1

Preiskuje vse, kar je vedela, da je zdrava.

Julianne Hough

Getty Images

“Mislim, da sem v preteklosti delal stvari, ki so mi ljudje povedali, da so dobri, da imajo beljakovinski tresenje ali pa to storite ali pa jeste. Začenjam testni način, kjer vprašam ta nasvet in preizkusim vse, in vidim, kaj mi zares deluje, «pravi Hough. “Vedno sem mislil, da ne morem jesti pred vadbo, ker me preveč napolni, mogoče pa jemem samo napačne stvari.”

2

Deluje z njenim možem, vendar so njihove rutine povsem drugačne.

Julianne Hough

Michael Simon / Startraksphoto.com

Hough in Laich sta obsedena v fitnesu, vendar se njihovi pristopi zelo razlikujejo. “V težkem dviganju in mobilnosti je ustvaril najbolj športnega človeka. Ali je to hitrost, agility ali moč, on poskuša storiti vse, «pojasnjuje Hough. “Očitno je, da ženske opravljajo svojo vrsto vadbe, vendar to ni moja prva izbira. Več o tem, kako se poskušam zabavati in videti dolgo in pusto. “

3

Načrtuje svoj urnik za spanje tako kot njeno vadbo.

Julianne Hough

Getty Images

“Vaša vadba je le del zdravega ostanka – ostalo spi in kaj daste v svoje telo”, pravi Hough. Uresničuje čas v svojem urniku, prav tako pa je verjetno, da bo tudi spala, da bi se prepričala, da se ne razširi preveč tanka.

4

Ona se zavzema za “F” pristop k njenim treningom.

Julianne Hough and Brooks Laich

Michael Simon / Startraksphoto.com

Ampak ne f-beseda, ki se takoj spominja. “V zabavno kardio sem,” pravi Hough. “Moram najti nekaj, kar sem strastno, ker se ne počutim kot vadba.”

Te dni, to je mešanica Body By Simoneovih trampolinskih razredov, plesa, pilatesa in drugih skupin fitnesa, zaradi katerih se počuti, kot da se druži s prijatelji.

5

Ona je vse okoli tega visokokakovostnega H2O.

Julianne Hough

Getty Images

Ena stvar, za katero zagotovo ve, kaj je njena prehrana, je, kakšna je razlika, ki jo pije veliko vode. “Imam to steklenico vode, ki gre vsepovsod z menoj. Vsako noč, pred posteljo, sem dal led v njej in ga napolnim na vrh – ima 40 unč vode – in jo pijem čez noč. Ne vse, očitno, ampak moram imeti hladno vodo, preden grem v posteljo, “pravi.

6

Njena stalno mešanje njene prehrane.

Julianne Hough

Getty Images

Tako kot njene vadbe, Hough ne more stati enako staro, isto staro hrano. Nenehno se ukvarja z zajtrkom – jajci eno jutro, avokado ali z jogurtom z granolo naslednji – tako da ji ni dolgčas.

7

Ima en presenetljiv podpredsednik.

Julianne Hough and Brooks Laich

Michael Simon / Startraksphoto.com

Ženska z absom jekla ne vedno jesti čisto, in ona bo z veseljem priznala. Hough in njen brat Derek sta na lanskoletni turneji Move prišla do presenetljive kosila, ki sta jih skrivno ljubila: arašidovo maslo, med in banane, ki so bili napolnjeni s kislino soli in kisom za krč. In tankočnost.

“Kot otroka sem imel kikirikijevega masla in bananskih sendvičev, v Angliji pa smo v naše sendviče stavili žetone, zato smo jih nekega dne združili in to je bilo tako dobro,” pravi.

Konec dneva je vse, kar dela za vas – vključno z vašim go-to sendvič.