Emma Stone je lahko najbolj srečni igralec na srebrnem platnu, toda nikoli bolj kot v letu 2011, ko je izgovorila besede, o katerih smo vsi razmišljali, potem ko smo z Ryan Goslingom videli s svojo srajco:

Ryan Gosling Photoshopped
Warner Bros./Giphy

Linija je z lahkoto postala najbolj nepozabno prizorišče Noro, Stupid, Love, saj je RyGos večkrat postal meme – in znan po svoji fiziki. Zdaj, šest let po njihovem prvem nastopu, se je duo ponovno združil, s katerim je sodeloval La la dežela, ljubezenska zgodba o jazz pianistu, ki pade za igralko. In spet se sprašujemo: ali je bil ta človek Photoshopped?!

Mogoče je za oglase in plakate filma. Toda v resničnem življenju je trajalo veliko usposabljanja in disciplina, ki je bila tako intenzivna kot Vozite – priti kje je danes. Vsi predstavljeni v Goslingovem najbolj znani memo, ker je življenje kratko in memi omogočajo, da se internet približuje.

Hej Girl, hočeš iti v Pilates?

Gosling je vzel plesne in klavirske lekcije, da se je pripravljal na svojo vlogo v La la dežela, vendar je resnična skrivnost njegove gladke poteze, ki je vključevala stran od Kateja Hudsona in njegovega pilatesa. “Ko sem ga utrudil s squats in pull-up, smo vložili Pilates mizo,” je rekel trener Arin Babaian Moški revija. “To nam je pomagalo izboljšati stabilnost hrbtenice in posturalno moč.”

sliko

Hej Girl, hočeš storiti, da bo ta “Dirty Dancing” ponovno dvignil?

Babaian se je res osredotočil na krepitev Goslingovih nog, jedra in nazaj, zato bi imel več nadzora nad vsakim plesnim korakom. Prav tako so uporabili dumbbells in olimpijske palice za vadbo na prizore, kjer bi igralec dvignil Stone nad glavo. (Čeprav se to ni zgodilo prvič, si lahko predstavljamo, da je bil Stone precej razbremenjen, da se je spet uveljavil, preden jo je spet poklical.)