracije po vsej državi najdejo nove, nezaslišane načine, da v zadnje čase vključijo sir v svoje starinske jedi. Elementi, kot so ocvrti mac in sir ter burgerje z velikanskimi pecljicami iz mozzarella, so praktično običajne in tako smo vanj.

sliko

Prepričanje Tonyja Boloneyja
Najslabši: Vrh pizza s piškoti

Vsi smo za ustvarjalnost z našimi prelivi iz pizze, vendar mora obstajati črta, ki po prečkanju diskvalificira jed kot “pico” in jo naredi nekaj drugega v celoti. Gledamo Chuck E. Cheese s svojo čudno piščančjo piščančjo koruzo in lise, kot je to trgovina Jersey, znana po celotni tacos, guac in kisla smetana na svoje rezine.

kombucha

Najboljše: Kombucha

Običajno je najbolje biti skeptičen glede trendovskih pijač za zmanjšanje telesne mase, kot so “suh čaj”, vendar na srečo steklenice kombucha, ki ste jih videli pri postavljanju pijače na celotnem hrani, niso popolni trik. Fermentirani čaji vsebujejo tone probiotikov, ki so lahko dobri za vaše črevesje, pomagajo pri stvareh, kot so napenjanje ali vznemirjen želodec.

aktivirano charcoal pizza

Najslabši: aktivirani oglje

Domnevne detoksikacijske koristi za aktivno oglje niso dovolj, da bi upravičili uporabo bizarne sestavine v vsem, od črnega sladoleda do zloveščih lattés do oglene kokosove pice. Trend je prišel do Združenih držav iz U.K. in delov Azije, vendar če prvič jedo z očmi, morda ne bo za vas.

Kavboj Queso

Chelsea Lupkin
Najboljše: Queso

Tam, kjer je guacamol, je sreča, vendar smo veseli, da dobimo še nekaj dodatka Tex-Mex. V okusu, ki je narejen po okusu, se pojavi po menijih po vsej državi, celo velike verige, kot je Chipotle, so se poskušale lotiti kremastega,.

sliko

eBay / Adult Swim
Najslabše: Pandemonij iz omake za omamljanje

Pomivalni omaki so glavni razlog, zakaj tako hitro uživamo v hitri hrani. Vsak ima svoje najljubše, ne glede na to, ali gre za Wendyjevo medno gorčico ali ljubljeno omako Chick-fil-A, vendar pa je razširjena panika, ki jo je povzročila omejena izpustitev Szechuan teriyaki omake (ki jo je sprožila epizoda iz McDonald’s) Rick in Morty) je celo preveč za odvrnitev fiends, kot smo mi za ravnanje. Nobena omaka ne sme biti prodana za 15.000 dolarjev.

sliko

Jonathan Boulton
Najboljše: Matcha

Antivirusno pakirana tekma je letos zagotovila zdravo alternativo ledenim lattésom. Zeleni čaj, ki naj bi povečal vaš spomin in izboljšal raven holesterola, je odličen za jutranjo jelte, zeleni prašek pa je okusen dodatek k pečenim blagom, kot so kolački in piškoti.

Unicorn Hot Cocoa

Chelsea Lupkin
Najslabše: enopodne pijače

Ko je Starbucks lansiral Unicorn Frappuccino, se je veriga začela blaznost nad vsemi vrstami jedrskih jedi, vključno z več mavrično odtenkom pijače kot vroča čokolada za unicorn in miloshake za unicorn. Poleg obračanja ustnic roza, modre barve in vse barve vmes, “unicorn” vidik ne naredi nič za okus, in lahko stavite, da so ravni sladkorja skozi streho.

Takoj Pot Giant Pancake Horizontal

Jonathan Boulton
Najboljše: recepti za instant pot

Vedno se zdi, da so na trgu dragi novi pripomočki, ki so domači kuharji popolnoma obsedeni, in Instant Pot gre skupaj s Vitamixom v slavnostni dvorani. Glavna prodajna točka je, da aparat lahko dela sedem različnih pripomočkov, vendar neverjetni Instant Pot recepti tam in dejstvo, da lahko izboljša vaše zdravje na nekaj načinov ne prizadene bodisi.

Sous Vide Eggs

Starbucks
Najslabši: Sous Vide recepti

Na drugi strani spektra je tisto, kar smo šteli za najbolj precenjen kuhinjski pripomoček trenutka: sous vidijo kuhalnice. Čeprav se je cena po cenah znatno zmanjšala zaradi novih modelov, se zdi, da so ti stroji več težav, kot so vredni. Starbucks je skočil na bandažo s svojimi podobnimi ugrizi jajčec, vendar bomo pustili zabaven videz zrezkov in takšne kuharske restavracije.

Dvakrat Reese's Cheesecake Horizontal

Jonathan Boulton
Najboljše: naložena sira

Sokovnik recepti v diners in pekarne po vsej državi pogosto ostajajo nespremenjeni že desetletja – stranke radi klasično sladico tako kot je. Toda, ko poskusite z mešanicami z mešanicami, kot so testo piškotov, Reese ali pese in arašidovo maslo, se morda nikoli ne vrnete.

sirena cafe

Facebook / Mermaid Island Cafe
Najslabše: sirene sladice

Podobno kot trend unicorn, so recepti s sramežjivimi temami velik na umetnih barvah in ne toliko na okusu. Barvite torte in čarobni popki, ki so navdihnjeni z mitskimi bitji, so zagotovo zabavni, vendar ne spadajo nikamor več kot otroška rojstnodnevna zabava.

sliko

Ultimate Run Run
Najboljše: vino z gorivom 5K

Z nagrado kot brezplačno vino na ciljni črti tekoče dirke v teh dneh gledajo veliko bolj privlačne. Tematsko vino 5Ks se popping po vsej državi, ki zagotavlja tekoč pogum in motivacijo za žejene športnike. Prijavite nas!

Vino Bottle Pouring

Getty Images
Najslabše: čudne vinske infuzije

Tudi tisti, ki so brezupno namenjeni vinu, se lahko strinjajo, da se je obsedenost vina skrila na čudno ozemlje. Izdelki, kot so vino napolnjena kava in pijani Jelly – narejeni z merlot, pinot in še več, za širjenje na vaših sendvičih PB & J – so malo predaleč od sproščujočega stekla na koncu dneva. Ne začnite nas na rosé-dišečem dezodorantu.

sliko

Chelsea Lupkin
Najboljše: Pickles Galore

2017 je bilo absolutno leto prikupnine. Internet je bil na vse možne načine ometan z recepti, ki vsebujejo hrustljave posode, od solate solate solate do slanine krompirja, popolnoma obnavljamo svojo ljubezen do užitka.

Pickle Cupcakes

Alexa Payesko
Najslabši: preobremenitev prevleke

Z vsemi očmi, ki so v teh dneh kisle, so definitivno točke, kjer smo se počutili … zmešane. Popolnoma smo krivi, da je stvari preveč daleč, s popolnoma norimi kreacijami, kot so kumare za kozarce in pikantna zahvalna purana. Obljubljamo poskusite da ga obvladuje v naslednjem letu. Mogoče.