Krispy Kreme

Krispy Kreme

Starbucks ni edini, ki se boji v bučnem začimbu. Pogovarjali smo se z glavnimi restavracijami, kavarnami in pekarnami, da bi ugotovili, kaj se bo v sezoni v sezoni popovalo navdih z navdihom.

sliko

Oljčni vrt

O neskončni piščanček OG lahko dobi slavo skozi celo leto, toda navdušeni ljubitelji italijanske verige vedo, da je njegova bučna sira ne sme zamuditi. Zdaj je na voljo kruh sladkarije s krčmi, ki je narejen iz grma.

Dunkin' Caramel Apple Croissant Donut

Dunkin ‘krofi
Dunkin ‘krofi

Če niste v bučnih krofah – grozo! – lahko igrate varno (vendar še vedno sezonsko) s karamelnim krušnim krofom Caramel. Veliko je kot zloglasni Cronut, samo polnjen z jabolčnim polnjenjem in premešan s karamelo. Blagovna znamka prinaša tudi Reesejev masivni trg za arašide, kar pa ne pomeni okornega padca, saj gre za oblačila za oblačila za oblačila za oblačila za oblačila za oblačila v obliki svečk, vendar jo bomo dali mimo.

sliko

Longhorn

Razsodba je, ali bodo novi Longimovi novi Cinnamon Bourbon Bites-v bistvu Maker’s Mark cinnamon-karamel glazirane krofe, ki jih postrežejo s sladoledom iz vanilije, vas segrejejo od notranjosti kot ravno streljanje pijače, vendar je ena stvar zagotovo: zmagali Ne gori spuščati.

Pumpkin Spice Cookies

Podzemna
Podzemna

Medtem ko ima podstrešnica za začimbe določeno nekako tako slabo-it-should-be-a-meme pritožbo, Subway je odšel varno pot, ki ponuja dve jeseni obračanja na svoje piškotke: jabolčni pite in bučo začimb. Od 7. oktobra bodo na voljo v trgovinah po vsej državi.

sliko

Steak ‘n Shake

V “je čas!” novice, Steak ‘n Shake je debitiral svojo lastno PSM, to je Pumpkin Spice Milkshake, za tiste, ki ne živijo za jesenske začimbe – in prinesel nazaj dve jami: S’mores (prikazano) in Caramel Apple.

sliko

Tovarna sira

Na svoje elastične hlačne hlače si ognite v stilno britevsko steno, ker je Cheesecake prinesel dve sezonski poslastici: Bučna sira, in za tiste, ki želijo v vsak ugriz vsako jesensko jelenko v vsakem ugrizu. Blagovna znamka bo donirala 25 centov od vsake rezine do Feeding America.

sliko

Bonefish Grill

Vsi se spopadajo z začimbami buče, ampak hellooooo, To je tudi sezona mečarice! (Nekako riba ni tako seksi kot latte. Čudno.) Bonefish Grill sedaj prodaja kombinacijo žaba na žaru in bučnega raviola, slednji pa je prejel feto. Če to ni tvoja stvar, veriga je dodala tudi Jim Beam bourbonovega lososa in bučnega kruha brulee v meni.

S'mores Fries

Red Robin
Red Robin

Red Robin ne bo prinesel nazaj lanskoletne Milkhake Pumpkin Pie (RIP), a hamburger veriga v letošnjem letu ponuja novo sladico: Naložen krompirček. Ne, res. Ta sladek krompirček traja s’mores zdravljenje, z liberalno mehurček vroče fudge in plast opečenega marshmallows na vrhu.

Prav tako dodajajo The Bee’s Kolena Finest Chicken v meni, Angry Orchard piščančje prsi iz medu, ki je na vrhu z začinjeno jalapeño sladkarije in stisnjena med dvema belgijskim vaflji. Ker je jesen čas za delo na plasti hibernacije, ne pa na plažni točki.

sliko

Wawa

Ah, kava, ki je vzburila protineve, ki so se pojavile v enem človeku. Wama-ova zavajajoča bučna pijača je seveda že na voljo na bencinskih črpalkah po vsej državi.

sliko

Krispy Kreme

A latte v obliki kroja ?! Bolje verjeti. Krispy Kreme združuje dve posebnosti v eno glazirano poslastico: slano kremo karamela latte. Polnjena je s kremo espresso, nato pa se preliva s soljeno karamelno zamrzovanjem, slano sladkorno mešanico in espresso sipinjo. Ne sme vam priskrbeti kofeina, vendar boste dobili visok sladkor – in to je nekaj podobnega.

Prav tako prodajajo krušne krušne piškote in klasično bučno moko.

sliko

Hard Rock Cafe

Veriga restavracij z rokami in rolkami letos praznuje Oktoberfest z omejeno izdajo Samuel Adamsovega “Oktoberfest Schnitzel Burger”. Pražen šnitec svinjskega mesa je prežvečen s prekajeno slanino, kislo zrno, gorčico, arugulo in pivo sivo omako, ki je vročena na pršut.

sliko

Starbucks

Kot Slim Shady, uganite, kdo se je vrnil? Ponovno nazaj? PSL je nazaj / povej prijatelju. Ali pa ne, če se ne želite deliti s komerkoli. Starbucks je vrnil svojo najbolj priljubljeno sezonsko pijačo vseh časov, skupaj s soljenim karamelom Mocha, in uvedel novo pijačo: Čile Mocha.

sliko

Baskin-Robbins

Oktober je lahko bučna sezona, toda Baskin-Robbins se ni mogel upreti, da bi zgodaj po vsem bučnem erritanskem trendu poimenoval Pumpkin Cheesecake svoj septemberski okus meseca. Meša sladoled s bučnimi in sivkami z ginersnap piškotnimi bitji in smetano s smetano – in letos, lahko ga pospremite med dve polovici krofov, za sladico, ki naredi Chipwich videz JV.

sliko

Panera

Ko je Panera zadnjo jesen očistila svojo PSL – in Američani so spoznali, da niso vseeno preveč zamudili umetnih sestavin – podjetje se je odločilo vrniti svoj naraven recept, ki ga lahko naročite v trgovinah.

Bourbon Sweet Potatoes

Sullivan’s Steakhouse
Sullivan’s Steakhouse

Hiddleswift je morda konec (vsaj v skladu z E! News), vendar upamo, da ljubezen Taylorja Swiftove sladkornega krompirja Sullivana trpi. V restavraciji se bo od 21. septembra vrnila jajca Jack Daniels.

sliko

Saxbys

Saxbys – ne sme biti zmeden z južno ocvrto piščančjo verigo, Zaxbys-je, da se izkaže, da ledena kava ne pozna sezone s svojo najnovejšo pijačo: Pumpkin Spice Cold Brew.

Godiva Pumpkin Trufflelata

Godiva
Godiva

Bučna sira Trikotja ni edina sezonska počitnica, ki jo je Godiva letela že v letošnjem letu. Pravzaprav mešajo slaščice v Pumpkin Trufflelata, skupaj z drugimi začimbami buče. Celotna stvar je prevlečena s stepeno smetano in cimetom, samo da popolnoma zavzemamo koncept mleka v tartufu.

sliko

McDonald’s
McDonald’s

Pumpkin Spice Latte se v treh letih prvič vrne v Golden Arches. Ne bi sodili, če ste jih prosili, naj se vrnejo z malo mehkega postrežbe in uživajo v stilu affogato.

sliko

Au Bon Pain

Au Bon Pain se v celoti pade v pekarno, kjer prodaja bučne rogljičke, bučne blondine in jabolčne streuselove kolače. Tisti, skupaj s svojo žetveno juho, so na voljo v trgovinah in pozneje v tem letu (7. november, ne da smo štetje ali kaj podobnega), boste lahko tudi dosegli skodelico Turčije, Kale in Wild Riževa juha.

Mleko Queen Pumpkin Pie Blizzard

Dairy Queen
Dairy Queen

Dairy Queen’s Pumpkin Pie Blizzard je nekako velika stvar. Toliko, da ima naslov Blizzard of the Month dva zaporedna meseca (september in oktober) – in lahko celo uživate v obravnavi kot Blizzard Cake.

sliko

Peetova kava

Če mislite, da sta tri različna bučna pijača preveč, niste oseba Peeta. Blagovna znamka, ki že prodaja Pumpkin Latte, Pumpkin Javiva (zamrznjena, mešana pijača) in Pumpkin Chai, se razveže s četrto možnostjo: črna čokoladna buča Mocha. To je visoka, temna in gurda-y-in to mislimo na dober način.

sliko

Menchie’s

Harvest Pumpkin Frozen Yogurt zveni kot punchline za Basic B * tch šalo, vendar ne trkajte, dokler ne poskusite. Okus vključuje bučo pireja, cimeta in ingverja, od 1. oktobra pa bo vse več kot 500 trgovin.

sliko

Coldstone Creamery

Tudi skači iz bučnega pita (da, obstajajo) ne bodo mogli preprečiti, da bi Coldstone prevzel klasično. Pumpkin sladoled napolni to kremo graham krekerja, in celotna stvar je okrašena s cimetovo glazuro in čokoladnimi listi.

sliko

Caribou kava

Namesto da bi se osredotočila na bučne začimbe, Caribou gre naravnost v sladico s svojo Pumpkin Pie Latte (ker potrebuje muškatni orešček, če imate rjavega sladkorja v vašem piščančku, ki je dostojna pijače ?!). Blagovna znamka ponuja tudi novo kremo Brulee Boudino, karamelno-vanilensko-espreso številko, ki je na vrhu s karamelno omako in prelivom sladkorja.

sliko

Kmetije Cumberland

To je padajoča mashup, za katero nikoli nisi vedel, da ga potrebujete v svojem življenju – do zdaj: ta cimetov sladkorni pršut je poln bučnega pireja in postrežen s sladkim ledom, ki ga lahko zasiješ na vrhu. To bo na voljo na vseh lokacijah Cumberland Farms v oktobru, skupaj z bučnimi kolački in pikčastimi začimbnimi okusnimi posnetki, ki jih lahko dodate kavi.

sliko

STK

Ko hrepenite po torti, torti, torti, torti, torti – po masivnem zrezku, zrezku, zrezku, zrezku, zrezku – te posamezno deljene jabolčne kruhne piškote ustrezajo računu. (In pusti Rihanna z vsakim ugrizom. Ne.)

sliko

Kava Bean & Tea Leaf’s Pumpkin Latte

Ne da bi jih nadzorovale te druge verige jave, The Coffee Bean in Tea Leaf sta prinesla nazaj Pumpkin Latte. Ponudila se bo kot vroča latte ali ledeno mešano pijačo, tako da boste lahko padli, tudi če mati narava vztraja pri ohranjanju temperature nad nadzorom neskončnega šal.

sliko

Bravo! Restavracije

Medtem ko ta jed ne sme kričati padati, sir sesedcev povsod lahko dobite za temi mini ponev poln ricotta, ki se postrežejo z žara ciabatta in pražene rdeče paprike.

sliko

Tony Roma’s

Ta veličasten valj ogljikovih hidratov, na katere gledaš, je Chocolate Croissant Bread Pudding, ki je na vrhu z vanilinim sladoledom, ki bo 12. oktobra obiskal menije Tony Roma. Blagovna znamka bo na voljo tudi v obliki brusnice Spice Romarita, kot je brusnica omako, kot tudi tiste, ki so bili brez kosti in krompirjevi kroketi v tistem času.

sliko

Tim Horton

Kanadski bratranec Frappuccino’s-AKA Iced Capp-se je vrnil v najboljši piščančji začimb.