Približno vsakem celebnem telovadnici se samoumevno pogovarja o tem, da se ljudje pogovarjajo v teh dneh, kot je dokazal Blake Lively Instagram, ki se je zgodil prejšnji teden. Ampak to je njen razlog za objavo – in njen izjemno pošten napis – ki so začeli popolnoma nov pogovor. Igralka je imela svojo drugo hčerko z možem Ryanom Reynoldsom v decembru leta 2016, in že od tedaj je snežno prizadevala, da bi s tebojcem iz celeba Don Saladino.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Izkaže se, da ne morete izgubiti £ 61, ki ste jih pridobili med nosečnostjo, tako da se preprosto pomikate po instragramu in sprašujete, zakaj ne izgledate kot vsi bikini modeli. Hvala @ donsaladino za kickin moj dvojni S v obliko. 10 mesecev za pridobitev, 14 mesecev, da izgubijo. Občutek zelo ponosen ������

Objava, ki jo je delil Blake Lively (@blakelively)

Ona je razkrila svoje novo telo – 61-kilogramsko lažje, post-baby – z napisom, “10 mesecev za pridobitev, 14 mesecev, da izgubijo. Občutek zelo ponosen”. Evo, kako ji je Saladino pomagala, da se je zgodilo.

Saladino ni squish Lively’s ljubezen do hrane.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Zadnji brezplačni bday post: Zahvaljujem se vsem, ki so mi poslali tretma in naredili svoj dan SO POSEBNO !!! Ljubim te vse. In vsem mojim prijateljem, ki niso, si mrtev za mene.

Objava, ki jo je delil Blake Lively (@blakelively)

Če ste na svojem Instagramu porabili celo 30 sekund, veste, da je Lively obseden s kuhanjem in pečenjem. Saladino se ji ni tako potrudila: »To ni tisto, kdo je. Ni to, kar hoče, da bi ljudje mislili, da je ona. Uživlja jedo okusno hrano, tako kot kdorkoli drug,« je dejal. E! v intervjuju. Namesto tega je trener poskusil, da bi se Lively osredotočila na njene ravni energije in kako se je počutila vse, kar je jedla – in včasih se je zdrobil torto ali piškot.

Imela je predlogo za popoln obrok.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Mama je nocoj ven

Objava, ki jo je delil Blake Lively (@blakelively)

Največji poudarek življenja je bil na beljakovinah – velikost palm za vsak obrok – in zelenjavo, ki jih Saladino pravi, da nihče ne jedo. Odvisno od dneva bi imel živahno dodajanje v ogljik ali zdravo maščobo.

Igralka ni pričakovala pretvorbe čez noč.

Oglejte si to objavo v Instagramu

Poskušam videti super letenje in priložnostno, kot je @rosiehw, vedno dela v njenih zunanjih slikah. �� # cilji 1. dan: #cafesociety film pritisnite 🙂

Objava, ki jo je delil Blake Lively (@blakelively)

Živahno ni nujno, da ima ciljno težo, samo namero, da se bolj pogleda in počuti kot njena pred-baby self. Svojo delo s Saladino je obravnavala kot proces, ki je končal kar 14 mesecev. Ampak to ni nekaj, kar je naredilo živahno ali Saladino. “Blake ne izgleda, kot da ima dva otroka. Res je ponosna na to, in ona je dobila svoje telo, da pogledaš [način], da se počuti udobno,” je Saladino povedal E!.

Naredila je posebna potovanja mamice.

Oglejte si to objavo v Instagramu

…to je naredilo mojo noč. Hvala, gospod. Sophieandlili

Objava, ki jo je delil Blake Lively (@blakelively)

Saladino je Livni pomagal, da se je po rojstvu njenega prvega otroka vrnil v obliko, oba pa se je oprla na posebne ogrevanje in vaje, ki so ublažili skupne stresorje za nove mame. “Če bom položil vrečko s 20 kilogramov na vašo roko in za to boste dve uri hodili, da se bo hrbet počutil,” je dejal Saladino. “Glavna stvar z matere je, da jih vzamete in sprostite te asimetrije.” Osredotočil se je tudi na počasno kardio. “Postavitev matere pod intenzivno intervalno usposabljanje je ena od najbolj neodgovornih stvari, ki jih lahko kdorkoli naredi,” je omenila Saladino.

Saladino je moral ohraniti živahnega in moža Ryan Reynoldsa med vadbo.

Ne bi priznal, katera polovica para je v boljšem položaju – “Moram ugrizniti svoj jezik na tisti” – vendar se je Saladino malo razlil po parih. “Moram jih ločiti v telovadnici,” je dejal. “So zelo srčkan skupaj.”

Sledite Delish naprej Instagram.

Prenesi šaljivo app.