Sobelmans, restavracija Milwaukee, je Bloody Mary prevzela na popolnoma novo raven. Prvič, kot poroča FoodBeast, so pripravili različico klasičnega brunch koktajla, ki je vključeval celoten sir s čebulo (in, saj veste, zelena palica, da bi bila bolj zdrava). Zdaj še bolj potiskajo ovojnico in zaračunajo 50 dolarjev za najbolj nezaslišano pijačo za pijače, ki smo jo kdaj videli.

Spoznajte Chicken Fried Krvavi zver, nesmiselno masivna mešanica, ki med drugim navaja skalirane kroglice jalapeno s slanino, kumarico, oljko, brstični ohrovt in klobaso. Oh, in CELENA ocvrta piščanca. Ne noga. Ne krilo. Celotna žival, pražena in pade v super vroče olje, nato pa potisnjena v vašo paradižnikovo in alkoholno obremenjeno libacijo. Ne skrbite, vendar je na voljo samo ob sobotah in nedeljah, zato ni skušnajmo, da preskočimo delo, da bi poskušali osvojiti to preobleko.

Pomembno je tudi poudariti, da bo, čeprav je ta pijača čudovito preveč, Sobelmans doniral del prihodkov (približno 5 dolarjev) iz te mamutne pijače / obrokov na lokalno dobrodelno organizacijo Hunger Task Force. Kaj pa misliš? Ali je večji res boljši, ali bi se raje vrnil k krvavim osnovam?

POVEZANE:

Ne znojite: solate hladne rezanci za vroče poletne dni

Zelene gladke, ki bodo preplavile celotno družino

9 čudovitih sladic na žaru