sliko

Mark Sagliocco

Če vaša ideja o dobri vadbi vključuje sprehod v telovadnico, boste želeli preveriti, kako se te slavne osebe prilagajajo z minimalnimi napori – vključno z največjim načinom za shranjevanje kalorij, za katere smo že slišali.

sliko

Jon Kopaloff
Julia Roberts

Skoraj 50-letna igralka ima telo nekoga, ki je pol leta, in njen najljubši način za delo je, da ne zahteva, da si pridruži telovadnico. Ona se zanaša na uteži s pet kilogrami za trening in trening moči. Tudi z uporabo najlažjega dumbbells vam daje definicijo in ohranja srčni utrip in presnovo.

KUPITE ZDAJ: AmazonBasics Dumbbell Set s stojalom, 25 USD; Amazon.com

sliko

Ethan Miller
Carrie Underwood

Carrie Underwood v telovadnici vedno ne olajša, a ko hoče preprostejšo vadbo, se zanaša na metodo, imenovano Tabata. Vadba je le štiri minute: izberete eno potezo in to naredite v 20 sekundah, ki ji sledi 10-sekundni čas počitka. Zvezda dežele želi združiti nekaj štiriminutnih sej, namenjenih različnim področjem telesa.

KUPITE ZDAJ: Gymboss časovni interval in štoparica, $ 23; Amazon.com

sliko

Jason LaVeris
Kristin Cavallari

Ker je postala mama, je Cavallari odrezala dolge odmerke kardio in se namesto tega zanašala na kratke kroge teže treniranja s potezami, ki jih je vzela od nekdanjih osebnih trenerjev. Tudi s tem se bolj osredotoča na zdravo prehranjevanje.

KUPITI ZDAJ: SKP kroglasto emajl s prevleko iz kokilovega litega železa Kettlebell, 30 USD; Amazon.com

sliko

Slaven Vlašić
Sophia Bush

Get to: Sophia Bush je najprimernejši način za izgorevanje kalorij tudi ne zahteva, da se premikate. Je ena izmed mnogih celinskih celic L.A. (Selena Gomez in Emmanuelle Chriqui so tudi navijači), ki v Shape Houseju rezervirajo “potne seje”, ki se imenujejo kot prva in edina urbana znojska hiša. Spustite v ogrevani vreči za spanje, ki uporablja FAR infrardečo toploto, ki vam pomaga, da detoksirate, izgubite težo in kožo osvetlite. Če ne živite blizu studia v Kaliforniji, lahko celo kupite svojo odejo.

KUPITE ZDAJ: Gizmo Supply Digital Far-Infrardeča toplotna savna odeja, 400 dolarjev; Amazon.com

sliko

Axelle / Bauer-Griffin
Jessica Biel

Ko hoče spremeniti stvari, Jessica Biel vodi ven. Njena najljubša stvar, ki jo je treba opraviti, ni potrebna vezja ali oprema. Samo hodi po hribih v Hollywoodu.

KUPITE ZDAJ: Merrell Siren Edge Hiker Shoes, 90 $; Amazon.com