Gal se vsak dan požene v gal.

sliko

Kot v galonu. “Pijem ton vode,” je Gadot povedal E! To je tip, ki jo je njena ekipa za trening odzvala V stilu, ki kažejo, da gallon dan na dan ostanejo hidrirani, omejijo želje in ostanejo napolnjeni med vadbo.

Meša svoje treninge.

sliko

Da bi dobili tonus Wonder Woman, Gadot je vstopil v boks in različne borilne veščine. Delala je tudi z trenerjem Mark Twightom, ki je mešala kardio razmere na stacionarnih kolesih in veslaških strojih s čučanjem, vlečenjem žoge in pull-up-om za izgradnjo moči.

Ko se ne usposablja za vlogo, ostane svelte z vlečenjem v veslo in TRX, vrsto vaj z uporabo opornih pasov za odpornost.

Najprej se osredotoča na Veggies.

Pozni prigrizek �� # ljubezen # Vegan # vegetarijanska # hrana

Objava, ki jo je delil Gal Gadot (@gal_gadot)

Gadot ne doseže piškotkov, ko ima prigrizek pozno zvečer. Ona je vse o svežem zelenjavi, kot so paprika, zelena in češnjev paradižnik, skupaj s toastom avokada. Pogosto Instagrams prigrizuje kot sveže jagode in paradižnik. 

Tam je skrivnost, da dobiš orožje kot Gadot.

sliko

Eden urednik, ki je poskušal Gadotov Wonder Woman režim usposabljanja predlaga, da potisnete 30 sekund, nato držite desko 30 sekund, ponovite kombinacijo štirikrat. Ta dvominutna vadba lahko tonira in okrepi roke.

Ne predajte se, kar resnično ljubite.

Čudež Woman Burger

Datz

Prav, zato Gadot ne sme jesti trojno palubo Wonder Woman-navdihnili burgerje, vendar občasno uživajo redne. Čokoladni sladoled. “Jaz sem hrana in rad imam hrano, hkrati pa gledam hrano kot gorivo in želim dati najboljše svojemu telesu”, je povedala Harperjev bazar. “Ne omejujem se, lahko vse pojedem, vse je odvisno od meritev in količine hrane”.

Ona gre 50/50 na vsaki plošči.

sliko

Gadotov trener priporoča jesti celo mešanico vitkih beljakovin in zelenjave. “Slaba prehrana in nezadosten spanec zmanjša učinkovitost usposabljanja za 20 do 30 odstotkov,” je povedal V stilu. Poleg bogatih svežih proizvodov je Gadot znal jesti ribe s česnom, limono, timijanom ali piščančjimi prsmi in čičerinskimi pecivi (slednji so bili njeni garderobi na njeni Marie Claire ustrelil, poroča revija).