pečen na žaru cheese

honeysucklelife / flickr

Ko ste otrok, je eden izmed najbolj prijetnih jedi: sendvič s sirom na žaru in skodelica paradižnikove juhe. Kot odrasla oseba začne uživati ​​v tekoči obliki – kot vodka. V New York City baru se poročite z otroškimi okusi brez odraslih hrepenenja v vrhunski pijači za udobje: sira na žaru Martini.

Več od Delish: 11 Best Martini Recepti

Beecherjev ročno izdelan sir – trgovina sira s sedežem v Seattlu, restavracija in bivalni prostor s podružnico v okrožju Flat Iron v New Yorku – uporablja se v središču pozornosti. Leta 2010 so bili restavracijski makaroni in sir imenovani za eno od najljubših stvari Oprah. Zdaj je Beecherova kravja barva, klet, padla v ospredje s sirastim koktajlom izven menija, v skladu s Dnevna obroka.

To ni sir na žaru na način, da je McNuggetini piščančji McNugget martini (pijača dejansko ne vključuje piščančjega mesa, čeprav je opremljena z vlačilcem). Je polnopravni koktejl, izdelan iz desetih litrov vodke, ki ga je v obdobju 24 ur napolnil šest sendvičev s sirom na žaru (narejen s Beecherjevim sirem), nato pa podvojil filtriran s sirovim lesom (kaj še?).

Preden greste v kuhinjo, boste morda želeli znova razmisliti o izdelavi vodke na žaru. “Sama po sebi ni okusna,” je povedal lastnik Kurt Dammier Seattle Weekly. “V okusu je samo vodka s sirom na žaru.”

Več od Delish: 95 Chic Cocktail Recepti

Da bi liquor pretvorili v zadovoljivo destilacijo klasične udobne hrane, se je dodala ledena kocka iz paradižnikovega soka skupaj z zaobljenim bazilikom in robom, ki je bil brušen z balzamično redukcijo in hrustljavo, pečen pršut za slani konec.

Več od Delish: Cocktail Party Trends

Pijača je trenutno na voljo samo na lokaciji New York City, vendar Seattle Weekly poroča, da bodo žejni domorodci iz Washingtona kmalu lahko naročili skuto v Bennettovem Pure Food Bistro.

To ni prva pijača, ki jo navdihuje s sendvičem. Oglejte si te slane, sendvič-y kamenčke:

BLT Cocktail

<str>Navdihnjeni dan Dan Sandwicha, Flor de Ca & # x00F1; rum se je združil z vrhunskimi mixologi, da bi ustvaril koktajle, kot je ta PB & J, ki ga je ustvaril Gianfranco of Tippling Bros.</p><p><b>Recept:</b> <b>PB & J Cocktail</b></p><p>“title =” PB & J Cocktail ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f9413bbbde0_-_pbj-rum-cocktail-fdc1110-th2.jpg?resize=480:*”<br/>/></picture></div></div><div class= Ljubezensko stanje Flor de Cana

PB & J Cocktail

sliko

Ljubezensko stanje Flor de Cana

Cheeseburger Cocktail